Olivia Wilde

Olivia Wilde

Son dakika Olivia Wilde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olivia Wilde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olivia Wilde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olivia Wilde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olivia wilde gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 olivia wilde haberi bulunmuştur. Tüm olivia wilde haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!'
'Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!' Sebastian Bear-McClard'ın kendisini aldattığını öğrenip onu terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Ünlü isim, son verdiği röportajda gündemden düşmeyen öpücükle ve arkadaşı Olivia Wilde'la ilgili konuştu.
23.04.2023 Magazin
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması! 'Kesinlikle çıkmakla ilgilenmiyorum'
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması! 'Kesinlikle çıkmakla ilgilenmiyorum' Sebastian Bear-McClard ile ilişkisi ihanet gerekçesiyle bitiren Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Son olarak ünlü ismin, Styles aşkının çok daha önce başladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Ünlü çiftin sosyal medyayı sallayan durumu! Sokakta öpüşürken yakalandılar
Ünlü çiftin sosyal medyayı sallayan durumu! Sokakta öpüşürken yakalandılar Olivia Wilde ile kısa süre önce ayrılan Harry Styles'ın Tokyo sokaklarında Emily Ratajkowski'yi öperken görülmesi sosyal medyayı salladı. Sevgilisinden yeni ayrılan ünlü oyuncunun aşk acısını çabuk atlattığı ve Olivia Wilde'i unuttuğu sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
26.03.2023 Magazin
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Hollywood’un mutlu ailesi
Hollywood’un mutlu ailesi Ünlü oyuncu çift Olivia Wilde ve Jason Sudeikis, çocukları ile geçtiğimiz gün New York’ta gezerken objektiflere takıldı.
20.08.2017 Magazin
Olivia Wilde'dan rekor kıran paylaşım!
Olivia Wilde'dan rekor kıran paylaşım! Oyuncu Olivia Wilde, yeni doğan kızı Daisy ile böyle poz verdi.
25.10.2016 Magazin
Küçük kızları DAISY
Küçük kızları DAISY Oyuncu Olivia Wilde, nişanlısı Jason Sudeikis’den ikinci çocuğunu 11 Ekim’de dünyaya getirdi...
16.10.2016 Magazin
Kış mevsimini es geçti
Kış mevsimini es geçti Hollywood’un seksi oyuncularından Olivia Wilde, Hawaii’de yaz aylarına geri döndü...
13.12.2015 Magazin
En sıra dışı Ice Bucket Challenge
En sıra dışı Ice Bucket Challenge ALS için süren ice bucket challenge kampanyası sınır tanımamaya başladı...
24.08.2014 Magazin
''Maratoncular gibi sevişiyoruz''
''Maratoncular gibi sevişiyoruz'' Oliva Wilde'den seks yaşamıyla ilgili ilginç açıklama
11.10.2012 Magazin
Hayranlarına büyük sürpriz
Hayranlarına büyük sürpriz İşte iki ünlü ismin oynayacağı yeni dizi...
24.08.2012 Televizyon
Behzat Ç. beyazperdede
Behzat Ç. beyazperdede Türk sinemaseverler, bu hafta 2'si yerli 5 yeni filmle buluşacak
28.10.2011 Magazin
Karadedeler olayı
Karadedeler olayı Türk sinemaseverler bu hafta aksiyon, bilim kurgu, dram ve korku dallarında 4 yeni filmle buluşacak
16.09.2011 Televizyon
Olivia Wilde
24.11.2017 Magazin
Uzun zamandır seks yapmadım
Uzun zamandır seks yapmadım Ünlü erkek dergisi FHM'e kapak olan güzel oyuncudan itiraflar
6.04.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Olivia Wilde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olivia wilde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.