Antalya'da sel ve taşkınlara karşı yapılan projenin yüzde 20'si tamamlandı
Antalya'da sel ve taşkınlara karşı yapılan projenin yüzde 20'si tamamlandıAntalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Kum Mahallesi'nde, dağlardan gelecek sel sularını denizle buluşturan Üleşik Deresi Projesi'nin, yüzde 20'lik kısmı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 750 metre kanal yapıldı. Kanal üzerine iki ayrı köprü yapıldı.
12.10.2026Antalya
19 yıl önce deneme amaçlı dikilmişti, Şimdi dünyaya ihraç ediliyor! Dekar başına 15 ton verim veriyor, Avrupa ve Orta Doğu bu ürünün peşinde
19 yıl önce deneme amaçlı dikilmişti, Şimdi dünyaya ihraç ediliyor! Dekar başına 15 ton verim veriyor, Avrupa ve Orta Doğu bu ürünün peşindeGül, lavanta, kiraz ve elma üretimiyle tanınan Isparta'da, alternatif ürün olarak başlayan örtü altı seracılık kent ekonomisinin en güçlü kalemlerinden biri haline geldi. Merkez Deregümü köyünde 2007 yılında ilk adımları atılan yayla domatesi yetiştiriciliğinde 2026 sezonunun ilk hasadı gerçekleştirildi.
6.08.2026Gündem
Meşhur Yenice çileğinin hasadı gerçekleştirildi
Meşhur Yenice çileğinin hasadı gerçekleştirildiÇanakkale'nin Yenice ilçesinde örtü altında yetiştirilen çileğin hasadı gerçekleştirildi.
23.06.2026Gündem