Oscar Cardozo

Oscar Cardozo

Son dakika Oscar Cardozo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oscar Cardozo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oscar Cardozo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oscar Cardozo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oscar cardozo gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 oscar cardozo haberi bulunmuştur. Tüm oscar cardozo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alexander Sörloth tarihe geçti!
Alexander Sörloth tarihe geçti! Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 yenen Trabzonspor'da Alexander Sörloth, kulüp tarihine geçti.
6.07.2020 Trabzonspor
Sörloth'un dikkat çeken istatistiği! Boş geçmiyor...
Sörloth'un dikkat çeken istatistiği! Boş geçmiyor... Süper Lig'de Alexander Sörlth fırtınası esiyor. Trabzonspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Norveçli golcü, kariyerinin en verimli dönemini geçirirken büyük maçlarda sergilediği performansla da parmak ısırttı.
23.02.2020 Trabzonspor
Sörloth Beşiktaş'a karşı tarih yazdı
Sörloth Beşiktaş'a karşı tarih yazdı Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, gollerine Beşiktaş karşısında da devam etti.
22.02.2020 Futbol
Yatabare: "Süper Lig teknik açıdan yüksek kalitede"
Yatabare: "Süper Lig teknik açıdan yüksek kalitede" Konyaspor'un yıldız ismi Mustapha Yatabare, TamSaha'ya konuştu. Golcü oyuncu, Süper Lig'in teknik açıdan çok yüksek kalitede olduğunu söyledi.
3.09.2018 Konya Spor
Cardozo'dan Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama!
Cardozo'dan Fenerbahçelileri kızdıracak açıklama! Bir dönem Benfica forması giyen ve daha sonra Trabzonspor'a transfer olan golcü isim Cardozo, Benfica - Fenerbahçe maçını yorumladı...
6.08.2018 Fenerbahçe
Beşiktaş tur için favori
Beşiktaş tur için favori Güntekin Onay, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos eşleşmesini değerlendirdi.
24.09.2021 Galatasaray
Beşiktaş'ın rakibi belli oldu
Beşiktaş'ın rakibi belli oldu UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi Olympiakos oldu. Yunan ekibi son 32 turunda Osmanlıspor'u eleyerek bir üst tura yükselmişti
24.09.2021 Beşiktaş
Trabzonspor iki bekiyle sözleşme imzaladı
Trabzonspor iki bekiyle sözleşme imzaladı Trabzonspor, yeni transferleri Arjantinli sol bek Emmanuel Mas ve Portekizli sağ bek Joao Pereira ile sözleşme imzaladı.
24.09.2021 Trabzonspor
Olympiakos deplasmanda galip
Olympiakos deplasmanda galip UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Osmanlıspor ile karşılaşacak Yunanistan'ın Olympiakos takımı, lig maçında konuk olduğu PAS Giannina'yı 2-0 mağlup etti.
23.09.2021 Futbol
Rakiplerimizi tanıyalım!
Rakiplerimizi tanıyalım! Son 32 turu eşleşmeleri belirlendi. Üç Türk takımının mücadele edeceği turda, Beşiktaş ile İsrail'den Hapoel Beer-Sheva, Fenerbahçe ile Rusya'dan Krasnodar ve Osmanlıspor ile Yunanistan'dan Olympiakos eşleşti. İşte rakiplerimizin. Bu sezon ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'nde müthiş bir performans gösteren ve Villareal'in önünde grubunu lider tamamlayan Osmanlıspor, son 32 turunda Olympiakos'la eşleşti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Trabzonspor golü unuttu!
Trabzonspor golü unuttu! Akhisar Belediyespor'la golsüz berabere kalan bordo-mavililer, 3 golle son 14 sezonun en az gol attığı ilk 7 haftasını geride bıraktı. Karadeniz ekibinde ilk 7 haftada gol atamayan forvet oyuncuları, Cardozo'nun boşluğunu dolduramadı
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'da onun boşluğu dolmadı
Trabzonspor'da onun boşluğu dolmadı Bordo-mavili formayı giydiği 2 yılda ligde 25 gol atan ancak sezon başında Olympiakos'a transfer olan Paraguaylı santrforun yerini yeni forvet oyuncuları dolduramadı.
