ÖGG sınav sonucu sorgulama! ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak, 95. ÖGG sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
ÖGG sınav sonucu sorgulama! ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak, 95. ÖGG sınav sonuçları kaç günde açıklanır? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 95. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları merak ediliyor. EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavının açıklanacağı tarih sorgulanıyor. ÖGG sınavı sonucundan başarılı sayılmak için en az 60 puan almak gerekiyor. ÖGG sınav sonuçları EGM adresine giriş yaparak TC kimlik numarası aracılığı ile öğrenilebilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 95. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
7.01.2022 Personel Alımı
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? EGM 94. Özel Güvenlik sınav sonuçları nasıl sorgulanacak?
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? EGM 94. Özel Güvenlik sınav sonuçları nasıl sorgulanacak? ÖGG 94. dönem sınav sonuçları merakla bekleniyor. Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınavının ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediliyor. Sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinden öğrenebilecek. Peki, EGM 94. Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
23.10.2021 Çalışan Hakları
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 85. Dönem Özel Güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı!
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 85. Dönem Özel Güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı! ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu 8 Aralık Pazar günü yapılan Özel Güvenlik 85. Temel Eğitim ve 61. Yenileme Eğitimi Sınavının ardından sorgulanmaya başladı. Adaylar kaç puan alacaklarını merak ederken 85. Dönem Özel Güvenlik sınav soruları ve cevap anahtarının açıklanıp açıklanmadığını da merak ediyor.
9.12.2019 Eğitim