Okullar 12 Ekim’e mi ertelendi? Okullar yüz yüze eğitime ne zaman başlayacak?
Okullar 12 Ekim’e mi ertelendi? Okullar yüz yüze eğitime ne zaman başlayacak? Okulların ne zaman açılacağı merak ediliyor. Corona virüs salgınında vaka ve ölü sayısının artması okulların yüz yüze olup olmayacağının araştırılmasına neden oluyor. MEB okulların 21 Eylül Pazartesi günü açılacağını söylemişti, anacak sosyal medyada okulların 12 Ekim'de açılacağı iddia edildi. Peki, okullar ne zaman açılıyor, ertelendi mi? Okulların açılış tarihi ertelendi mi? Okullarda yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
11.09.2020 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'Okullar ne zaman açılıyor' sorusuna yanıt verdi! Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı 2020, 21 Eylül'e mi ertelendi?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'Okullar ne zaman açılıyor' sorusuna yanıt verdi! Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı 2020, 21 Eylül'e mi ertelendi? Okullar ertelendi mi? Okullar 31 Ağustos’a mı ertelendi, 21 Eylül’de mi açılacak soruları merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün yapılan Bilim Kurulu Toplantısı sonra açıklama yaparak, yeni eğitim öğretim yılının ne zaman açılacağına, nasıl olacağına yönelik açıklama yaptı.
13.08.2020 Eğitim