2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı 2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklandı.
26.12.2023 Eğitim
Öğretmenlerin alan değişikliği tercihleri ne zaman alınacak? İşte 2020 alan değişikliği takvimi!
Öğretmenlerin alan değişikliği tercihleri ne zaman alınacak? İşte 2020 alan değişikliği takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyurulan öğretmenlerin alan değişikliği için başvuruları 11 Aralık'ta sona eriyor. Başvurularını tamamlayan öğretmenler için tercih süreci başlayacak. Peki, Öğretmenlerin alan değişikliği tercihleri ne zaman alınacak? İşte alan değişikliği takvimi ve alan değişikliği tercih sürecine ilişkin detaylar...
12.12.2020 Eğitim
Öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları başladı! Başvuru nasıl yapılır?
Öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları başladı! Başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı görev yapan öğretmenlerin, alan değişikliği başvuruları bugün başladı. Peki öğretmenlerin alan değişikliğinde başvurular ne zaman bitecek? Alan değişikliği yapmak isteyen öğretmenlerin bir diğer merak ettiği konusu ise alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır?
12.12.2018 Gündem