Olgun Şimşek

Olgun Şimşek

Son dakika Olgun Şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olgun Şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olgun Şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olgun Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olgun şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 olgun şimşek haberi bulunmuştur. Tüm olgun şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede? "Kara Ağaç Destanı" dizisi 23 Şubat'ta ekran macerasına başladı. Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nı hikayesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Karaağaç Destanı gerçek mi, Karaağaç nerede?
24.02.2024 Yaşam
Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosunda kimler var? Kara Ağaç Destanı hangi ilde çekiliyor?
Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı oyuncu kadrosunda kimler var? Kara Ağaç Destanı hangi ilde çekiliyor? TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı yakında başlıyor. Emre Kıvılcım, Olgun Şimşek ve Meltem Akçöl'ün başrollerinde yer aldığı dizi izleyicilerin merak konusu oldu. Yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren yapıyor. Yayın tarihi netleşen Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? İşte Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler? İşte detaylar...
13.02.2024 Magazin
Olgun Şimşek, Bodrum'da trafik kazası geçirdi
Olgun Şimşek, Bodrum'da trafik kazası geçirdi MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, ters yönde giden sinema oyuncusu Olgun Şimşek'in kullandığı cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Şimşek ve diğer otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.
22.08.2023 Gündem
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi?
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi? Terzi dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Terzi dizisi Netflix'te yayınlanıyor. Terzi Peyami'nin müstakbel eşine gelinlik dikerken hayatına giren gizemli bir kızla sırların açığa çıktığı Terzi dizisi dikkat çekiyor. Peki Terzi nerede çekild? İşte Terzi oyuncuları ve ikinci sezon tarihi...
2.05.2023 Televizyon
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy’un eski adıyla Süslü Korkuluk yeni adıyla da Terzi olan projesinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yönettiği dizide Çağatay Ulusoy “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek.
13.04.2022 Televizyon
Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Süslü Korkuluk ne zaman başlayacak, senaryosu kime ait? Soruları dizinin tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla yoğun bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Çağatay Ulusoy ile Alina Boz'un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, kitap uyarlaması mı?
1.02.2022 Televizyon
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu?
Yılmaz Erdoğan açıkladı! 'Bir Demet Tiyatro' geri dönüyor mu? Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Kin' filmiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, katıldığı bir programda; 'Bir Demet Tiyatro' hakkında konuştu. Usta isim, yıllar önce yayınlanan program için sorulan 'Yeniden televizyonda oynar mı?' sorusuna yanıt verdi.
13.10.2021 Magazin
Olgun Şimşek yeni sezonda 'Ramo'da
Olgun Şimşek yeni sezonda 'Ramo'da Show TV dizisi ‘Ramo'da oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. İkinci sezonu yayınlanacak diziye son olarak Olgun Şimşek katıldı.
30.08.2020 Televizyon
Emre Altuğ: 'Pop değerini kaybetmez'
Emre Altuğ: 'Pop değerini kaybetmez' Emre Altuğ, pop müziğinin geride kaldığı söylentilerine, “Pop ve rock değerini kaybetmez. Rap sevildi diye pop müzik hiçbir zaman yok olmaz” dedi
15.12.2019 Magazin
Onlar erdi muradına
Onlar erdi muradına Türk halk müziğinin güçlü sesi ve Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Sağ ile Eren Önal, Sheraton Ankara Hotel’de yapılan düğünle evlendi.
23.06.2019 Magazin
Zafer Çika'nın cenazesinde pes dedirten anlar!
Zafer Çika'nın cenazesinde pes dedirten anlar! Eşine son görev için gözyaşları içinde hazır bulunan Akbağ'ı dostları teselli etti. Cenaze törenine gelen ünlüleri görmek için korkuluklara tırmanan vatandaşlar ise pes dedirtti.
14.03.2019 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Kameralar gerdi
Kameralar gerdi Oyuncu Olgun Şimşek, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi.
3.03.2019 Magazin
Bana onu sormayın kardeşim!
Bana onu sormayın kardeşim! İrem Sak, katıldığı bir programda “Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek’le mi, Erkan Petekkaya’yla mı evlenirsin?” sorusuna “Erkan ile asla” yanıtını vermişti.
30.08.2018 Magazin
İrem Sak kimdir?
İrem Sak kimdir? İrem Sak kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Güzel ve başarılı oyuncu ve tiyatrocu İrem Sak'ın hayatına dair bilgileri derledik. İşte Erkan Petekkaya ile ilgili açıklamasıyla gündemden düşmeyen İrem Sak hakkındaki her şey...
15.08.2018 Gündem
Onunla asla evlenmem demişti, pişman oldu
Onunla asla evlenmem demişti, pişman oldu Oyuncu Erkan Petekkaya için "Onunla asla evlenmem" diyen İrem Sak, yanlış anlaşılmasının üzerine "Hep komediden oluyor şakalaşıyorduk, tanışmıyoruz bile" dedi.
15.08.2018 Magazin
Şaka yaptım Erkan’ı tanımam
Şaka yaptım Erkan’ı tanımam İREM Sak, geçen ay Youtube’da bir programa konuk olmuş, “Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi, Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin?” sorusuna şu yanıtı vermişti...
14.08.2018 Magazin
Eşkıyalar toplandı
Eşkıyalar toplandı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin ekibi, Koşuyolu’ndaki Roka Balık’ta bir araya geldi.
16.03.2018 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Çocuklar için sahnedeler
Çocuklar için sahnedeler Ünlü isimler, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) destek için sahneye çıktı. Toplanan bağış kapsamında 50 bin öğrenciye eğitim desteği sağlandı
18.12.2017 Magazin
Gece yürüyüşü
Gece yürüyüşü ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol olan Olgun Şimşek, önceki akşam eşi Zeynep Kocabeyoğlu’yla objektiflere yansıdı.
15.10.2017 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara gelen son bölümüyle yine nefesleri kesti. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki transfer!
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki transfer! Oktay Kaynarca ve Deniz Çekır'ın başrolde yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosuna iki isim dahil oldu.
26.09.2017 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 72. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olgun Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olgun şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.