Gazete Vatan Logo

ÖGG sınav sonucu sorgulama! ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak, 95. ÖGG sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 95. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları merak ediliyor. EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavının açıklanacağı tarih sorgulanıyor. ÖGG sınavı sonucundan başarılı sayılmak için en az 60 puan almak gerekiyor. ÖGG sınav sonuçları EGM adresine giriş yaparak TC kimlik numarası aracılığı ile öğrenilebilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 95. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

ÖGG sınav sonucu sorgulama! ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak, 95. ÖGG sınav sonuçları kaç günde açıklanır?

ÖGG sonuçları açıklandı mı, 95. Dönem ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından açıklanacak olan ÖGG sonuçları merakla bekleniyor.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖGG sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmasa da beklentiler bugün açıklanacağı yönünde. 94. Dönem ÖGG sınavı 17 Ekim tarihinde yapılmış sonuçlar ise 5 Kasım tarihinde erişime açılmıştı.

95. dönem ÖGG sınavının 19 Aralık'ta yapıldığı baz alınırsa sonuçların bu hafta erişime açılması bekleniyor.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

95.dönem ÖGG sınav sonuçları onlineislemler.egm.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açılacak. Adaylar sonuçların açıklandığı andan itibaren TC kimlik numarası Sınav adı ve Güvenlik Kodu bilgilerini ekledikten sonra sonuçlarını sorgulayabilecek.