Estetik işlemlerde en ölümcül hata! Uzman isim uyardı: Ölüm riskini artırıyor
Estetik işlemlerde en ölümcül hata! Uzman isim uyardı: Ölüm riskini artırıyor Sosyal medya estetik ameliyatlara ilgiyi artırdı. Uzman isim estetik işlemlerde yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. Estetik işlemlerde hastaların en ölümcül hatalarından birinin sağlık sorunlarını gizleyerek ameliyat olmaya çalışmak olduğunu belirten Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yakup Çil, “Kişi sağlık sorununu hekime söylerse, arzu ettiği burun veya vücut estetiğinin yapılmayacağını düşünebilir. Başka bir neden de mevcut hastalığı çok daha fazla tahlil gerektireceği için maddi maliyetin artacağı korkusudur. Ancak bu korkular nedeniyle hastalıkların gizlenmesi, operasyonda hastanın sağlığını riske atar" dedi.
8.11.2023 Sağlık
Rusya'da doktorların ölümcül hatası! Yanlış ayağı kesilince...
Rusya'da doktorların ölümcül hatası! Yanlış ayağı kesilince... Rusya’da doktorların ayağı kangren olan 89 yaşındaki kadının yanlış ayağını kesmesi sonucu hasta hayatını kaybetti. Ailenin şikâyeti üzerine soruşturma başlatıldı.
22.11.2018 Dünya
AB'ye Türkiye uyarısı! 'Bu ölümcül olur!'
AB'ye Türkiye uyarısı! 'Bu ölümcül olur!' Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Forumu Genel Sekreteri Laura Batalla, Türkiye ile müzakerelerin sonlandırılmasının Avrupa Birliği (AB) açısından "ölümcül bir stratejik hata" olacağı uyarısında bulundu.
19.09.2017 Dünya
Kalbi durduran 11 hata!
Kalbi durduran 11 hata! Kalp krizi yaşı giderek düşüyor
19.04.2013 Sağlık