Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi!
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi! 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca öğrenci için ilk ders zili yarın çalıyor. Uzun bir yaz tatilinin ardından öğrenciler sıralara dönecek ve yeni öğretim yılına resmen başlayacak. Anaokulları ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri sona erdi. Şimdi de ortaokul ve lise uyum eğitimleri başlayacak. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? Lise okul saatleri belli oldu mu? Lise dersleri başlıyor mu? İşte MEB eğitim takvimi!
11.09.2022 Eğitim
Google'da 'Okulun ilk günü' Doodle oldu! Okulun ilk günü ne yapılmalı?
Google'da 'Okulun ilk günü' Doodle oldu! Okulun ilk günü ne yapılmalı? Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs nedeniyle uzun süre uzaktan eğitime devam eden okullarda yüz yüze eğitim başlıyor. Arama motoru Google da okulların açılması nedeniyle 'okulun ilk günü' temalı Doodle tasarladı.
6.09.2021 Eğitim
Okulun ilk günü Google'da Doodle oldu!
Okulun ilk günü Google'da Doodle oldu! Okullar bugün açıldı. Öğrenciler heyecanla okullarına gitmeye hazırlanıyor. Google bu özel günü Doodle olarak sayfasına taşıdı. MEB çalışma takvimi ve ders saatleri haberimizde yer alıyor.
17.09.2018 Gündem
Öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla okulun ilk günü
Öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla okulun ilk günü Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Kimler okula geri dönmek için heyecanlı? Anlaşılan bazılarımız tatilin daha uzun olmasını diliyor. İşte öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla okulun ilk günü...
5.09.2016 Eğitim