Özkök

Özkök

Son dakika özkök haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özkök ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özkök haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özkök

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özkök gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.500 özkök haberi bulunmuştur. Tüm özkök haberleri aşağıda listelenmiştir.
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Vedat Özkök kimdir, neden öldü? Devlet Tiyatroları sanatçısı Vedat Özkök'ün biyografisi!
Vedat Özkök kimdir, neden öldü? Devlet Tiyatroları sanatçısı Vedat Özkök'ün biyografisi! Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu Vedat Özkök, 31 Ocak Salı günü 80 yaşındayken hayata veda etti. Sanatçının ölüm haberi, Devlet Tiyatroları'nın resmi Twitter hesabından paylaşıldı.
1.02.2023 Kültür Sanat
Çini Sanatçısı Gül Camadan’ın öğrencilerinden renkli sergi
Çini Sanatçısı Gül Camadan’ın öğrencilerinden renkli sergi Geleneksel çini sanatını günümüz örnekleriyle harmanlayarak sunan birbirinden kıymetli eserlerin olduğu Gül Camadan Öğrenci Sergisi, Çınar Uluslararası Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Merkezin eğitmenlerinden Çini Sanatçısı Gül Camadan’ın destekleri ile öğrencileri tarafından hazırlanan sergi, 30 Aralık’a kadar ziyaret edilebilecek. Sergide 2 eseri de bulunan Camadan, “Sergimiz iki yıldır çalıştığım arkadaşlarımın el emeği, göz nurundan oluşuyor. Tüm eserlerin desenlerini tek tek, nakış nakış işlediler. Ardından hepsi sır altından renkli renkli mucize olarak bize ulaştı” dedi.
23.12.2022 Kültür Sanat
Mezbahadaki cinayete müebbet hapis
Mezbahadaki cinayete müebbet hapis Samsun’da mezbahada tartıştığı iş arkadaşını bıçakla öldüren şahıs, yargılandığı mahkemece müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.08.2022 Yaşam
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını Niğde Valiliği tarafından, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabri başında anma programı düzenlendi.
15.07.2022 Gündem
İkinci el arabada sözleşme detayı! İkinci el araba bunu yapmayan yanar! İade, tamirat ve araç değişimi hakkı
İkinci el arabada sözleşme detayı! İkinci el araba bunu yapmayan yanar! İade, tamirat ve araç değişimi hakkı İkinci el araba ile ilgili flaş açıklama! İkinci el arabada bunlara dikkat etmeyen yanar. Dünya genelindeki üretim sıkıntısı yüzünden sıfır kilometre otomobil arzında sıkıntılar yaşanıyor. Hal böyle olunca ikinci el otomobil piyasasında büyük hareketlilik var. Ancak ikinci el piyasası da adeta tuzaklarla dolu. Yasalardaki ağır yaptırımlara rağmen uzmanlara göre Türkiye'deki 'kilometre' oyunu sanıldığından daha fazla. Öte yandan ikinci el araba alırken satıcıdan iade, tamirat ve araç değişimi talep etme hakkınız var. İşte ikinci el piyasasındaki hileler ve bu tuzaklara karşı uzmanların önerileri...
24.12.2021 Otomobil
Akasya Asıltürkmen'den itiraf: Keşke burnumu yaptırmasaydım
Akasya Asıltürkmen'den itiraf: Keşke burnumu yaptırmasaydım Milliyet YouTube’da yeni başlayan "Cem Özkök’le Laf Çok" programının ilk konuğu oyuncu Akasya Asıltürkmen oldu. Asıltürkmen, ekranlardan neden uzak kaldığını, hayatta ‘keşke’ dediği her şeyi Cem Özkök’e anlattı.
22.10.2021 Magazin
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim?
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların yeni dizisi Kırık Hayatlar, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizide, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceği, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceği ekrana taşınacak. Peki, Kırık Hayatlar dizi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? İşte Kırık Hayatlar dizisi hikayesi ve oyuncuları
25.08.2021 Gündem
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor.
23.08.2021 Televizyon
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler Kanal D’nin yeni günlük dizisi 'Kırık Hayatlar', 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
21.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
18.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında!
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 11.00'da Kanal D'de!
15.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor!
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor! Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım ve AF Yapım’ın, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizi Kırık Hayatlar'ın ilk tanıtımı yayınlandı.
12.08.2021 Televizyon
Kosovalı yıldız Arbnora Ademaj, Kanal D'de!
Kosovalı yıldız Arbnora Ademaj, Kanal D'de! Kosava’nın yıldız oyuncusu Arbnora Ademaj, Kanal D’nin yakında izleyicisiyle buluşacak günlük dizisi 'Kırık Hayatlar'ın kadrosunda dahil oldu.
12.08.2021 Televizyon
"Kırık Hayatlar" Kanal D’de başlıyor...
