Kendi bile inanamadı! Satın aldığı minibüsü temizlerken buldu
Kendi bile inanamadı! Satın aldığı minibüsü temizlerken buldu Amasya'nın Suluova ilçesinde okul servis şoförlüğü yapan Ahmet Kılıç, yeni aldığı aracında bulduğu altın bileziği sahibine gönderdi.
23.09.2021 Yaşam
İstanbul'da okul servis ücretlerinde düzenleme
İstanbul'da okul servis ücretlerinde düzenleme İstanbul'da UKOME kararıyla okul servis ücretlerinde pandemi nedeniyle düzenlemeye gidildi.
26.11.2020 Ekonomi
İstanbul’da okul servisi çıkmazı! Zammı az bulanlar çalışmıyor
İstanbul’da okul servisi çıkmazı! Zammı az bulanlar çalışmıyor İstanbul'da okul servislerinin bir çoğu öğrenci sayısının az olması nedeniyle çalışmıyor. Son yapılan UKOME toplantısında servisçilere verilen yüzde 11,50 oranındaki zammı yetersiz bulan servis şoförleri giderlerini karşılayamadıklarını belirtiyor. Veliler ise servislerinin çalışmaması nedeniyle çocuklarını kendi imkanları ile okula getirip götürüyor.
29.09.2020 Gündem
Ankara ve İzmir'de okul servis ücretleri belli oldu! Yüzde 11 zam...
Ankara ve İzmir'de okul servis ücretleri belli oldu! Yüzde 11 zam... Ankara’da 2020-2021 eğitim öğretim yılı okul servis ücretlerine, geçen yıla göre yüzde 11 ile 13 arasında zam yapıldı. İzmir'de de söz konusu ücretlere yüzde 11 ile 11,5 zam yapılması kararlaştırıldı. İstanbul’da ise servis ücretlerine ilişkin yeni fiyat tarifesinin eylül ayında netleşmesi bekleniyor.
25.08.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri