Operasoyn

Operasoyn

Son dakika operasoyn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan operasoyn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını operasoyn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Operasoyn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan operasoyn gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 operasoyn haberi bulunmuştur. Tüm operasoyn haberleri aşağıda listelenmiştir.
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 210 şahsın yakalandığını duyurdu. Aralarında örgüt liderliğini de yapan Jamukhan Ulus'un da olduğu çeteye düzenlenen operasyonların detayları da paylaşıldı.
9.11.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
3 ildeki kaçakçılık operasyonunda 3 tutuklama
3 ildeki kaçakçılık operasyonunda 3 tutuklama Gaziantep merkezli 3 ilde, polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü, tutuklandı.
9.07.2022 Yaşam
4 ilde 'rüşvet' operasyonu: 22 gözaltı
4 ilde 'rüşvet' operasyonu: 22 gözaltı Şanlıurfa merkezli 4 ilde, polis ekiplerince icra kurumlarında düzenlenen rüşvet operasyonunda, icra müdürü ve müdür yardımcılarının da olduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.
27.05.2022 Yaşam
Mersin'de 'tefeci' operasyonu: 9 gözaltı
Mersin'de 'tefeci' operasyonu: 9 gözaltı Mersin'de, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, tefecilik yaptıkları iddiasıyla 9 şüpheli gözaltına alındı.
24.02.2022 Yaşam
28 ilde dev operasyon! Sahte rapor, recete, PCR testi, yerine sınava girme ve dahası...
28 ilde dev operasyon! Sahte rapor, recete, PCR testi, yerine sınava girme ve dahası... Operasyon, sahte engelli raporu, reçete, PCR testi düzenleyen, dublör kullanarak başkasının yerine sınava girenler gibi nitelikli dolandırıcılık suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilenlere yönelik düzenlendi.
12.10.2021 Yaşam
Sahte aşı kartı operasyonu! 3 hemşire tutuklandı
Sahte aşı kartı operasyonu! 3 hemşire tutuklandı İstanbul'da sahte aşı kartı operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında özel bir hastanede çalışan 3'ü hemşire 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan hemşireler tutuklandı. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, operasyonun detaylarını canlı yayında anlattı.
7.09.2021 Yaşam
Ünlü iş adamına dolandırıcılık şoku! Gerçeği öğrenince şok geçirdi
Ünlü iş adamına dolandırıcılık şoku! Gerçeği öğrenince şok geçirdi Ünlü Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu işadamı Ahmet Uras uzun süredir dolandırıcılar tarafından kullanıldığı bilinen "Operasyon yapacağız" taktiğiyle dolandırıldı. Üstelik genç iş adamının tam 2 milyon lirasını çarptılar.
8.04.2021 Gündem
Ankara'da "Kelebek" şebekesine baskın: 6 gözaltı
Ankara'da "Kelebek" şebekesine baskın: 6 gözaltı Ankara'da vatandaşların korkulu rüyası haline gelen hırsızlık şebekesi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerince yaklaşık 2 aydır yürütülen takibin ardından gerçekleştirilen operasyon sonucunda çökertildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Operasoyn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki operasoyn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.