Organize İşler 2

Organize İşler 2

Son dakika Organize İşler 2 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Organize İşler 2 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Organize İşler 2 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Organize İşler 2

haberleri sayfasında son dakika yaşanan organize işler 2 gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 organize işler 2 haberi bulunmuştur. Tüm organize işler 2 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük vurgun! Bilgileri ele geçirip, 3 milyon TL dolandırdılar
Büyük vurgun! Bilgileri ele geçirip, 3 milyon TL dolandırdılar İnternet üzerinden sahte satılık cep telefonu ilanı açıp, 24 ilde 34 kişiyi 3 milyon TL dolandıran çete, yakayı ele verdi. Şüphelilerin kullandığı yöntem ise 'Organize İşler 2 Sazan Sarmalı' filmindeki dolandırıcılık yöntemini akıllara getirdi.
17.09.2021 Gündem
Netflix, Organize İşler 2'ye ne kadar ödedi?
Netflix, Organize İşler 2'ye ne kadar ödedi? Cengiz Semercioğlu, günlerdir manşetleri meşgul eden konuyu köşesine taşıdı.
19.02.2019 Magazin
Recep İvedik'e milyonluk teklif
Recep İvedik'e milyonluk teklif Organize İşler 2-Sazan Sarmalı vizyondayken Netflix'te yayınlanmaya başladı. Netflix şimdi de Recep İvedik'e talip oldu
18.02.2019 Magazin
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi
Organize İşler: Sazan Sarmalı'na yoğun ilgi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
5.02.2019 Televizyon
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 28 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Adana'da deprem" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.02.2019 Yaşam
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama!
Yılmaz Erdoğan'dan flaş açıklama! Sinema salonu işletmecileri ile yapımcılar arasında yaşanan sorun nedeniyle 1 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminimn gösterim tarihi ertelenmişti.
25.01.2019 Magazin
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan yeni hamle!
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan yeni hamle! Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile kriz yaşayan isimlerden Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın UIP şirketiyle anlaştıkları ve filmlerinin beklenen tarihlerinde vizyonda olacağı iddia edildi.
17.01.2019 Magazin
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir Türk sinema sektöründe yapımcılarla salon işletmecileri arasında ciddi bir kriz yaşanıyor. Eğer sorun çözülmezse ünlü yapımcılar filmlerini vizyona sokmayacak.
27.12.2018 Ekonomi
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi
'Organize İşler 2' vizyon tarihi ertelendi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği pek çok ünlü oyuncunun başrolünde olduğu "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı" filminin vizyon tarihi ertelendi.
24.12.2018 Televizyon
Makyajsız halini paylaştı
Makyajsız halini paylaştı Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ezgi Mola son paylaşımıyla yine hayranlarından tam not aldı. Mola makyajsız halini paylaştı ve kendisiyle dalga geçti
24.10.2018 Magazin
Bensu Soral Organize İşler 2'de
Bensu Soral Organize İşler 2'de Organize İşler 2 filminde Asım Noyan'ın kızı Nazlı'ya hayat verecek olan Bensu Soral'ın filmdeki karakterinden fotoğraflar ortaya çıktı
23.10.2018 Magazin
Maceraya hazır
Maceraya hazır Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi ‘Organize İşler 2’de dolandırıcılar kralı Asım’ın kızı ‘Nazlı’yı Bensu Soral canlandırdı.
23.10.2018 Magazin
Çocuğumla büyümek istiyorum
Çocuğumla büyümek istiyorum Ezgi Mola’dan annelik itirafı: “Çocuğumla beraber büyümek istiyorum. Bir köpeğim olduğunda, o benim yüreğimi sızlatıyor. Çocuğum olduğunu düşünüyorum, o duyguyu aklım almıyor, heyecandan ölüyorum!”
16.10.2018 Magazin
'Arıza Rıza' geliyor
'Arıza Rıza' geliyor Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral ile paylaştığı ‘Organize İşler 2’de Rıza Kocaoğlu ‘Arıza Rıza’ rolüyle kamera karşısına geçti.
16.10.2018 Televizyon
İşte arıza Rıza
İşte arıza Rıza ‘Organize İşler 2’nin ana karakterlerinden, Asım Noyan çetesinin en eskilerinden ‘Arıza Rıza’ya yetenekli oyuncu Rıza Kocaoğlu hayat verdi.
15.10.2018 Magazin
Çocuklarımla gurur duyuyorum
Çocuklarımla gurur duyuyorum Öğrencileri Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın ‘Yol Arkadaşım 2’ filminin galasına katılan Yılmaz Erdoğan, “Çocuklarım ile gurur duyuyorum” dedi
10.10.2018 Magazin
İşte sarı Saruhan
İşte sarı Saruhan Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi ‘Organize İşler-2’de canlandırdığı ‘Saruhan Zincir’ nam-ı diğer ‘Sarı Saruhan’ karakteri için yine hafızalardan silinmeyecek bir tipe büründü.
4.10.2018 Magazin
İşte Organize Lerzan
İşte Organize Lerzan ‘ORGANİZE İşler 2’ filminin ilk teaser’ı bu hafta yayına girecek.
1.10.2018 Magazin
İşte Asım Noyan
İşte Asım Noyan YILMAZ Erdoğan’ın senaryosunu yazıp yönettiği “Organize İşler 2” filminden ilk kareler gün yüzüne çıktı.
19.09.2018 Magazin
Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi...
Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi... Van'da düzenlenen 'Deli Emin Bisiklet ve Doğa Şenliği'ne katlına Yılmaz Erdoğan müjdeyi verdi.
14.09.2018 Magazin
210 bin liralık doğum günü hediyesi
210 bin liralık doğum günü hediyesi Modacı ve stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, önümüzdeki ay doğum günü olan eşine hediye olarak Londra'daki bir galeriden 210 bin liraya 4 tablo aldı.
11.09.2018 Magazin
Organize İşler’e  Kore’den dev ekip
Organize İşler’e Kore’den dev ekip Çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlanan “Organize İşler 2’ için Kore’den yaklaşık 40 kişilik bir ekip geldi.
10.09.2018 Magazin
Sınırları zorladım!
Sınırları zorladım! Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi ‘Organize İşler 2’nin çekimleri tamamlandı.
2.09.2018 Magazin
Organize mola
Organize mola Demet Evgar, Ezgi Mola, Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimleri bir araya getiren Yılmaz Erdoğan’ın son filmi ‘Organize İşler 2’den yeni bir fotoğraf geldi.
1.09.2018 Magazin
Ezgi Mola: Çocuk için koca lazım
Ezgi Mola: Çocuk için koca lazım Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nda rol alan Ezgi Mola önceki akşam Bebek Otel’deydi.
15.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Organize İşler 2 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki organize işler 2 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.