Övgü Dolu Sözler

Övgü Dolu Sözler

Son dakika övgü dolu sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan övgü dolu sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını övgü dolu sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Övgü Dolu Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan övgü dolu sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 övgü dolu sözler haberi bulunmuştur. Tüm övgü dolu sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir! Türkiye’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Hayriye Hanım’ı Güven Hokna, “Aramızda Kalmasın” adlı programa konuk oldu. Hokna programda Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü hakkında övgü dolu sözler söyledi.
2.04.2024 Magazin
Hande Erçel okula geri döndü! Rektörden övgü dolu sözler
Hande Erçel okula geri döndü! Rektörden övgü dolu sözler Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı aldı. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek birlikte pozlarını yayınlandı.
23.02.2024 Magazin
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Panathinaikos yenilgisi sonrası başantrenör Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan bu durumu eleştirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir...
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir... Ünlü sanatçı İlhan İrem geçen yıl vefat etmişti. Mahkeme huzurunda açıklanan vasiyetnamede sanatçının tüm mirasını eşi Hansu İrem’e bıraktığı ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses’ten Yargı’ya övgü dolu sözler! Ne Yargı’ymış be arkadaş!
İbrahim Tatlıses’ten Yargı’ya övgü dolu sözler! Ne Yargı’ymış be arkadaş! Yargı’yı izleyen İmparator, Pınar Deniz’in performansına ve senaryoya hayran kaldı. Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı 3’üncü sezonunun ilk bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlerin uzun süredir heyecanla beklediği dizi yine ters köşe hikayesiyle büyük beğeni toplayarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.
26.09.2023 Magazin
Galatasaray - Samsunspor maçı sonrası övgü dolu sözler! "Hiç böylesini görmedim! Futbol cambazı"
Galatasaray - Samsunspor maçı sonrası övgü dolu sözler! "Hiç böylesini görmedim! Futbol cambazı" Galatasaray, Süper Lig'in 5'inci haftasında Samsunspor engelini 4-2'lik skorla geçti. Sarı-kırmızılıların galibiyetini spor yazarları kaleme aldı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu büyük övgü topladı.
17.09.2023 Futbol
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti!
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde M.T., yerde yatan yavru köpeği, başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası M.T. gözaltına alındı.
18.08.2023 Yaşam
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı Galatasaray'ın sağ bekteki yıldızı Sacha Boey, So Foot'a yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Transferi hakkında da önemli ifadeler kullanan Boey, Arsenal'e gitmek istediğini söyledi.
19.06.2023 Galatasaray
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Berkin Gökbudak'tan eşine övgü dolu sözler: Gurur duyuyorum eşimle
Berkin Gökbudak'tan eşine övgü dolu sözler: Gurur duyuyorum eşimle Oyuncu Aslı Enver ile eşi Berkin Gökbudak, geçtiğimiz akşam Roma dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı. Gökbudak, yeni sezonda ekranlarda olacak Enver’e övgüler yağdırdı. Çocuklarına vereceği isimde kararsız olan ünlü çift, "Şimdi aklımızda beraber kararlaştırdığımız iki isim var" dedi.
14.05.2023 Magazin
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor'
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Röportajı bitirmeden önce arkadaşlarına takılan Yazıcıoğlu'na, Dadak ile Tanlar'dan yanıt gecikmedi.
12.05.2023 Magazin
Gökhan Alkan'dan Burcu Özberk'e övgü dolu sözler!
Gökhan Alkan'dan Burcu Özberk'e övgü dolu sözler! Kanal D'nin yeni başlayan dizilerinden 'Kraliçe' ilgiyle izleniyor. Ünlü basketbolcu 'Ateş Akça'yı canlandıran Gökhan Alkan başrolü paylaştığı Burcu Özberk'ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Gökhan Alkan "Burcu ile çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi tamamlıyoruz" dedi.
