Ödül Gecesi

Ödül Gecesi

Son dakika ödül gecesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödül gecesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödül gecesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödül Gecesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödül gecesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 ödül gecesi haberi bulunmuştur. Tüm ödül gecesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu! Oyuncu Melis Sezen, son günlerde sosyal medyada yaptığı dans paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Gönderileri çok beğenilen ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.
31.01.2024 Magazin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Brit Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda herkes siyaha büründü...
Brit Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda herkes siyaha büründü... Müzik dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Brit Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Son iki yılda pandemi nedeniyle davetli sayısı kısıtlanan ve bu yüzden biraz daha sönük geçen ödül gecesi, bu kez "eski günlerine dönmüş" gibi görünüyordu. Ödül gecesine siyah giyinenler damga vurdu.
9.02.2022 Magazin
Melis Sezen: Hayatta esnek olmayı öğrenmek gerek!
Melis Sezen: Hayatta esnek olmayı öğrenmek gerek! Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinin kazanan isimleri belli oldu. Bu yıl kariyerlerinde yaşadıkları başarı, güçlü saçları ve yetenekleri göz önüne alınarak değerlendirilen ödülün sahipleri Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen oldu. Melis Sezen ödülün anlamından bahsetti.
21.11.2021 Magazin
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Eski sevgililer pişti oldu
Eski sevgililer pişti oldu Bir ödül gecesi, eski sevgililer Hakan Altun’la Seray Sever’i aynı salonda buluşturdu.
28.11.2019 Magazin
Genç sporculara ödül
Genç sporculara ödül Işık Okulları ve Işık Spor Kulübünde spor yaparak başarıya ulaşan ve milli takım forması giyen genç sporcular, Erenköy Kampüsü Osman Erbelger Oditoryumu'nda düzenlenen törende onurlandırıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dans ettikleri video olay oldu
Dans ettikleri video olay oldu Çukur dizisinin güzel oyuncusu Dilan Deniz Çiçek ve Jet Sosyete'de, "Melike" karakteriyle dikkat çeken Aslı Bekiroğlu, Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne damga vurdu.
10.12.2018 Magazin
Cocu: "Daha iyi işler yapmak istiyorum"
Cocu: "Daha iyi işler yapmak istiyorum" Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, Türkiye Futbol Federasyonu ve BeIN Sports'un birlikte düzenlediği Futbolun Süperleri Ödül Gecesi öncesinde konuştu.
12.09.2018 Fenerbahçe
Demirören: "EURO 2024'ü alacağımıza inanıyoruz"
Demirören: "EURO 2024'ü alacağımıza inanıyoruz" Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören; TFF ve beinsports'un birlikte düzenlediği Futbolun Süperleri Ödül Gecesi'nde açıklamalarda bulundu.
12.09.2018 Futbol
Keşke Şener Şen ile  yine film yapsak
Keşke Şener Şen ile yine film yapsak Sinema Yazarları Derneği önceki gün 2017 yılının en iyilerine ödüllerini verdi. Geceye katılan İlyas Salman, “Keşke Şener Şen ile yine film yapsak. Ama Şener buna yanaşmıyor” dedi
14.03.2018 Magazin
Atletizm Federasyonu 2017 Ödül Gecesi düzenlendi
Atletizm Federasyonu 2017 Ödül Gecesi düzenlendi Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği gecede 2017 yılının sporcuları, yönetici ve kulüplerine ödülleri takdim edildi. Organizasyonda ayrıca 2018 yılında sporcuların giyeceği formalar tanıtıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok!
Ödül gecesinde Serenay Sarıkaya'ya şok! Serenay Sarıkaya’nın katıldığı ödül gecesinde üzerine iki bardak su döküldü.
4.12.2017 Magazin
Güzel sunucu iki efsanenin aklını aldı
Güzel sunucu iki efsanenin aklını aldı FIFA 2017 ödül gecesinde Diego Armando Maradona ile Ronaldo'nun güzel sunucuya bakışları kısa sürede paylaşım sitelerinde en çok izlenenler arasına girdi.
26.10.2017 Magazin
Kristal Elma'da heyecan dorukta!
Kristal Elma'da heyecan dorukta! "İnsanlık için Yaratıcılık" temasıyla 5 - 6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Kristal Elma Festivali ödül töreninde yılın en yaratıcı çalışmaları ödüllendirilecek.
4.10.2017 Kültür Sanat
‘Mustafa’nın hayalini gerçekleştirdik’
‘Mustafa’nın hayalini gerçekleştirdik’ Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ töreninde konuşan Caroline Koç, “Mustafa Koç’un en büyük hayalini gerçekleştirmek üzere buradayız” dedi
26.09.2017 Magazin
Isabel Goulart nefesleri kesti!
Isabel Goulart nefesleri kesti! İtalya'da 74'üncüsü düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nin ikinci gününde, İtalyan yönetmen Guillermo del Toro'nun 'The Shape of Water' filminin gösterimi yapıldı.
1.09.2017 Magazin
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2017 Kültür Sanat
24. İstanbul Caz Festivali başlıyor
24. İstanbul Caz Festivali başlıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 24. İstanbul Caz Festivali, 4-21 Temmuz arasında İstanbul'daki müzikseverlerle buluşacak.
28.06.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ödül Gecesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödül gecesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.