Ozan Akbaba

Ozan Akbaba

Son dakika Ozan Akbaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ozan Akbaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ozan Akbaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Akbaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan akbaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 ozan akbaba haberi bulunmuştur. Tüm ozan akbaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu!
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircisi şok bir haberle sarsıldı. İşte yeni bölümüyle izleyiciyi sarsan o detay...
5.12.2023 Televizyon
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü"
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü" Ünlü oyuncu yıllar önce çekilen fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Ozan Akbaba, yıllar önce çekilen okul fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Akbaba , fotoğrafın altına "Terekeme balaları" notunu düştü.
6.10.2023 Magazin
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi "Kasaba Doktoru", ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan dizinin ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
9.04.2022 Televizyon
Songül Karlı dekoltesiyle İbo Show'da!  'Göğüs çatalı' yasağını dinlemedi...
Songül Karlı dekoltesiyle İbo Show'da! 'Göğüs çatalı' yasağını dinlemedi... İbrahim Tatlıses'in yeniden sunmaya başladığı İbo Show'da yeni konuklar Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba oldu. Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Songül Karlı, İbo Show için dekolteli kostümler tercih etti. Karlı'nın kıyafeti akıllara oryantal Didem'in sözlerini getirdi.
25.02.2022 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 118. bölüm fragmanı!
Arda ile Omuz Omuza 118. bölüm fragmanı! Arda ile Omuz Omuza 118. Bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu oyuncu Ozan Akbaba, tarifi dinleyerek "Bolonez Soslu Makarna" yapmaya çalışacak.
24.02.2022 Televizyon
EDHO ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon devam edecek mi?
EDHO ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon devam edecek mi? EDHO hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7. Sezonu ile ilgili aramalar devam ediyor. EDHO ile ilgili son gelişmeleri haberimizde derledik. İşte EDHO hakkında merak edilenler…
16.11.2021 Televizyon
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO İlyas ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO’de İlyas Çayırbeyli karakterini oynayan Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
EDHO İlyas ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO’de İlyas Çayırbeyli karakterini oynayan Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ekim Çarşamba günü yayınlanan fragmanda İlyas’ı tuzağa çekip vurdukları görülüyor. EDHO yeni bölüm fragmanında İlyas’ın başından vurulması sonrası dizinin hayranları “İlhas öldü mü?” “EDHO İlyas Çakırbeyli ölecek mi?” dizi soruların cevapları aranmaya başlandı. Peki, Ozan Akbaba EDHO ayrılıyor mu? EDHO İlyas ölecek mi?
21.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor 2021? Oktay Kaynarca paylaştı: Ve nihayet!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor 2021? Oktay Kaynarca paylaştı: Ve nihayet! ATV'nin en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Oktay Kaynarca'dan beklenen paylaşım geldi. Peki, EDHO ne zaman başlıyor?
14.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman, bugün var mı?
EDHO bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? EDHO yeni sezon ne zaman ve bu akşam var mı? EDHO yeni sezonun ne zaman yayınlanağı merak ediliyor. Dizilerin yeni sezonları başlayınca gözler 199. bölümüyle sezon finali yapan EDHO’nun yeni bölümlerinin akıbetini sorgulamaya başladı. ATV ekranlarında Salı akşamları izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yapımın sezon finalinde Kimsesiz Doğan’ın ölümü Çakırbeyli ailesinde şok etkisi yaratmıştı. Peki EDHO yeni sezon bu akşam var mı, EDHO bugün var mı?
21.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
Rol arkadaşları Sabina Toziya'ya böyle veda etti!
Rol arkadaşları Sabina Toziya'ya böyle veda etti! Beyninde tümör tespit edilen ve ameliyat olan usta oyuncu Sabina Toziya rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılmak zorunda kaldı. Canlandırdığı Hayriye Çakırbeyli senaryo gereği ölürken, dizinin oyuncuları, usta isimle olan pozlarını paylaşarak Toziya için dua istedi.
20.01.2021 Magazin
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları: Kim, kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde neler olacak?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları: Kim, kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde neler olacak? Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu Salı da evlere konuk olacak. Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları ve oyuncuları…
27.10.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm detayları...
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm detayları... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı izleyicilerle buluşuyor. Yeni bölümde Hızır ve İlyas arasında infaz emri nedeniyle gerginlik yaşanırken, Hızır ile İlyas’ın durumu nasıl düzelteceği merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine denk gelenler ise oyuncu kadrosuyla ilgili arama motorlarına yöneliyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı!
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 6. sezona merhaba diyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ilk bölümünde de aksiyon eksik olmuyor. Peki, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak? EDHO'ya yeni katılan oyuncular kim? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı!
6.10.2020 Gündem
Bir millet iki devlet hikayesi! Bakü'nün kurtuluşunun 102. yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
Bir millet iki devlet hikayesi! Bakü'nün kurtuluşunun 102. yıl dönümü İstanbul'da kutlandı Türkiye Azerbaycan Dostluk,İşbirliği ve Dayanışma Vakfı (TADİV) Azerbaycan Evi tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü’nün kurtuluşu şerefine gece düzenledi. Geceye aralarında Türkiye Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu, Azerbaycan'ın Ankara Büyük Elçisi Hazar İbrahim, bulunduğu iş, sanat, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
16.09.2020 Gündem
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyicileri fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
24.03.2020 Gündem
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı… EDHO, 160. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
17.03.2020 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transferler Atv'nin fenomen dizisine 5. sezon öncesi önemli isimler dahil oldu.
30.08.2019 Televizyon
'Eşkıya'nın yapımcısı değişti
'Eşkıya'nın yapımcısı değişti ATV’de salı akşamı 124’üncü bölümü yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin, yapım şirketi değişti.
14.02.2019 Magazin
Şok ayrılık! Ünlü oyuncu veda etti
Şok ayrılık! Ünlü oyuncu veda etti Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 110. yeni bölüm final sahnesinde şok bir ayrılık yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm finalinde, Muzi, Hızır ve adamlarına büyük bir tuzak kurdu. Alpaslan ve İlyas Çakırbeyli'nin kafasına silah doğrultan Muzi, Hızır'a 'Önce kardeşin mi, yoksa yeğenin mi?' diye sordu. Muzi dizide Karabatak Ziya'yı da tek kurşunla öldürdü. Böylece Ziya rolünü canlandıran ünlü oyuncu Hakan Meriçliler EDHO'ya veda etmiş oldu.
10.10.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Akbaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan akbaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.