Paparazzi

Paparazzi

Son dakika paparazzi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paparazzi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paparazzi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paparazzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paparazzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 paparazzi haberi bulunmuştur. Tüm paparazzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Blake Lively, evini gözetleyen muhabirlere ateş püskürdü: İşte hamile fotoğraflarım...
Blake Lively, evini gözetleyen muhabirlere ateş püskürdü: İşte hamile fotoğraflarım... Hollywood’un gözde çiftlerinden Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Ünlü isim Blake Lively, evinin önünde nöbet tutan muhabirlere ateş püskürdü. Lively, hamile halinin fotoğraflarını çekmek için bekleyen paparaziler için sosyal medyadan paylaşım yaptı.
19.09.2022 Magazin
Prens Harry: 'Hayatımın 3 anında çok çaresiz hissettim'
Prens Harry: 'Hayatımın 3 anında çok çaresiz hissettim' Armchair Expert adlı podcast programında Dax Shepard’da konuşan Harry çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayatını The Truman Show ile karşılaştırdığını söyleyen Prens Harry, annesi Diana ile arabada paparazziler tarafından kovalanmaları dahil olmak üzere hayatının üç anında tamamen çaresiz hissettiğini söyledi.
14.05.2021 Dünya
İngiltere Kraliçesi'nden açıklama: Durumları tüm aileyi üzüyor!
İngiltere Kraliçesi'nden açıklama: Durumları tüm aileyi üzüyor! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'in CBS televizyonunda yayımlanan şovunda yaptığı açıklamalarla ilgili konuşarak "üzüldüğünü" belirtti.
9.03.2021 Dünya
Magazinin efsane ismi Zozo Toledo hayatını kaybetti!
Magazinin efsane ismi Zozo Toledo hayatını kaybetti! Türkiye'nin ilk paparazzisi Zozo Toledo önceki gün hayatını kaybetti. Renkli kişiliği ile tanınan Toledo koronavirüs tedavisi görüyordu.
24.12.2020 Magazin
Gigi Hadid'e dava açıldı
Gigi Hadid'e dava açıldı Gigi Hadid'e, bir paparazzi tarafından çekilen fotoğrafını Instagram'dan izinsiz paylaştığı gerekçesiyle dava açıldı.
21.10.2018 Magazin
Eve girerken komşuya yakalandılar! "O evli..."
Eve girerken komşuya yakalandılar! "O evli..." Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, adının aşk dedikodularına karıştığı yapımcı Necati Kocabay'ın evine girerken görüntülendi. Kocabay'ın komşusu Yeşilçay'a "Necati evli" diye seslendi.
28.05.2018 Magazin
Karakterlerim sivri adamlar
Karakterlerim sivri adamlar Çukur’da Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil, Episode derginin bu ay konuğu oldu. Köstendil, oyunculuk dışında kameranın arkasıyla ilgili olduğunun altınız çizdi. Köstendil, “Oynadığım karakterlerin ortak paydası, sivri ve biraz daha yoğun olmaları” dedi
25.03.2018 Magazin
Aman paparazzi!
Aman paparazzi! Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ve bir grup arkadaşıyla önceki akşam Klein adlı mekanda eğlenmek istedi.
19.10.2017 Magazin
Şahan Gökbakar 6 milyon liraya tekne mi aldı?
Şahan Gökbakar 6 milyon liraya tekne mi aldı? Şahan Gökbakar, '6 milyon liraya tekne aldı' iddiasına cevap verdi.
6.10.2017 Magazin
Kate Middleton üstsüz fotoğraf davasında karar çıktı!
Kate Middleton üstsüz fotoğraf davasında karar çıktı! Fransız mahkemesi, Closer dergisinin ve editoryal yöneticilerinin Middleton ve Prens William'a 190 bin euro tazminat ödemesini kararlaştırdı.
5.09.2017 Dünya
Paparazzi Q7
Paparazzi Q7 Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, geçtiğimiz gün bir AVM’deydi.
20.08.2017 Magazin
Justin Bieber arabayla gazeteciyi ezdi!
Justin Bieber arabayla gazeteciyi ezdi! Dünya turnesinin son 14 konserini iptal eden Justin Bieber, paparazzilerden kaçmaya çalışırken, kendisini görüntülemek isteyen bir fotoğrafçıya çarptı. Kaza anı başka bir gazeteci tarafından görüntülendi.
27.07.2017 Magazin
Sedef Avcı'dan ters köşe!
Sedef Avcı'dan ters köşe! Oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı ve oğulları Can ile Karadeniz turuna çıktı.
4.07.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün aile saadeti
Tuba Büyüküstün'ün aile saadeti Tuba Büyüküstün, ikiz kızları ve babasının olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün, köy evine sığındı
Tuba Büyüküstün, köy evine sığındı Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'in tutuklanmasının ardından ailesiyle birlikte Muğla'nın Ula ilçesindeki bir köyde bulunan çiftlik evine geçti.
26.06.2017 Magazin
Paparazzi geldi
Paparazzi geldi Şarkıcı Altay yoğun geçen kış ayının ardından yaz tatili için Bodrum’a geldi...
12.06.2016 Magazin
İnadına Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
İnadına Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle FOX TV'nin yaza özel dizisi İnadına Aşk'ın yeni bölümü için heyecan dorukta. Eğlenceli sahnelerin yaşandığı İnadına Aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen son bölümün ardından İnadına Aşk dizisi bu hafta dikkat çekici sahneleriyle yine gündeme bomba gibi düşecek.
23.07.2015 Magazin
İnadına Aşk dizisi bu akşam ekranlara geliyor-İzle
İnadına Aşk dizisi bu akşam ekranlara geliyor-İzle İnadına Aşk dizisi yaz ekranlarını doldurmaya geliyor. FOX TV'nin yaza özel dizisi İnadına Aşk bu akşam izleyicilerle buluşuyor. İşte İnadına Aşk dizisinden fragman ve detaylar...
2.07.2015 Magazin
İnadına Aşk 1.bölümü ne zaman yayınlanacak?
İnadına Aşk 1.bölümü ne zaman yayınlanacak? İnadına Aşk dizisi yaz ekranlarını doldurmaya geliyor. FOX TV'nin yaza özel dizisi İnadına Aşk perşembe akşamı izleyicilerle buluşuyor. İşte İnadına Aşk dizisinden fragman ve detaylar...
1.07.2015 Magazin
Frikik kraliçesi
Frikik kraliçesi Ünlü şarkıcı Beyonce, kocası Jay Z ile birlikte yemek yediği restorandan çıkışta herkesi şaşırttı.
25.02.2015 Magazin
Ünlü oyuncu acı haberle yıkıldı
Ünlü oyuncu acı haberle yıkıldı Dünyaca ünlü yıldız Julia Roberts'ın annesi, Betty Lou Motes hayatını kaybetti.
20.02.2015 Magazin
Tatlıses'i görenler tanıyamadı
Tatlıses'i görenler tanıyamadı Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun bir tedavi gören ve eski sağlığına kavuşmak için Miami şehrine giden İmparator Tatlıses, Sözcü objektifi tarafından görüntülendi.
10.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Paparazzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paparazzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.