Merkez Bankası Ocak ayı faiz kararı: AÇIKLANDI! MB Para Politikaları 2024 Ocak faiz kararı ne oldu?
Merkez Bankası Ocak ayı faiz kararı: AÇIKLANDI! MB Para Politikaları 2024 Ocak faiz kararı ne oldu? Merkez Bankası Ocak ayı faiz kararı AÇIKLANDI! Yeni yılın ilk faiz kararı için toplanan Para Politikaları Kurulu, saat 14:00 itibariyle yeni faizi açıkladı. Yatırımcının merakla takip ettiği haber TCMB'nin faiz kararıyla belli oldu. 250 baz puan artan politika faizi Ocak ayıyla birlikte yüzde 45'e yükseldi.
25.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası Ocak faiz kararı ne zaman açıklanacak? Ocak faiz kararı ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
Merkez Bankası Ocak faiz kararı ne zaman açıklanacak? Ocak faiz kararı ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? Merkez Bankası Ocak faiz kararı ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Para Politikası Kurulu Toplantısı ilgililerin, yatırımcıların gündeminde yerini aldı. Geçtiğimiz ay faiz kararında yaşanan yükseklikle yüzde 42,5 seviyesine çıkmıştı. Peki TCMB Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
13.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı mı? 20 Ocak TCMB faiz kararı ne oldu, arttı mı sabit mi tutuldu? Ocak MB faiz kararı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı mı? 20 Ocak TCMB faiz kararı ne oldu, arttı mı sabit mi tutuldu? Ocak MB faiz kararı! Merkez Bankası faiz kararı ne oldu, faiz kararı açıklandı mı? MB faiz kararı açıklandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 14'te sabit tuttu.
20.01.2022 Gündem