"Kırık Hayatlar" Kanal D’de başlıyor... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar yakında izleyicisi karşısına çıkacak.
4.08.2021 Televizyon
Böbrek sağlığını koruyan 10 öneri
Böbrek sağlığını koruyan 10 öneri Genellikle böbreklerin görevinin vücutta oluşan zararlı ve atık maddeleri, fazla sıvıyı idrar yoluyla süzerek dışarı atması olduğu bilinir. Oysa bunların dışında böbrekler kan basıncını düzenler, kan hücrelerinin üretimi için gereken hormonları salgılar, su ve mineral dengesini sağlar ve vücuttaki D vitaminini aktif hale getirir. D vitamininin aktif hale gelmesiyle kalsiyum-fosfor metabolizmamız düzenlenir ve böylelikle sağlıklı kemik yapımız oluşur. Dolayısıyla böbrekle ilgili olumsuz bir durum tüm vücudumuzu etkiliyor. Nefroloji Bölümü’nden Doç. Dr. Abdullah Özkök, böbrek sağlığını korumanın önemi ve korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
10.06.2021 Sağlık
Elektrik açıklaması! Bakan duyurdu ve belli oldu, yüzde 50...
Elektrik açıklaması! Bakan duyurdu ve belli oldu, yüzde 50... Merakla bekleniyordu. Bakan Dönmez bugün açıkladı ve belli oldu. Yüzde 50 artış yaşandı. Dönmez yaptığı açıklamada, "Güneşin elektrik üretimimizdeki payı 2002'de sıfırken bugün yüzde 3,7 oldu. Şubat 2020’den bugüne güneşten elektrik üretimi yüzde 50 arttı" dedi.
23.03.2021 Ekonomi
Sokak ortasında dehşet! Herkesin gözü önünde kurşun yağdırdı
Sokak ortasında dehşet! Herkesin gözü önünde kurşun yağdırdı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kişi, kasap dükkanının önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
29.10.2020 Yaşam
Bakan Koca'dan 'Ayasofya' sorusuna yanıt! En büyük vaka sıçraması...
Bakan Koca'dan 'Ayasofya' sorusuna yanıt! En büyük vaka sıçraması... Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ayasofya’nın açılışından sonra tespit edilen vaka var mı" sorusuna "Ayasofya’ya özel bir bildirim olmadı. Ayasofya’ya sadece İstanbul’dan değil, birçok bölgeden kişiler geldi. Ama biz esas en büyük sıçramayı bayramda yaşadık. Bayram ve sonrası bütün Türkiye’ye dağıldı." cevabını verdi.
12.10.2020 Gündem
Mustafa Sandal: İnsanlar artık yemiyor, ben çabuk uyandım
Mustafa Sandal: İnsanlar artık yemiyor, ben çabuk uyandım 26 yıldır şarkılarıyla farklı kuşaklara hitap eden Mustafa Sandal, başarılı bir kariyer sürdürürken yaşadığı zorlukları anlattı. Şimdi yeni şarkısı ‘Damar’la gündemde. Melis Sütşurup’la yeniden ilişki yaşamaya başladığını ilk kez açıklayan Sandal, kitabındaki bir bölüm nedeniyle Defne Samyeli’yle mahkemelik olmasıyla ilgili de pişmanlığı olmadığını belirterek 'Kırdıysam özür dilerim' dedi. İşte Mustafa Sandal'ın açıklamaları...
10.10.2020 Magazin
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler Türkiye’de en çok özel müzenin bulunduğu İstanbul, yaklaşık 60’ın üzerindeki müze ile ziyaretçilerini karşılıyor. Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenler internette sıklıkla şehrin simge yerleri ve müzeleri ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Bayramda müzeler açık mı? İstanbul'da gezilebilecek müzeler...
31.07.2020 Gündem
Ercan Saatçi'nin 'Çok Akustik' programı başlıyor! Ercan Saatçi kimdir?
Ercan Saatçi'nin 'Çok Akustik' programı başlıyor! Ercan Saatçi kimdir? Müzik-eğlence programı “Çok Akustik”, ilk bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı (bugün) izleyici ile buluşuyor. Ercan Saatçi'nin her bölümde ayrı bir ünlü ismi ağırladığı programda, sohbet ve müzik bir arada olacak. Peki, Ercan Saatçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ercan Saatçi'nin yaşamı hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Tatil anlayışı tamamen değişiyor! Her şey dahil kalkıyor...
Tatil anlayışı tamamen değişiyor! Her şey dahil kalkıyor... Corona virüs salgını sonrası ekonomide yaşanacak değişimler nedeni ile tatil anlayışı değişiyor. Plajlarda 1.5 metre şartı uygulanırken, her şey dahil tatil sistemi de yerini sunum sistemine bırakıyor.
10.05.2020 Ekonomi
Fatih Terim: Korku demek yetersiz kalır
Fatih Terim: Korku demek yetersiz kalır Fatih Terim, koronavirüsle mücadele günlerini anlattı: “Korku kelimesi, yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmada yetersiz kalır. Artık benim egom, onun egosu, hiçbir manası yok. Evet değişeceğim, çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz.”
18.04.2020 Galatasaray
'Türkiye'nin yüzde 84'ü endişeli'
'Türkiye'nin yüzde 84'ü endişeli' Dünyanın en büyük araştırma kuruluşlarından İPSOS'un gerçekleştirdiği kamuoyu araştırması sonucu corona virüs sonrası insanların moral durumuyla ilgili önemli bilgiler verdi.
19.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özkök ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özkök haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.