Paribu

Paribu

Son dakika Paribu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paribu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paribu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paribu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paribu gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 paribu haberi bulunmuştur. Tüm paribu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Cinemaximum’un adı değişti mi, yeni adı ne oldu?
Cinemaximum’un adı değişti mi, yeni adı ne oldu? Cinemaximum’un yeni adı ne oldu, Cinemaximumun adı değişti mi? Türkiye'nin en büyük sinema zinciri Mars Group, Cinemaximum sinemalarının adını değiştirdi. Cinemaximum'un yerini "Paribu Cineverse" aldı.
17.10.2022 Gündem
PRB coin ön satış başladı mı? Paribu coin nasıl alınır?
PRB coin ön satış başladı mı? Paribu coin nasıl alınır? Kripto para işlem platformu Paribu tarafından hayata geçirilen blokzincir projesi Paribu Net, PRB ön satışı için talep toplamaya başladı. Kripto para yatırımcıları da Paribu coin (PRB coin) ön satışının başlayıp başlamadığını merak ediyor. Peki, PRB coin ön satış başladı mı? Paribu coin (PRB coin) alınır mı? PRB coin nasıl alınır? İşte detaylar…
21.02.2022 Ekonomi
Türkiye o sektörden yaka silkti! Üç milyonu geçti, İstanbul detayı şaşırttı
Türkiye o sektörden yaka silkti! Üç milyonu geçti, İstanbul detayı şaşırttı 2021 yılı şikayet verileri açıklandı. Türkiye’de en fazla şikayet edilen sektör 415 bin 145 şikayet sayısıyla e-ticaret olurken, finans sektörü ise 322 bin 523 şikayet sayısıyla ikinci sırada yer aldı. Bunu sırasıyla internet, kargo ve alışveriş sektörü takip ederken, en fazla şikayetlerin yapıldığı il de belli oldu.
4.02.2022 Gündem
Kripto para kavgası! Hesaba fazla para yattı, Bitcoin alım- satımı...
Kripto para kavgası! Hesaba fazla para yattı, Bitcoin alım- satımı... Kripto paraya ilgisi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Piyasaya hakim olmayan ve alım satımları aracı firmalar üzerinden yapanlar mağdur olabiliyor. Birçok kripto para yatırımcısını ilgilendiren olay sanal dünyada başladı, mahkemede son buldu. Uğur S. isimli yatırımcı, Bitcoin ve birçok kripto para alım satımı işlemlerine aracılık eden bir firma üzerinden senelerce alışveriş yaptı. Yapılan hatalı bir işlem ise işleri başka noktaya getirdi. İşlem sonucu Bitcoin iadesi yapmayan şahıs ve şirket arasında bakın neler yaşandı.
3.02.2022 Ekonomi
Kripto para borsalarıyla ilgili flaş gelişme! BTC Türk, Binance ve Paribu...
Kripto para borsalarıyla ilgili flaş gelişme! BTC Türk, Binance ve Paribu... Kripto para borsalarıyla ilgili son dakika gelişmesi! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, uzun zamandır çalışmaları süren "kripto varlıklar" yasası ile ilgili Türkiye'nin en büyük üç kripto para borsası BTC Türk, Binance ve Paribu'nun yetkilileriyle bir araya geldi.
22.01.2022 Ekonomi
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi...
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi... NFT yani Non-Fungible Token ülkemizde sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi oldu. Bu yıla damga vuran teknolojilerden biri NFT. Benzersiz dijital varlıklar hem futbol kulüpleri hem de sanatçıların gözdesi oldu. Yatırımcılar da bu alana yönelirken, NFT’nin büyüklüğü artmaya başladı. NFT’yi daha çok duymaya devam edeceğiz.
3.11.2021 Ekonomi
Shiba coin ne kadar oldu? Shiba coin kaç dolar?
Shiba coin ne kadar oldu? Shiba coin kaç dolar? Son günlerde işlem hacmi artan ve popüler hale gelen Shiba Coin yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. 2020 yılının Ağustos ayında 8 bin dolar değerinde Shiba Coin alan bir yatırımcının bu paranın bugün 5,7 milyar dolara yükseldiği ortaya çıkınca ilgi daha da arttı. Peki, Shiba coin ne kadar oldu? Shiba coin kaç dolar? İşte detaylar…
31.10.2021 Ekonomi
Arsenal Token satışa çıktı mı? Arsenal Token ne kadar, kaç TL?
Arsenal Token satışa çıktı mı? Arsenal Token ne kadar, kaç TL? İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal, Arsenal Token için Socios ile anlaşmış, taraftar parasının üretilmesi için harekete geçmişti. Yatırımcıların gözü Arsenal Fan Token'ın listeleneceği tarihteydi. Açıklama geldi. Peki, Arsenal Token satışa çıktı mı? Arsenal Token ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...
27.10.2021 Gündem
Shiba ne kadar oldu? Shiba kaç dolar? Shiba Inu'de rekor!
Shiba ne kadar oldu? Shiba kaç dolar? Shiba Inu'de rekor! Kripto para birimi Shiba Inu'da, son günlerde hareketlilik yaşanıyor. Yatırımcıların radarında olan ve en ucuz para olan Shiba son günlerde kırdığı rekorlarla gündem oldu. Peki, Shiba coin nedir? Shiba kaç tl? Shiba ne kadar? Shiba kaç dolar? İşte detaylar...
27.10.2021 Ekonomi
Kripto parada taşlar yerinden oynadı! Aniden yükselişe geçti, rekor üstüne rekor kırıyor... Bitcoin, Dogecoin, Shiba Inu...
Kripto parada taşlar yerinden oynadı! Aniden yükselişe geçti, rekor üstüne rekor kırıyor... Bitcoin, Dogecoin, Shiba Inu... Kripto para piyasasında rüzgar yön değiştirdi. Kimse bunu beklemiyordu. Rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımcına kazandırıyor. Kripto para birimi Shiba Inu, son günlerde büyük sıçrama yaşadı. Milyonlarca kişinin radarına giren ucuz fiyatıyla göz dolduran Shiba her geçen gün rekor kırmaya devam ediyor. İşte kripto para piyasasında son durum...
27.10.2021 Ekonomi
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi!
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi! Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu. Kanık, "Biz yeni ve başarıya aç oyunculardan oluşan bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu stratejimizde bir değişiklik olmayacak. Galatasaray'ın geleceğini garantiye almak için bu uygulamayı yapıyoruz" dedi. Açıklamanın ardından Bikem Kanık hakkında yapılan aramalar arttı. Peki Bikem Kanık kimdir?
27.08.2021 Gündem
AVAX nedir, kaç TL? Avalanche AVAX coin kimin?
AVAX nedir, kaç TL? Avalanche AVAX coin kimin? AVAX son 24 saat içinde en iyi performans sergileyen kripto para birimlerinden biri oldu. 24 saatte yüzde 38 artan AVAX bir anda dikkatleri üzerine çekti. Peki, AVAX nedir?
19.08.2021 Gündem
Fenerbahçe token kaç TL? Fenerbahçe token nasıl alabilirim, Fenerbahçe token nereden alınır? Fenerbahçe token güncel fiyat…
Fenerbahçe token kaç TL? Fenerbahçe token nasıl alabilirim, Fenerbahçe token nereden alınır? Fenerbahçe token güncel fiyat… Fenerbahçe token 9 Ağustos tarihinde satışa çıkmış ve bir dakika olmadan tükendi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada Fenerbahçe tokenlerin tekrardan satışa sunulduğu duyuruldu. Peki, Fenerbahçe coin nasıl alınır, ne kadar, kaç TL ve toplam arz nedir?
14.08.2021 Gündem
Fenerbahçe açıkladı! Token'dan kasaya giren para...
Fenerbahçe açıkladı! Token'dan kasaya giren para... Fenerbahçe, Fenerbahçe Token ön satışından elde ettiği hasılatı açıkladı.
13.08.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Token bitti mi, tükendi mi? Fenerbahçe Token alamıyorum neden?
Fenerbahçe Token bitti mi, tükendi mi? Fenerbahçe Token alamıyorum neden? Dijital para piyasasına Paribu işbirliği ile giren Fenerbahçe, satışa sunduğu Fenerbahçe Token'ın 30 TL'lik seçeneği ile ilk 30 saniyede rekor kırdı. Token almaya çalışan vatandaşlar Tokenleri alamayınca arama motorlarına yöneldi ve Fenerbahçe Token tükendi mi, sorusuna yanıt aramaya başladı.
9.08.2021 Gündem
Fenerbahçe Token nereden alınır? Fenerbahçe Token kaç TL? Fenerbahçe Token ön satış bilgileri!
Fenerbahçe Token nereden alınır? Fenerbahçe Token kaç TL? Fenerbahçe Token ön satış bilgileri! Fenerbahçe Kulübü tarafından hayata geçirilen kripto taraftar parası Fenerbahçe Token bugün satışa çıkıyor. Fenerbahçeli taraftara pek çok ayrıcalık sunacak Fenerbahçe Token ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Token nedir? FB Token ön satış ne zaman? Fenerbahçe Token nereden alınır? Fenerbahçe Token kaç TL? Fenerbahçe Token ön satış bilgileri!
