Özge Uzun

Özge Uzun

Son dakika özge uzun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özge uzun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özge uzun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Uzun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge uzun gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 özge uzun haberi bulunmuştur. Tüm özge uzun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin'de 'Hamlet' kuyruğu
Mersin'de 'Hamlet' kuyruğu Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) tarafından geçtiğimiz günlerde prömiyeri gerçekleştirilen, William Shakespeare'in ünlü trajedisi 2 perdelik 'Hamlet' balesini izlemek isteyen sanatseverler, uzun kuyruklar oluşturdu. Yer bulamayanlar ise salona getirilen sandalyelere oturarak yaklaşık 2 saat süren temsili izleme imkanı buldu.
24.10.2018 Kültür Sanat
'Hamlet', bale eseri olarak Mersinli sanatseverlerle buluşuyor
'Hamlet', bale eseri olarak Mersinli sanatseverlerle buluşuyor Mersin Devlet Opera ve Balesi, William Shakespeare'in ünlü trajedisi 'Hamlet'i, 2 perdelik bale eseri olarak sanatseverlerle buluşturuyor.
17.10.2018 Kültür Sanat
Özge Uzun'un eşi Volkan Üst kalp krizi geçirdi
Özge Uzun'un eşi Volkan Üst kalp krizi geçirdi Özge Uzun'un ikinci kez evlendiği eşi Volkan Üst kalp krizi geçirdi. Sunucu durumu eşinin hastaneden bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak duyurdu
17.09.2018 Magazin
Sahici olmak heyecanı ve başarıyı sürekli kılar
Sahici olmak heyecanı ve başarıyı sürekli kılar İletişim sektöründe 26 yılı geride bırakan Lobby’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Uzun, başarısının sırrını; sahici olmak, vefa ve karşılık beklemeden vermek olarak açıklıyor.
11.05.2018 Arşiv
Özge Uzun evlendi! Eşi çok tanıdık...
Özge Uzun evlendi! Eşi çok tanıdık... Sunucu Özge Uzun, 2014 yılında tek celsede boşandığı eşi Volkan Üst ile ikinci kez nikah masasına oturdu.
24.09.2017 Magazin
Çok büyük sınavlardan geçtim!
Çok büyük sınavlardan geçtim! Şimdilerde ailesiyle Bakü’de yaşayan sunucu Özge Uzun, “Allah’a beni büyük sınavlardan geçirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.
23.08.2017 Magazin
Özge Uzun Türkiye'yi terk ettiğini açıkladı!
Özge Uzun Türkiye'yi terk ettiğini açıkladı! Özge Uzun, radikal bir karar alarak artık Bakü'de yaşayacağını açıkladı.
23.08.2017 Magazin
İclal Aydın çalışma odasını kitapseverlere açtı!
İclal Aydın çalışma odasını kitapseverlere açtı! İclal Aydın, geçtiğimiz günlerde televizyoncu, yazar Özge Uzun ile yazar Banu Tozluyurt’u evinde konuk etti.
11.06.2017 Kültür Sanat
İz bırakmak için değer vermek lazım!
İz bırakmak için değer vermek lazım! Sektörde 25 yılı geride bırakan Lobby’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Uzun, “Sevgi, emek ve özen tekrara düşmez, tekrarı insanı ve insanlığı geliştirir” diyor.
30.01.2017 Arşiv
Canlı yayında eski eşten evlenme teklifi
Canlı yayında eski eşten evlenme teklifi 360 ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programında Volkan Üst, 2015 yılında boşandığı eski eşi Özge Uzun’a canlı yayında evlenme teklifinde bulundu...
4.01.2017 Magazin
Canlı yayında sürpriz evlenme teklifi!
Canlı yayında sürpriz evlenme teklifi! İki çocuklarına rağmen Mayıs 2015'te boşanan Özge Uzun ve Volkan Üst ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.
4.01.2017 Magazin
2 yıl sonra 2. şans!
2 yıl sonra 2. şans! 2014 yılında 10 yıllık evliliklerini noktalayan ve Dağhan ile Ömür Siva adında iki çocukları olan sunucu Özge Uzun ile Volkan Üst barıştı...