24.09.2021 Trabzonspor
Oscar Cardozo Olympiakos'ta
Oscar Cardozo Olympiakos'ta Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun Olympiakos'a transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
31.08.2016 Trabzonspor
Cardozo gidecek, o gelecek!
Cardozo gidecek, o gelecek! Trabzonspor, yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Oscar Cardozo’yu satıp Napoli'nin orta sahası Omar El Kaddouri'yi almayı planlıyor
24.09.2021 Trabzonspor
Cardozo'nun yeni takımı belli oldu
Cardozo'nun yeni takımı belli oldu Trabzonspor'un uzun süredir Malaga ile yaptığı OScar Cardozo pazarlıklarında artık sona gelindiği öğrenildi.
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına teklifi az buldu
Fırtına teklifi az buldu Sporting Lizbon, Fırtına’nın kadroda düşünmediği Douglas için 1 milyon Euro’luk teklif yaptı. Ancak bu rakamı geri çeviren ve Hollandalı stoperin satışından daha fazla gelir elde etmeyi planlayan Bordo-Mavililer, Portekiz ekibinden teklifi artırmasını istedi.
7.08.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da 40 milyonluk zarar
Trabzonspor'da 40 milyonluk zarar Fırtına'da kadro dışı bırakılan ve kendilerinden kulüp bulması istenen 9 futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken bu isimlerin kalmaları halinde kulübe maliyeti 40 milyon 500 bin TL olacak.
24.09.2021 Trabzonspor
Cardozo'ya 3 milyon Euro
Cardozo'ya 3 milyon Euro İspanyol ekibi Malaga, Paraguaylı yıldız için Trabzonspor’un kapısını çaldı. Önerilen rakam 3 milyon Euro. Bordo-Mavililer’in, bu teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzon'da Cardozo bilmecesi
Trabzon'da Cardozo bilmecesi Bordo-Mavili kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Oscar Cardozo’nun elde kalması yönetimi düşündürüyor. Yüksek maliyeti nedeniyle 33 yaşındaki forvetten kurtulmak isteyen yönetim özellikle Çin’den teklif bekliyor
24.09.2021 Trabzonspor
'Dünya kulübüyüz' masalı sona erdi
'Dünya kulübüyüz' masalı sona erdi Yerli futbolculara ‘milyon Euro’lar harcandı. Posası çıkmış yabancılar servet saçılarak Türkiye’ye getirildi. Sonunda kulüpler battı. Büyükler artık transfer şovu yapamıyor!
23.09.2021 Süper Lig
'Sözleşmesini feshedeceğiz'
'Sözleşmesini feshedeceğiz' Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, Paraguaylı forveti, Sporting Lizbon’un istediğini söyledi.
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına'ya Cardozo için flaş teklif
Fırtına'ya Cardozo için flaş teklif Listeye konulan Oscar Cardozo için Sporting Lizbon’dan takas önerisi geldi
6.07.2016 Trabzonspor
Terör Fırtına'yı vurdu!
Terör Fırtına'yı vurdu! Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak yeniden yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Trabzonspor’u, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda yaşanan terör saldırısı etkiledi.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'a Ukraynalı golcü!
Trabzonspor'a Ukraynalı golcü! Bordo-Mavililer’in oyuncu izleme komitesi, Ersun Yanal’a yıldız futbolcuyu önerdi. Başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Zorya’da 16 gol atan Budkivsky’yi beğenince Shakhtar’a kiralama teklifi yapıldı.
24.09.2021 Trabzonspor
Cardozo'ya teklif yağıyor
Cardozo'ya teklif yağıyor Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un golcüsü Oscar Cardozo için birçok teklif var
20.06.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Oscar Cardozo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oscar cardozo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.