Ortaköy Saldırganı

Ortaköy Saldırganı

Son dakika Ortaköy saldırganı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ortaköy saldırganı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ortaköy saldırganı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortaköy Saldırganı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortaköy saldırganı gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 ortaköy saldırganı haberi bulunmuştur. Tüm ortaköy saldırganı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reina saldırısıyla ilgili son dakika gelişme! 2 yabancı uyruklu kişi...
Reina saldırısıyla ilgili son dakika gelişme! 2 yabancı uyruklu kişi... Reina katliamına ilişkin soruşturmada, saldırganla bağlantılı oldukları tespit edilen 2 Uygur asıllı şüpheli savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi. Mahkemede şüpheliler hakkında tutuklama kararı alındı
29.09.2021 Gündem
'Ortaköy saldırganı camide' ihbarı polisleri harekete geçirdi
'Ortaköy saldırganı camide' ihbarı polisleri harekete geçirdi Saldırganın kendisine çok benzediğini fark eden vatandaş ne söyleyeceğini şaşırdı
29.09.2021 Gündem
Ortaköy saldırganı bir otoparkta görüldü
Ortaköy saldırganı bir otoparkta görüldü Ortaköy'de ünlü bir gece kulübünde 39 kişiyi katleden saldırganın olayın hemen ardından Kuruçeşme'de bir otoparkta görüldüğü iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Hollanda'da hareketli saatler! Ortaköy saldırganı...
Hollanda'da hareketli saatler! Ortaköy saldırganı... Hollanda'da bir alışveriş merkezinde, İstanbul'daki terör saldırısının failinin görüldüğü iddiası, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu
17.06.2021 Dünya
Zeytinburnu'nda "Ortaköy saldırganı" tepkisi
Zeytinburnu'nda "Ortaköy saldırganı" tepkisi Ortaköy’de 39 kişiyi katleden saldırganın yakalanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında Zeytinburnu'nda belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlar mahalleliyi şaşkına çevirdi.
29.09.2021 Gündem
Ortaköy saldırganı için Zeytinburnu'nda operasyon düzenlendi
Ortaköy saldırganı için Zeytinburnu'nda operasyon düzenlendi Ortaköy’de gece kulübüne silahlı saldırıda bulunan teröristin yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis, bir ihbar üzerine Zeytinburnu’nda bir eve operasyon düzenlendi
29.09.2021 Gündem
Ortaköy saldırganının kimliği belli oldu
Ortaköy saldırganının kimliği belli oldu Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman Ortaköy saldırısıyla ilgili flaş bir bilgiyi aktardı
29.09.2021 Gündem
Ortaköy saldırganının en net görüntüleri ortaya çıktı
Ortaköy saldırganının en net görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlediği terör saldırısıyla 39 kişiyi öldüren 4'ü ağır 69 kişiyi yaralayan teröristin en net fotoğrafları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Kiracısını bıçakla ağır yaraladı
İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Kiracısını bıçakla ağır yaraladı Sarıyer’de bir ev sahibinin oğlu, kirasını ödemeyen kişiyi yol ortasında bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan polis tarafından Ortaköy’de yakalandı.
17.05.2023 Yaşam
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek
Reina saldırısı davasının ilk duruşması yarın görülecek 2017 yılının ilk saatlerinde Reina adlı gece kulübünde yılbaşı eğlencesini kana bulayarak 39 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan silahlı saldırıya ilişkin açılan davanın görülmesine yarın başlanacak.
29.09.2021 Gündem
FETÖ Reina ile intikam aldı
FETÖ Reina ile intikam aldı Reina katliamının ardından “İşte katil bu” diye pasaportu servis edilen Akhe Mashrapov, FETÖ kuryesi çıktı. Masrapov, Bank Asya’nın içi boşaltılırken kara parayı kaçırmayıp İstanbul’da polise teslim edince, örgütün karalama kampanyasına maruz kaldı.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı saldırıdan önce onunla birlikte olmuş!
Reina saldırganı saldırıdan önce onunla birlikte olmuş! Reina saldırganı Masharipov’un imam nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısından son dakika gelişme! 10 kişi daha...