10.04.2023 Magazin
Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler
Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler Alanyaspor-Fenerbahçe maçından sonra TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Ekvadorlu yıldız Enner Valencia hakkında "Fenerbahçe şampiyon olursa Alex'in yanına heykelini diksinler." ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Fenerbahçe
Mancini Okan Buruk'a duacı! Eğer İcardi gibi patlamaya yaparsa...
Mancini Okan Buruk'a duacı! Eğer İcardi gibi patlamaya yaparsa... Galatasaray'ın Premier Lig ekibi Bournemouth'un elinden kaptığı ve 2027'ye kadar sözleşme imzalattığı Zaniolo hakkında İtalyan basınından övgü dolu sözler geldi. TuttoMercatoWeb Şef Editörü Marco Conterio genç yıldız için "Bu transfer herkes için büyük sürpriz oldu" ifadelerini kullanırken, Simone Lorini'nin ise "Galatasaray için ise en büyük İtalyan yeteneklerinden birini yeniden değerlendirebilmek harika bir fırsat." sözleri oldukça dikkat çekti.
23.02.2023 Galatasaray
Ercan Güven: Kulüpler transferi falan bıraktılar tır doldurmakta yarışıyorlar
Ercan Güven: Kulüpler transferi falan bıraktılar tır doldurmakta yarışıyorlar Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından özellikle Süper Lig'in 4 büyük kulübü hakkında övgü dolu sözler kullanan spor yazarı Ercan Güven "Ortam müsait olsa “gururlanıyorum” bile diyeceğim onlarla. Nerede duracaklarını, ne yapacaklarını çok iyi bildiler." ifadelerini kullandı.
13.02.2023 Şampiy10
Yeni transfer Oosterwolde hakkında övgü dolu sözler: Modern bir bekte olması gereken tüm özelliklere sahip
Yeni transfer Oosterwolde hakkında övgü dolu sözler: Modern bir bekte olması gereken tüm özelliklere sahip Fenerbahçe'nin Parma'dan transfer ettiği ve bonservisine 6 milyon euro ödediği Oosterwolde hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ron Jans öğrencisinin özelliklerini sıraladı. 21 yaşındaki sol bek için "Fiziksel anlamda çok güçlü, hızlı ve uzun boylu. Modern bir bekte olması gereken tüm özelliklere sahip." sözlerini sarfeden Jans "Topla dar alanda çok etkili ve hızıyla kendisine avantaj sağlayabiliyor." ifadelerini kullandı.
6.02.2023 Fenerbahçe
İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi övgü dolu sözlerle paylaştı!
İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi övgü dolu sözlerle paylaştı! Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 31 Aralık 2021'de, yeni yıla sadece dakikalar kala Yolaç Özcan ile aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. İkili hakkında zaman zaman ayrıldı haberleri çıksa da aşkları dolu dizgin devam ediyor. Son olarak Yolaç Özcan, sevgilisinin resim yaparken ki halini övgü dolu sözlerle paylaştı. ''Sanmayın ki sadece iyi oynuyor....''
5.02.2023 Magazin
Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Sen git maça iki saat kala gel
Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Sen git maça iki saat kala gel Süper Lig'in 20.haftasında Antalyaspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken, 90 dakikanın ardından Nihat Kahveci, Kemal Aslan ve Necati Ateş'in yıldız futbolcu hakkında övgü dolu sözler sarfetmeleri büyük dikkat çekti. Sarı Kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan tecrübeli futbolcuyla ilgili 'Sen git maça 2 saat kala gel' diyen Kahveci 'Okan Buruk'u kutluyorum' derken Necati Ateş'in 'taraftar da havaya girdi' ifadeleri Galatasaraylı futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.
22.01.2023 Galatasaray
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler!
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşandı. Jüri koltuğunda oturan şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne alan oyuncu Ebru Osman'a övgüler yağdırdı. Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman çiftine güzel sözler söyleyen Yıldız Tilbe'nin o anları geceye damga vurdu.
1.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Övgü Dolu Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki övgü dolu sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.