Olcan

Olcan

Son dakika Olcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.106 olcan haberi bulunmuştur. Tüm olcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın kaptanına şok eden sözler! 'Tüm pislikleri yap...'
Galatasaray'ın kaptanına şok eden sözler! 'Tüm pislikleri yap...' Galatasaray'ın eski futbolcularından Olcan Adın, sarı kırmızılı takımın kaptanı Marcao hakkında "Sen sahanın içinde takım arkadaşına yumruk at. Sahada bütün pislikleri yap. Gel Galatasaray'a kaptan ol. Ne güzel dünya ya!" ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Galatasaray
Kalay ustaları çırak bulamıyor
Kalay ustaları çırak bulamıyor Türkiye'de bakır kapların, yaygın kullanıldığı dönemlerin popüler mesleği kalaycılık, sanayinin gelişmesi ve bakır maliyetinin artmasıyla artık unutulmaya başladı. Balıkesir'in Edremit ilçesinde mesleğin son temsilcisi Elmas Kaplan ve Murat Olcan bakırcılığı yaşatmak için mücadele veren iki usta. Mesleği yaşatacak çırak bulamadıklarını söyleyen ustalar, zamanla kalaycılığın unutulacağını belirtti.
16.03.2021 Ekonomi
Olcan Adın'dan Fenerbahçelileri kızdıracak paylaşım
Olcan Adın'dan Fenerbahçelileri kızdıracak paylaşım Fenerbahçe'nin alt yapısından yetişen, Galatasaray forması da giyen Olcan Adın, Yeni Malatyaspor maçı sonrası sarı lacivertlilere olay bir göndermede bulundu.
12.12.2020 Futbol
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti böyle görüntülemiş!
Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti böyle görüntülemiş! İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıktı.
2.11.2020 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu Bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Limak Kemer Golf Cup’ta ödüller sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Trabzonspor'dan bomba transfer hamlesi! Galatasaray'dan...
Trabzonspor'dan bomba transfer hamlesi! Galatasaray'dan... Trabzonspor, 2010’lu yılların başında Galatasaray’a bir bir kaptırdığı yıldızların acısını çıkartmak istiyor... Selçuk İnan, Ceyhun, Engin Baytar, Burak Yılmaz, Olcan ve Cavanda... Bu isimlerin hepsinin ortak noktası, Fırtına’dan kopup Galatasaray’a gitmiş olmaları... Bu kez Bordo-Mavililer tarihi bir rövanş peşinde. Karadeniz ekibi, Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri olması beklenen genç yıldızı Cim Bom’dan söküp alabilir.
19.04.2020 Galatasaray
Olcan Adın futbolu bıraktı
Olcan Adın futbolu bıraktı Profesyonel futbolcu Olcan Adın, kariyerini noktaladığını açıkladı.
14.10.2019 Futbol
88 gün için doğum borçlanmasına gerek yok
88 gün için doğum borçlanmasına gerek yok Çalışanlar, emeklilik ve iş yerindeki hakları ile ilgili birçok konuyu merak ediyor. Posta gazetesi yazarı Ekrem Sarısu o sorulara yanıt verdi...
9.03.2019 Çalışma Hayatı
Tarık Çamdal resmen Antalyaspor'da!
Tarık Çamdal resmen Antalyaspor'da! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, devre arası transfer döneminin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Kırmızı-beyazlılar, Brezilyalı Amilton Silva’yı kiralık, Tarık Çamdal ve Angolalı Fredy’i de bonservisiyle kadrosuna dahil etti.
31.01.2019 Antalyaspor
Olcan Adın Makedonya'ya transfer oluyor!
Olcan Adın Makedonya'ya transfer oluyor! Geçtiğimiz Aralık ayında Antalyaspor'la yollarını ayıran milli futbolcu Olcan Adın hakkında bomba bir transfer iddiası geldi. An itibarı ile bonservisi elinde olan oyuncunun Makedonya yolunda olduğu öne sürüldü.
21.01.2019 Futbol
Murat Süğlün: Transfer düşüncemiz yok
Murat Süğlün: Transfer düşüncemiz yok Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 27 puanla 6. sırada tamamlayan Antalyaspor'da basın sözcüsü Murat Süğlün, takımın hedefleri ve transfer konularından açıklamalarda bulundu.
