En çok 'Ölümsüz Aşk'ı aradılar!
En çok 'Ölümsüz Aşk'ı aradılar! Ömür Gedik, bir çete lideri olarak rol aldığı 'Arka Sokaklar' dizisinde seslendirdiği 'Ölümsüz Aşk' şarkısı ile popüler müzik uygulaması Shazam'ın en çok aranan şarkılar listesinde zirvede yer aldı.
7.02.2017 Kültür Sanat
Ömür Gedik'ten dört mevsimlik Ölümsüz Aşk!
Ömür Gedik'ten dört mevsimlik Ölümsüz Aşk! Ömür Gedik, Aşk mı Dedin? adlı maxi single'ın ikinci şarkısı olan, söz ve müziği kendine ait 'Ölümsüz Aşk' şarkısına Kubilay Kasap yönetmenliğinde klip çekti.
6.12.2016 Magazin
Ölümsüz Aşk Film Fragmanı
Ölümsüz Aşk Film Fragmanı Ruth ve Bob, Teksas'ın suç dolu topraklarında tozu dumana katan bir çifttir. 1970'leringetirdiği bütün kanunsuzluklar, tehditler ve ihanetler onların hayatının bir parçasıdır ve dahası birbirlerine çok âşıktırlar. Bir gün polislerle bir çatışmaya girerler ve Ruth bir polisi vurur. Ama suçu onun yerine Bob üstlenir. 4 sene sonra hapishaneden kaçan Bob, sevgilisi ve kendisi hapishaneyken doğan kızını aramaya koyulur... Yönetmenliğini David Lowery'nin üstlendiği film Sundance, Cannes gibi önemli festivallere konuk olmuş bir yapım. "Duygusal Western" olarak da adlandırılan filmin başrollerini ise Rooney Mara ile Casey Affleck paylaşıyor.
5.12.2013 Sinema-Dizi
İşte beyaz perdede bu hafta!
İşte beyaz perdede bu hafta! Bu hafta vizyona giren filmlerin özet ve fragmanları burada!
6.09.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri