Okay

Okay

Son dakika Okay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.786 okay haberi bulunmuştur. Tüm okay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Tunç soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirterek 13 kişinin gözaltına alındığını söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Okay Memiş kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kazasının o anları genç kızın kamerasına böyle yansıdı. Öte yandan kazanın neden meydana geldiği belli oldu. Teleferik kazasında kabinlerde mahsur kalan son 13 kişi, 22,5 saat sonra helikopter ile kurtarıldı.
13.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır?
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak birçok farklı durum üzerinden bir yönü belirtmek amaçlı kullanılan işaret ok işareti olarak ifade edilmektedir. Bu durum sağ ve sol ile beraber aşağı ya da yukarı gibi işaretler üzerinden ele alınabilir. Aynı zamanda bu durum dünya çapında da aynı işareti ile beraber bilgisayarda kullanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta irtibatı kesilen kargo gemisini arama çalışmalarını sürdürüyor
Zonguldak'ta irtibatı kesilen kargo gemisini arama çalışmalarını sürdürüyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Zonguldak'ta yaşanan olumsuz hava ve deniz koşullarından etkilenen 3 gemiden 2'sine ulaşılarak mürettebatın kurtarıldığını, içerisinde 12 mürettebat bulunan ve irtibatı kesilen bir kargo gemisini arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.
19.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı! Soruşturma başlatıldı
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı! Soruşturma başlatıldı Ordu’da Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Okay Kurtbay ‘Rüşvet, irtikap ve kamu kurumu zararına dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Ebru Destan 'istenmeyen gelin' ilan edilip gizlice evlenmişti! Yıllar sonra gelen itiraf
Ebru Destan 'istenmeyen gelin' ilan edilip gizlice evlenmişti! Yıllar sonra gelen itiraf Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Ebru Destan, iki senelik ilişkinin ardından iş insanı Mete Okay İnan ile 2011'de gizlice nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, evliliklerine karşı çıkan eşinin ailesi yüzünden zor günler yaşamıştı. 2016'da olaylı şekilde yolları ayrılan ikili, çocukları Oktay ve Ali'nin velayeti için karşı karşıya gelmişti. Destan, velayet davası süreci hakkında konuştu.
10.10.2023 Magazin
Afyonkarahisar AFAD'da görevli müdür trafik kazasında öldü
Afyonkarahisar AFAD'da görevli müdür trafik kazasında öldü Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser (42), Eskişehir yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Eser'in bulunduğu aracı kullanan şoför ise ağır yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
25 Plaka Neresi? 25 Hangi Şehrin Plakası? 25 Hangi İlin Plaka Kodu?
25 Plaka Neresi? 25 Hangi Şehrin Plakası? 25 Hangi İlin Plaka Kodu? Tarihte ilk olarak Fransa’da uygulanan taşıt kayıt plakaları daha sonra karayolu ulaşımın artması ile birlikte önce Belçika ardından da İngiltere üzerinden tüm dünyaya yayılmış bir sistemdir. Türkiye'de de kullanılmakta olan bu plaka sistemi, araçları belirli bölgeler ile ilişkilendirme konusunda büyük avantaj sağlamaktadır. Ülkemizde 81 ile ait ayrı ayrı plaka kodları bulunmakta ve bunlardan bir tanesi olan 25 plaka kodu ise Erzurum'a ait olmaktadır.
22.08.2023 Yaşam
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, SGK Başkanlığına Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atanırken TOKİ Başkanlığına Ömer Bulut yeniden atanırken, AFAD Başkanlığına da Okay Memiş getirilirken Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü atandı. Karayolları Genel Müdürlüğüne Ahmet Gülşen getirildi.
10.08.2023 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı Erzurum'da Şenkaya ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen, 'Geleneksel Kültür Sanat ve Bal Festivali'nde düzenlenen cirit gösteri maçında, sporcuların attığı sopalar 3 izleyicinin kafasına isabet etti. Yaralanan 3 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Müsabaka anında ciritçilerden biri dengesini kaybedip, atından düşerken, bir diğeri de atın kontrolünü sağlayamayıp izleyicilerin arasından dışarı çıkarak korku dolu anlar yaşattı. 
3.07.2023 Yaşam
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023 Eğitim
AYM Başkanı Arslan: İhlal tespiti kanundan kaynaklıysa, kanun hükmü ortadan kaldırılmalı
AYM Başkanı Arslan: İhlal tespiti kanundan kaynaklıysa, kanun hükmü ortadan kaldırılmalı Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, "Anayasa Mahkemesi, bir ihlal tespiti yapıp, bunun kanundan kaynaklandığını ortaya koyduğunda artık yapılması gereken bu kanun hükmünün ortadan kaldırılması ve yeni ihlallere yol açılmasının engellenmesidir" dedi.
12.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.