Orlando Bloom Sevgili

Orlando Bloom Sevgili

Son dakika Orlando Bloom sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orlando Bloom sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orlando Bloom sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orlando Bloom Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orlando bloom sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 orlando bloom sevgili haberi bulunmuştur. Tüm orlando bloom sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katy Perry ve Orlando Bloom çok fena yakalandı!
Katy Perry ve Orlando Bloom çok fena yakalandı! Yaklaşık altı ay önce ayrılan Katy Perry ve Orlando Bloom çifti, birlikte izledikleri konserde samimi görüntüleriyle, yeniden barıştıkları yorumlarına neden oldu.
14.08.2017 Magazin
Bu görüntüler için ilk kez konuştu!
Bu görüntüler için ilk kez konuştu! Katy Perry'nin eski sevgilisi Orlando Bloom'la olan pozları çok konuşulmuştu. Ancak taraflar bu fotoğrafla ilgili açıklama yapmamıştı. Beklenen açıklama Perry’den geldi.
29.06.2017 Magazin
İşten kovulan 'tek gecelik' sevgilisinden özür diledi
İşten kovulan 'tek gecelik' sevgilisinden özür diledi Orlando Bloom, kendisiyle bir gece geçirdikten sonra işten atılan 21 yaşındaki garson Viviana Ross'dan özür diledi.
24.05.2017 Magazin
Orlando Bloom ile bir gece geçirince kovuldu!
Orlando Bloom ile bir gece geçirince kovuldu! İngiliz aktör Orlando Bloom ile bir gece geçiren 21 yaşındaki garson Viviana Ross, müdürü tarafından otel odasında çıplak halde yakalanınca işten atıldı.
22.05.2017 Magazin
Orlando Bloom, Katy'yi çabuk unuttu!
Orlando Bloom, Katy'yi çabuk unuttu! Katy Perry ile 1,5 yıllık birlikteliği sona eren İngiliz aktör Orlando Bloom, St. Barts Adası'nda tatil yaparken görüntülendi.
22.03.2017 Magazin
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'a söz verdi!
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'a söz verdi! Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom ile bir anlaşma yaptığını ifade etti. Ünlü şarkıcı, "Alkolü bırakmak istiyorum" dedi
4.04.2023 Magazin
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım Katy Perry, verdiği bir radyo röportajında eski One Direction üyesi Niall Horan’ın kendisiyle flörtleşmeye çalıştığını iddia etti.
4.07.2017 Magazin
Miranda Kerr ile Evan Spiegel evlendi!
Miranda Kerr ile Evan Spiegel evlendi! Dünyanın en ünlü Victoria’s Secret modellerinden Miranda Kerr ile Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel aile arasında yapılan bir düğünle evlendi.
29.05.2017 Magazin
Nispet yapıyor
Nispet yapıyor Geçtiğimiz hafta bir gece kulübünde şarkıcı Selena Gomez ile kucak kucağa görüntülenen oyuncu Orlando Bloom ve Katy Perry’nin ilişkisi dolu dizgin devam ediyor...
18.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Orlando Bloom Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orlando bloom sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.