Para üstü olarak aldığı 'Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı
Para üstü olarak aldığı 'Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı Edirne'de bir vatandaş, sigara aldığı büfeden para üstü olarak verilen Kazı Kazan kuponundan 4 milyon lira kazandı. Büfe sahibi Ayhan Demir, "Kendisine parayı sağlıklı günlerde harcamasını diledik. Umarım bize de şans getirir" diye konuştu.
25.01.2023 Yaşam
Para üstü ile ilgili flaş detay! 5 bin lira...
Para üstü ile ilgili flaş detay! 5 bin lira... 1 kuruş dahi olsa paranızın üstünü vermeyen firmadan 5 bin lira tazminat kazabilirsiniz. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, çarşı, mağaza ve market ürünlerinin etiketlerinde insanların dikkatini çekmek için '19.99 lira', '49.90 lira' gibi fiyatlandırmanın sık sık kullanıldığını vurguladı. Başkan Gündüz, 'bozuk para yok' gerekçesiyle para üstü ödemeyen firmanın, dava açılması halinde tüketiciye 5 bin lira tazminat ödemek zorunda kalabileceğini söyledi.
16.02.2021 Ekonomi
Para üstü vermeyene inceleme
Para üstü vermeyene inceleme TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde, gıda bankacılığı uygulaması ile FOREX piyasasındaki mağduriyetler ve araç muayene istasyonlarında para üstü alamamaktan kaynaklanan sorunlarla ilgili inceleme yapmak üzere iki alt komisyon kuruldu.
21.06.2016 Ekonomi