Reina saldırısından son dakika gelişme! 10 kişi daha... İstanbul Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen saldırıda son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma kapsamında aralarında saldırının planlayıcılarından biri olduğu belirtilen Abdurrauf Sert'in de bulunduğu 10 kişi “Silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklama istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
10 şüpheliye tutuklama talebi!
10 şüpheliye tutuklama talebi! Ortaköy saldırısına ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheli, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı: DEAŞ çok para veriyor, gelin!
Reina saldırganı: DEAŞ çok para veriyor, gelin! Reina teröristi Masharipov’un arkadaşı Kadim B., teröristin 2011 yılında örgüte katıldığını söyledi. Masharipov’un dinle ilgisi olmadığını belirten Kadim B., "Örgüt çok para veriyor. Siz de gelin diye bize çağrı yaptı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme!
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısına ilişkin açılan soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen 14 kişiden 9'u tutuklandı. İzmir'de de Reina saldırısıyla ilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu öne sürülen 10 yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Böylelikle soruşturma kapsamında bugün tutuklananların sayısı 19'a yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısında yeni gelişme! Ses kaydı ortaya çıktı
Reina saldırısında yeni gelişme! Ses kaydı ortaya çıktı Yılbaşı gecesi 39 kişinin öldüğü Reina saldırısına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 14 kişi savcılık sorgusunun ardından "Silahlı terör örgütü üyeliği" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Savcılık, şüpheliler arasında yer alan İlyas Mamaşaripov hakkında ayrıca "39 kez kasten öldürme suçuna yardım" suçundan da tutuklama talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! 11 yabancı uyruklu kadın tutuklandı
Reina saldırısıyla ilgili flaş gelişme! 11 yabancı uyruklu kadın tutuklandı Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü terör saldırısıyla bağlantılı kişiler ve DEAŞ terör örgütüne yönelik İzmir'de yürütülen operasyonda yakalanan yabancı uyruklu 11 kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon kapsamında halen 10 kişinin sorgusu da sürüyor
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı tek tek itiraf etti
Reina saldırganı tek tek itiraf etti Yılbaşı gecesi gece kulubü Reina'da 39 kişi öldüren ve Esenyurt'ta yakalanan terörist Abdulkadir Maşaripov'un ifadelerinden başlıklar ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Polis iğneyle kuyu kazdı, 16 günde yakaladı!
Polis iğneyle kuyu kazdı, 16 günde yakaladı! İstanbul’u yılbaşı gecesi kana bulayan canavar, katliamdan tam 16 gün sonra Esenyurt’ta kıskıvrak yakalandı. Saldırganla birlikte evde üçü kadın dört kişi daha vardı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı sağlık kontrolüne götürüldü
Reina saldırganı sağlık kontrolüne götürüldü Reina saldırganı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı 150 bin dolara 39 kişiyi katleti
Reina saldırganı 150 bin dolara 39 kişiyi katleti Polis, Silivri’de yaptığı operasyonda 150 bin dolar ele geçirdi. Paranın saldırı karşılığı teröriste verilecek para olduğu belirlenirken, polisin sıkı takibi nedeniyle ulaştırılamadığı tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! 8 ayrı hücre...
Reina saldırganı ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! 8 ayrı hücre... Reina saldırganı ile ilgili polis, farklı ilçelerde teröristle bağlantılı 8 ayrı hücreyi ortaya çıkardı. İstanbul Ortaköy’deki Reina’da yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden Özbek asıllı DEAŞ’lı terörist Abdulkadir Masharipov, tam 14 gündür firarda.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganını tekmeledi!
Reina saldırganını tekmeledi! Reina'yı kana bulayan saldırganı tekmeleyen gemi kaptanı o anları anlattı. 'Pimi çekip Allah-u Ekber' deyince ben de tekmeledim dedi.
29.09.2021 Gündem
Noel Baba konuştu: Eğer beni görseydi...
Noel Baba konuştu: Eğer beni görseydi... Reina katliamında ikinci saldırgan olduğu iddia edilen ancak daha sonra işyerinin servis elemanı olduğu anlaşılan Noel Baba kıyafetli çalışan Selçuk Ş., önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ortaköy Saldırganı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortaköy saldırganı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.