Öğretmenler aşı olmaya başladı mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak, aşı olacak mı?
Öğretmenler aşı olmaya başladı mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak, aşı olacak mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı yayın yayında 81 ilde yeniden uzaktan eğitime geçilmesi ihtimali var mı?" sorusuna yanıt verirken, 125 bin öğretmenin de birkaç gün içinde aşılanacağını duyurdu.
9.04.2021 Eğitim
Öğretmenler ne zaman aşı olacak? İşte öğretmenlerin aşı olacağı tarih!
Öğretmenler ne zaman aşı olacak? İşte öğretmenlerin aşı olacağı tarih! Koronavirüs aşılama süreci devam ediyor. Aşılama kapsamında, 2. doz aşıları başlarken, yaş yaş ilk doz aşıları da yapılmaya devam ediyor. Normalleşmenin başlayacağı 1 Mart itibariyle okullar da açılacak. Okullar açılmadan hemen önce öğretmenler için aşılama süreci de başlayacak. Kademeli normalleşmenin başlayacağı ilk adımda ne olacağı merak edilirken okullarda eğitim için öğretmenlerin aşılama süreci merak konusu oldu. Peki, Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenlerin aşıları ne zaman başlayacak? İşte öğretmenlerin aşı olacağı tarih!
22.02.2021 Eğitim
Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenler aşı grubunda kaçıncı sırada?
Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenler aşı grubunda kaçıncı sırada? Koronavirüs nedeniyle okullar uzaktan eğitime devam ediyor. 2020-2021 eğitim öğretim yılının başından bu yana okullarda yüz yüze eğitim tartışmaları devam ederken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Şubat’ta tekrar kademeli ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitime geçilebileceğini açıkladı. Okullarda yüz yüze eğitimin bir an önce başlamasını isteyen sendikalar ise sağlıklı bir eğitim için Bilim Kurulu’nun yayınladığı Aşı Uygulanacak Grup Sıralaması’nda öğretmenlere öncelik verilmesini istiyor. Peki, Öğretmenler aşı olacak mı? Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenler aşı grubunda kaçıncı sırada? İşte yüz yüze eğitim ve öğretmenlerin aşı programı hakkında merak edilenler...
24.01.2021 Eğitim