Çocuklar ve bilinçli teknoloji kullanımı
Çocuklar ve bilinçli teknoloji kullanımı Teknolojinin şüphesiz hayatımıza getirdiği sayısız faydalar var. Ancak teknoloji kullanımı üzerinde kontrolün kaybolması ve teknolojinin ölçüsüz ve sınırsız kullanılması ciddi zararlara sebep olabilir. Günümüzde internet ve ekran kullanımını da kapsayan teknoloji kullanımı; ebeveynler tarafından en çok sınır getirilmeye çalışılan konuların başında geliyor. İstanbul Beşiktaş’ta eğitim veren Özel Ata Koleji’nin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi, bilinçli teknoloji kullanımı rehberi oluşturdu.
7.12.2021 Eğitim
Ön ergenlik ve ergenlikte değişim
Ön ergenlik ve ergenlikte değişim Ergenlik dönemi 11-12 yaşlarında başlayıp neredeyse yirmi yaşa kadar süren, bedensel, duygusal ve sosyal değişiklikleri içeren dönemin genel adıdır ve hayatın diğer dönemlerinden farklıdır. Bu dönemin başlangıcına ön ergenlik denir. İstanbul Beşiktaş’ta eğitim veren Özel Ata Koleji’nin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi, ön ergenlik ve ergenlikte görülen değişimler hakkında bilgi verdi.
7.12.2021 Eğitim
Çocuklarla etkili iletişim
Çocuklarla etkili iletişim “İletişim”, içinde insanın bulunduğu akla gelebilecek tüm alanlarda altı çizilmesi gereken çok temel bir konudur.
4.10.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri