Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, İstanbul’da ormana giriş yasaklandı mı? Ormana girmek, piknik yapmak yasak mı?
Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, İstanbul’da ormana giriş yasaklandı mı? Ormana girmek, piknik yapmak yasak mı? İstanbul Valiliği, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla bazı mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı. Peki, ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor? İstanbul’da ormana girmek yasak mı? İstanbul’da ormana girişi yasağı ne zaman başlayacak, bitecek?
23.06.2023 Gündem
Yasak kararı! Süre 16 Eylül'e kadar uzatıldı
Yasak kararı! Süre 16 Eylül'e kadar uzatıldı Çanakkale Valiliği tarafından, çıkabilecek yangınların önüne geçmek amacıyla 30 Ağustos'a kadar uygulanan ormanlara giriş kısıtlaması, 16 Eylül'e kadar uzatıldı.
1.09.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem