Operason

Operason

Son dakika operason haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan operason ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını operason haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Operason

haberleri sayfasında son dakika yaşanan operason gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 operason haberi bulunmuştur. Tüm operason haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda kişi..
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! Çok sayıda kişi.. İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'nün emniyet mahrem kadın yapılanmasına yönelik soruşturmada 39 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
20.10.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Etkisiz hale getirildiler
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Etkisiz hale getirildiler Avaşin, Zap ve Gara bölgelerinde düzenlenen hava destekli operasyonlarla bölücü terör örgütü mensubu 17 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi.
5.10.2019 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular
Terör örgütüne ağır darbe! Sınırda teslim oldular Şırnak'ın Silopi ilçesinde 4'ü kadın 6 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için askerleri ve sivilleri hedef alan terör örgütü YPG/PKK yaz döneminde ağır darbe yedi. Yapılan açıklamaya göre, yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda, aralarında sözde sorumluların da bulunduğu 396 terörist etkisiz hale getirildi.
19.09.2019 Gündem
Son dakika: Büyük operason! 103 gözaltı
Son dakika: Büyük operason! 103 gözaltı FETÖ’nün TSK içerisindeki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 103 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla başlatılan eş zamanlı operasyonda şu ana kadar 74 şüpheli yakalanırken diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
9.11.2018 Gündem
Ankara'da operason: 13 binbaşı hakkında gözaltı kararı!
Ankara'da operason: 13 binbaşı hakkında gözaltı kararı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığından 3'ü muvazzaf 13 binbaşı hakkında gözaltı kararı verildi
10.09.2018 Gündem
JÖH ve PÖH TSK emrinde
JÖH ve PÖH TSK emrinde Afrin'de terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat birlikleri meskun mahal operasyonlarında yer alacak. İçişleri Bakanlığı'na bağlı birlikler harekat kapsamında TSK emrine verildi.
22.02.2018 Gündem
İstanbul'da 39 ilçede aynı anda başladı!
İstanbul'da 39 ilçede aynı anda başladı! İstanbul'da "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçe ve 120 noktada, 2 bin 400 polisin katılımıyla helikopter destekli denetim gerçekleştiriliyor.
9.01.2018 Gündem
Türk jetleri Asos bölgesinde yığınak yapan PKK'ya büyük darbe!
Türk jetleri Asos bölgesinde yığınak yapan PKK'ya büyük darbe! Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'taki Asos bölgesine düzenlediği hava harekatlarında PKK'ya ait 77 hedefi vururken 80'den fazla teröristi etkisiz hale getirdi.
29.09.2021 Gündem
Valilik açıkladı: 24 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Valilik açıkladı: 24 PKK'lı etkisiz hale getirildi Siirt Valiliği, Pervari İlçesi'nde bulunan Herekol Dağı'nda 12 Haziran'dan bu yana devam eden operasyonlarda 24 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini, teröristlerle ait yüklü miktarda silah ve mühimmat ele geçirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
ABD, Yemen'de İHA ile El kaide mensuplarını vurdu!
ABD, Yemen'de İHA ile El kaide mensuplarını vurdu! Yemen'in Şebva ve Marib vilayetlerinde ABD'ye ait İHA'lar tarafından düzenlenen saldırılarda El Kaide mensubu 6 terörist öldürüldü.
19.04.2017 Dünya
Ev bulamayan Şırnaklı aile ahıra yerleşti
Ev bulamayan Şırnaklı aile ahıra yerleşti Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Şırnak’ta ev ve iş yerlerini taşıyacak yer bulamayan 9 nüfuslu Kaya ailesi ahıra yerleşti. Aile, elektrik ve suyun olmadığı ahırda yaşam mücadelesi veriyor.
8.01.2017 Yaşam
Karadeniz'deki sözde sorumlular alındı
Karadeniz'deki sözde sorumlular alındı Zonguldak ve Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Balkanlar'da DEAŞ operasyonu
Balkanlar'da DEAŞ operasyonu Arnavutluk, Makedonya ve Kosova'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklandı
6.11.2016 Dünya
Firari savcılar örgüt abisi çıktı
Firari savcılar örgüt abisi çıktı Firari eski savcılar Fikret Seçen, Hikmet Usta, Mehmet Yüzgeç’in de aralarında olduğu 40 şüpheli için gözaltı kararı çıktı. Soruşturma kapsamında firari savcıların örgütte abilik yaptığı tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Sur ilçesinde çatışma: 1 şehit
Diyarbakır Sur ilçesinde çatışma: 1 şehit DİYARBAKIR’ın Sur ilçesinde sürdürülen operason sırasında çıkan çatışmada PKK’lı teröristlerin daha önce tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu bir uzman çavuş şehit oldu. Patlama ve silah seslerinin duyulduğu ilçede güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da askeri hareketlilik
Diyarbakır'da askeri hareketlilik Diyarbakır'ın Lice, Kocaköy, Hani ve Hazro kırsalında tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı...
29.09.2021 Gündem
Gazi’de operasyon
Gazi’de operasyon İstanbul Sultangazi’deki Gazi Mahallesi’Nde DHPKP/C’ye yönelik operason yapıldı...
29.09.2021 Gündem
'Devlet kanser olmuş'
'Devlet kanser olmuş' CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Operasyon görüntüleri!
Operasyon görüntüleri! O PKK'lıya düzenlenen operasyonun detayları
29.09.2021 Gündem
Bal kutularındaki 'esrar'
Bal kutularındaki 'esrar' Nakotik tarafından yapılan aramada esrarın 10 kiloluk kısmı, bakın nereden çıktı!..
31.07.2012 Yaşam
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe!
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! MİT istihbaratı verdi, asker PKK'ya operasyon düzenledi
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır’da MİT istihbarat verdi, asker PKK’ya operasyon düzenledi
Diyarbakır’da MİT istihbarat verdi, asker PKK’ya operasyon düzenledi DİYARBAKIR’da Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan (MİT) edinilen bilgi üzerine Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı timlerinin de katıldığı operasyonda eylem hazırlığında olduğu belirtilen yaklaşık 10 PKK’lının oluşturdu ’Dorşin Grubu’ olarak bilinen teröristlerin bulunduğu Kulp İlçesi kırsalındaki barınma yerlerine hava destekli operason düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Mardin'de ihale operasyonu!
Mardin'de ihale operasyonu! MARDİN’de, polisin yaptığı operasyonda resmi kurumlara alınan akaryakıt ihalelerine fesat karıştırdıkları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
‘Avrupa’da başarı gelecek’
‘Avrupa’da başarı gelecek’ BİR sezonu sakat sakat tamamlayan ve Beşiktaş’ın 2 kupalı şampiyonluğunda büyük emeği olan İbrahim Toraman hedef büyüttü...
13.06.2009 Futbol
Bitlis’te operason
Bitlis’te operason BİTLİS’te, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, kent merkezinde bazı kişilerin esrar kullandıkları ve ticaretini yaptıkları ihbarı üzerine harekete geçti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Operason ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki operason haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.