Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenler ne zaman aşılanacak, Ziya Selçuk tarih verdi!
Öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenler ne zaman aşılanacak, Ziya Selçuk tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Iğdır’ın Aralık ilçesinin Gödekli İlkokulu'nda 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyıl başlangıç törenine katıldı. Burada yüz yüze eğitim ve aşı konularına yönelik açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, öğretmenlerin ne zaman aşılanacağını duyurdu. Öğretmenler ne zaman aşılanacak?
15.02.2021 Eğitim
Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası 'öğretmenler aşı ne zaman olacak' sorusu yanıt buldu!
Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası 'öğretmenler aşı ne zaman olacak' sorusu yanıt buldu! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. Bakan Koca, yarından itibaren ilk aşılanan grubun ikinci doz aşılarına başlanacağını bildirdi. Koca, “Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayılarının ortalaması canlı olarak yayınlanacak” açıklamasını yaparken, öğretmenlerin ne zaman aşılanacağının da tarihini verdi. Öğretmenler ne zaman aşılanacak?
10.02.2021 Gündem