Okullar arefe gününde tatil mi, açık mı, bayram arefesi okul var mı yok mu? Okullarda bayram tatili kaç gün olacak 2024?
Okullar arefe gününde tatil mi, açık mı, bayram arefesi okul var mı yok mu? Okullarda bayram tatili kaç gün olacak 2024? Arefe gününde okullar tatil mi, bayram arefesi okullar tatil mi? Dini bayramlarda kamu kurumları, okullar, üniversiteler, eczaneler, hastane, banka ve borsa gibi birçok kurum kapalı oluyor. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne tamamlanmasıyla öğrenciler ve velileri tatil planı için arefe günü okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, okullar arefe günü tatil mi, okullarda bayram tatili kaç gün 2024?
4.04.2024 Gündem
Düzce’de okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil, 1 hafta mı?
Düzce’de okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil, 1 hafta mı? Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası okullar tatil edilmişti. Devam eden artçı sarsıntılardan sonra birçok ev ve iş yerinde hasar meydana gelirken hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremin yaşandığı Düzce'deki okullar ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Düzce’de okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil, 1 hafta mı? Düzce’de okullar ne zaman açılacak? Okullar neden tatil edildi? İşte detaylar…
27.11.2022 Eğitim
İstanbul’da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart’a kadar okullar tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu!
İstanbul’da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart’a kadar okullar tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu! İstanbul için beklenen kar yağışı için önlemler alınıyor! İstanbul Valiliği teyakkuzda! Oluşabilecek tüm olumsuzluklar tek tek değierlendirildi tedbirler alındı. İstanbul’da kar yağışı alarmı verildi. İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle dün alınan tedbirleri açıklayan İstanbul Valiliği yeni tedbirleri duyurdu. Peki, İstanbul’da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart’a kadar okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil? İşte İstanbul Valiliği kararları!
9.03.2022 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? Okullar kaç gün tatil? 15 tatil ne zaman bitiyor?
Okullar ne zaman açılacak? Okullar kaç gün tatil? 15 tatil ne zaman bitiyor? Yaklaşık 18 milyon öğrenci ilk dönem karnelerini aldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, 15 günlük tatilin koronavirüs nedeniyle uzayıp uzamayacağı pek çok kişinin gündeminde yer alıyordu. Yarıyıl tatilinin hemen öncesinde Milli Eğitim Bakanı Mahmey Özer, tatilin uzatılması beklentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Okullar kaç gün tatil? 15 tatil ne zaman bitiyor? 2. dönem ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
22.01.2022 Eğitim