27.12.2018 Antalyaspor
Antalyaspor'da Olcan ve Danilo ile yollar ayrıldı!
Antalyaspor'da Olcan ve Danilo ile yollar ayrıldı! Antalyaspor, fazla forma şansı bulamayan Olcan Adın ve Danilo ile yollarını ayırdı.
20.12.2018 Antalyaspor
Antalyaspor, Afganlara karşı kazandı: 1-0
Antalyaspor, Afganlara karşı kazandı: 1-0 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, hazırlık maçında Afganistan A Milli Futbol Takımı'nı 1-0 yendi.
17.11.2018 Antalyaspor
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?..
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?.. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Ligde topladığı 19 puanla 3. sırada yer alan ev sahibi Galatasaray, son iki haftadır galip gelemiyor. Bursaspor ile berabere kalan, 10. haftada ise Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-0 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişata Fenerbahçe karşısında son vermek istiyor. Konuk Fenerbahçe ise tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor... Phillip Cocu yönetiminde ligde çıktığı 10 maçta 9 puan toplayabilen Kanarya, 15. sırada yer alıyor. Ligde 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen sarı-lacivertli ekip, Galatasaray karşısında galip gelip galibiyet özlemine son vermek istiyor. Peki bu dev maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Futbolseverler bu soruların cevabını merak ediyor. Galatasaray-Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm merak edilenleri haberimizden bulabilirsiniz...
2.11.2018 Galatasaray
Bülent Korkmaz'dan FETÖ açıklaması!
Bülent Korkmaz'dan FETÖ açıklaması! Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, adının FETÖ soruşturmasında geçmesiyle ilgili iddialara cevap verdi.
18.10.2018 Antalyaspor
Olcan Adın ile Mevlüt Erdin Antalyaspor'da
Olcan Adın ile Mevlüt Erdin Antalyaspor'da Olcan Adın ile 1 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar, Mevlüt Erdinç'i de 1 yıllığına kiraladı.
31.08.2018 Antalyaspor
Galatasaray ve Fenerbahçe'den Ömer Bayram hamlesi!
Galatasaray ve Fenerbahçe'den Ömer Bayram hamlesi! Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala alternatif sol bek arayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yolu, bu kez de Akhisarsporlu Ömer Bayram için kesişti.
23.08.2018 Galatasaray
İşte Olcan Adın'ın yeni adresi
İşte Olcan Adın'ın yeni adresi Akhisarspor ile sözleşmesini yenilemeyen ve boşa çıkan Olcan Adın, Antalyaspor yolunda... Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Kırmızı-Beyazlılar, 32 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerine başladı.
16.08.2018 Antalyaspor
Bursaspor'dan Olcan Adın'a resmi teklif!
Bursaspor'dan Olcan Adın'a resmi teklif! Bursaspor Akhisar'la sözleşmesi biten Olcan Adın'a resmi teklifini yaptı.
21.07.2018 Futbol
Muğdat Çelik: İyi ki Galatasaray'a gelmişim
Muğdat Çelik: İyi ki Galatasaray'a gelmişim Muğdat Çelik, geçmiş takımlarındaki taraftarların kendisi için bestelediği tezahürat ile ilgili olarak, "Taraftarlar gol attığım zamanlarda 'Dat diri dat dat Muğdat' şeklinde tezahürat yapıyorlardı, burada da desinler, sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.
13.07.2018 Galatasaray
Süper Lig ekibine flaş öneri! Bojan Krkic...
Süper Lig ekibine flaş öneri! Bojan Krkic... Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele edecek Akhisarspor'a transferde Barcelona'nın eski yıldızı Bojan Krkic önerildi.
1.07.2018 Futbol
Avrupalı Akhisar'da Güray yuvaya döndü
Avrupalı Akhisar'da Güray yuvaya döndü Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın yanı sıra tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Akhisarspor, kadro planlamasında eski futbolcularına güveniyor.
23.06.2018 Futbol
Olcan Adın resmen Akhisarspor'dan ayrıldı!
Olcan Adın resmen Akhisarspor'dan ayrıldı! Teleset Mobilya Akhisarspor'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu Olcan Adın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kulüpten ayrıldığını açıkladı.
12.06.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Olcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.