9.08.2021 Gündem
Ali Koç: Bu bir sponsorluk anlaşması değil...
Ali Koç: Bu bir sponsorluk anlaşması değil... Paribu ile yapılan sponsorluk anlaşması için açıklamalarda bulunan Ali Koç "Bu bir sponsorluk anlaşması değil. Bu 25 yıllık işbirliği anlaşması" ifadelerini kullandı.
9.08.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Token ön satış ne zaman? Fenerbahçe Token fiyatı ne, nasıl alınır?
Fenerbahçe Token ön satış ne zaman? Fenerbahçe Token fiyatı ne, nasıl alınır? Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından uygulamaya konulan önemli ayrıcalıklar sunacak kripto para Fenerbahçe Token için gerim sayım başladı. Fenerbahçeli taraftarlar Fenerbahçe Token için ön satışın yapılacağı tarihi araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Token ön satış ne zaman? Fenerbahçe Token fiyatı ne kadar? Fenerbahçe Token nasıl alınır? İşte Fenerbahçe Token ile ilgili merak edilenler...
7.08.2021 Ekonomi
Fenerbahçe Token ne zaman çıkıyor? Fenerbahçe Token nasıl alınır?
Fenerbahçe Token ne zaman çıkıyor? Fenerbahçe Token nasıl alınır? Fenerbahçe Token'ın satış tarihi belli oldu. Maksimum arzı 190.700.000 adet Fenerbahçe Token'ın Arzın tamamı dolaşıma dahil olduktan sonra yeniden üretimi söz konusu olmayacak. Pek çok taraftar ve yatırımcı Fenerbahçe Token'ın çıkacağı tarihi araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Token ne zaman çıkıyor? Fenerbahçe Token nasıl alınır? Fenerbahçe Token nereden alınır? İşte Fenerbahçe Token ile ilgili merak edilenler...
5.08.2021 Gündem
Paribu nedir, kimin? Paribu ne zaman kuruldu?
Paribu nedir, kimin? Paribu ne zaman kuruldu? Türkiye'deki kripto para borsalarından Thodex’in kapatılıp, kurucusunun da 2 milyar dolarla yurtdışına kaçması iddialarının ardından gözler kripto para borsasına çevrildi. Türkiye'de kullanılan kripto para borsalarından bir tanesi olan Paribu hakkındaki aramalar arttı. Paribu geçtiğimiz günlere erişim sorunuyla gündeme gelmiş, Paribu yetkilileri de servis sağlayıcı kaynaklı bazı sorunlar olduğunu ve bunu düzeltmek için çalışmaya devam ettiklerini bildirmişti. Son gelişmelerin ardından kullanıcılar Paribu nedir, Paribu’nun sahibi kim, Paribu güvenilir mi gibi sorularına yanıt aramaya başladı.
23.04.2021 Gündem
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Engel değil
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Engel değil Sektör temsilcileri, ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına dair yönetmeliğin yatırımcılar açısından mağduriyet oluşturacak bir gelişme olmadığını belirtirken, düzenlemenin kripto varlıklara yönelik değil, ödeme sistemlerine ve elektronik para kuruluşlarına ilişkin yapıldığına işaret ediyor.
16.04.2021 Ekonomi
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para ile ödeme yönetmeliği! Papara ile ödeme yapma sona mı erdi?
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para ile ödeme yönetmeliği! Papara ile ödeme yapma sona mı erdi? Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası'nın ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına dair yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. "Kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamaz" ifadelerinin yer aldığı yönetmeliğin 30 Nisan 2021 tarihinde yürürlüğe gireceği açıklandı. Merkez Bankası yönetmeliğine göre Papara ile kripto para alım satımlarına yönelik de karar alındı.
16.04.2021 Gündem
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor?
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor? Dogecoin’in toplam piyasa değeri 11 milyar doları aştı. Mizah amaçlı 2013 yılında geliştirilen kripto para Dogecoin'in değeri dün yüzde 34 artışla rekor tazeledi. Dogecoin, Elon Musk’ın sosyal medya gönderileri sayesinde bugün 10 sent barajını aştı ve 11 sent seviyesine yükseldi. Dogecoin'in toplam piyasa değeri de 11 milyar doların üzerine çıktı. Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL/dolar oldu?
14.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paribu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paribu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.