Otomobil, binek ve ticari araçlarda ağustos kampanyaları devrede!  Otomotiv markaları tek tek duyurdu...
Otomobil, binek ve ticari araçlarda ağustos kampanyaları devrede! Otomotiv markaları tek tek duyurdu... Araba ve otomobil alacaklar için ağustos kampanyası başladı. Ağustos ayında Türkiye’de yaklaşık 60 bin araç satışı bekleniyor. Bazı markalar satış ve bakım kampanyalarını devreye aldılar.
11.08.2022 Otomobil
Otomobilde Temmuz 2022 yaz kampanyalarını otomotiv markaları resmen başlattı!
Otomobilde Temmuz 2022 yaz kampanyalarını otomotiv markaları resmen başlattı! Otomobilde Temmuz 2022 kampanyası başladı. Haziran ayını yaklaşık 80 bin yeni araç satışı ile otomotiv sektörü temmuz ayı için kredi ve destek kampanyalarını açıkladılar. Sektörde bulunurluk sorunu devam ederken temmuz ayı başında birçok marka modellere zam yaptı.
13.07.2022 Otomobil
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Otomobil piyasasını hareketlendirecek adım. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 100 bin TL'ye kadar limit, 15 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Yeni yıl ile birlikte otomotiv sektöründe yeni kampanyalar devreye alındı. Birçok marka ve modelde otomobil uygun koşullarla satışta. Uzun süredir küresel düzeyde piyasayı etkisi altına alan çip krizi üretimi durma noktasına getirmişti. Fiyatlara da olumsuz olarak yansıyan çip krizinin etkileri kampanyalar ile giderilmeye çalışılıyor. Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladı. İşte Honda, Toyota, Citroen, Kia ve çok sayıda marka ve modelde yeni yıl kampanyaları ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Otomobil