28.11.2016 Magazin
'Benimle çıkar mısın' dedi ben de kabul ettim'
'Benimle çıkar mısın' dedi ben de kabul ettim' 2014 yılında sürpriz bir kararla 10 yıllık evliliklerini bitiren sunucu Özge Uzun ile Volkan Üst, 3 haftalık görüşmenin ardından yeniden aşk yaşamaya başladı.
28.11.2016 Magazin
Farkındalık yaratacağız
Farkındalık yaratacağız Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası’nda bir araya gelen ünlü isimler farkındalık yaratmanın zamanı geldiğini vurguladılar. Nebahat Çehre, “Bu hastalığa çare bulunacağına inanıyorum” dedi
29.10.2016 Magazin
2 ayda 20 kilo gitti
2 ayda 20 kilo gitti Sunucu Özge Uzun 2 aydır ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun’un kontrolünde diyete girdi...
26.07.2016 Magazin
'Bir günlüğüne geldi, hamile kaldım'
'Bir günlüğüne geldi, hamile kaldım' Özge Uzun’un sunduğu 'Hayat Başlasın' programına konuk olan Yeşim Salkım, özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.
17.06.2016 Magazin
Nebahat Çehre: Korkuyorum
Nebahat Çehre: Korkuyorum Özge Uzun’un sunduğu “Hayat Başlasın” programına konuk olan usta oyuncu Nebahat Çehre yaşı ilerledikçe ölümden korkmaya başladığını açıkladı
9.05.2016 Magazin
Çocuklarıma koşarım
Çocuklarıma koşarım Özge Uzun’un sunduğu ‘Hayat Başlasın’ programına konuk olan Çağla Şikel “Spor hayatımın vazgeçilmezi...
27.04.2016 Magazin
Ayrıldıkta sonra rahatladım
Ayrıldıkta sonra rahatladım Geçtiğimiz yıl 10 yıllık eşi Volkan Üst’ten boşanan Özge Uzun, dün Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Uzun, ayrılık sürecinde yaşadıklarını canlı yayında anlattı:
11.04.2016 Magazin
Kırmızı kayak montu ile ekrana çıkılır mı?
Kırmızı kayak montu ile ekrana çıkılır mı? Geçtiğimiz hafta Abdülkadir Selvi’nin ekrana çıkarken giydiği kırmızı kar montu yorumlarından çok konuşuldu. Peki ekrana nasıl çıkılır? Uzmanlara sorduk..
19.03.2016 Arşiv
Haftada iki kitap okuyun!
Haftada iki kitap okuyun! Akbatı AVYM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Ceyda Düvenci ve Özge Uzun ile özel bir söyleşi düzenledi...
10.03.2016 Magazin
Türkiye’nin en güçlü lobby’si
Türkiye’nin en güçlü lobby’si Ünal Uzun, iletişim sektörünün duayenlerinden. 23 yıl önce kurduğu Lobby PR, Türkiye'de iletişime yön veren şirketlerin başında geliyor. İş, cemiyet spor ve magazin dünyasının önemli bir ismi olan Uzun ile iletişimi konuştuk...
6.11.2015 Arşiv
Özge Uzun: TRT'deki görevime son verildi
Özge Uzun: TRT'deki görevime son verildi Hafta sonu TRT'de ekrana gelen 'Haber Tadında' programının sunucusu Özge Uzun, görevinden ayrıldı. Uzun, 20 Aralık 2014’te programı sunmaya başlamış, görevi İnci Ertuğrul'dan devralmıştı.
3.11.2015 Televizyon
Özge Uzun'un umuda yolculuğu
Özge Uzun'un umuda yolculuğu Özge Uzun, doğumsal anomalilerle dünyaya gelen oğlu Dağhan’ın tedavisi için National Institutes of Health’dan aldığı daveti kabul etti. Sunucu, 6 Eylül’de Washington’a gidiyor
24.07.2015 Magazin
Özge Uzun-Volkan Üst çifti boşandı
Özge Uzun-Volkan Üst çifti boşandı Ünlü sunucu Özge Uzun eşi Volkan Üst’den tek celsede boşandı.
28.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Uzun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge uzun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.