Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun! Kadınların sık yaşadığı problemler arasında, pelvik ağrılar, vajinal akındı, adet düzensizliği ve cinsel sorunlar başta geliyor. Türkiye'de her 10 kadından 1'i ise cinsel ilişkiye girememe, orgazm olamama sorunu yaşıyor. Ancak kadınların pek çoğu tarafından ihmal edilen bu sorunlar, yıllar geçtikçe içinden daha da çıkılamaz bir probleme dönüşebilir. Kaç yaşında olursanız olun hem cinsel hayatı etkileyen hem de genel sağlık durumunu etkileyen jinekolojik problemler için mutlaka uzman desteği almak önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
22.01.2022 Sağlık
Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun
Genital estetik operasyonla çözüme ulaşacak 4 sorun Kadınların en sık ihtiyaç duyduğu genital bölge operasyonları son yıllarda oldukça popüler uygulamalar arasında gösteriliyor. Kadınların en çok tercih ettiği operayonlar arasında iç dudak estetiği, klitoris estetiği, vajina daraltma, genital gençleştirme ve beyazlatma yer alıyor. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Esra Demir Yüzer genital estetik konusunda merak edilenleri anlattı.
2.11.2021 Sağlık
Kadınlarda sık görülen 4 jinekolojik sorun
Kadınlarda sık görülen 4 jinekolojik sorun Op.Dr. Esra Demir Yüzer, kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunlar hakkında bilgi verdi.
6.09.2020 Sağlık