Tarkan'ın albümünü öpüp başına koydu
Tarkan'ın albümünü öpüp başına koydu İzdivç programında gelen taliplerini beğenmeyerek paravanı açtırmadan geri gönderen gelin adayı Nevruz, kendisine hediye edilen Tarkan albümünü öpüp başına koydu.
17.03.2016 Sinema-Dizi
Kadın spikeri şoke eden öpücük
Kadın spikeri şoke eden öpücük 52 yaşında İtalyan en yaşlı futbolcusu ünvanını alarak bir rekora imza atan şovmen Gene Gnocchi, katıldığı canlı yayında spikeri dudaklarında öptü.
5.10.2015 Sinema-Dizi
Başbakan Davutoğlu'nu alnından öptü
Başbakan Davutoğlu'nu alnından öptü Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AFAD'ın 5. Yıl Etkinliği'ne katıldı. Çocuklara hediye verdiği sırada bir çocuğun Davutoğlu'nu alnından öpmesi kısa süreli gülüşmelere neden oldu
7.01.2015 Haber
O Ses Türkiye'de Hadise Gökhan'ı öptü
O Ses Türkiye'de Hadise Gökhan'ı öptü Hadise, Gökhan'ın konuştuğu sırada birden yanağından öptü. Hadise'nin ruj izi Gökhan'ın suratına çıktı. Bunu gören Gökhan olduça keyiflendi.
10.12.2014 Sinema-Dizi
Skandal öpücüğe şok yorum! 'Öpmedi şişirdi!
Skandal öpücüğe şok yorum! 'Öpmedi şişirdi! Özcan Deniz, Ahu Aysal'ın kendisini dudaktan öpmesiyle ilgili ilginç bir yorum yaptı.
8.11.2014 Magazin
Ayaklarını yıkayıp öptü
Ayaklarını yıkayıp öptü Papa Francisco Paskalya Bayramı öncesindeki perşembe ayininde Roma yakınlarındaki bir terapi merkezinde kalan 12 engellinin ayağını yıkadı. Bu kişiler arasında 75 yaşında Libyalı bir Müslüman da bulunuyor.
18.04.2014 Dünya
Fransa'da Bekir vakası!
Fransa'da Bekir vakası! Fransa'da Lorient deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Paris Saint Germain'de Zlatan Ibrahimovic bir sürprizle karşılaştı
22.03.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri