Nurten Tatlıtuğ

Nurten Tatlıtuğ

Son dakika nurten tatlıtuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurten tatlıtuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurten tatlıtuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurten Tatlıtuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurten tatlıtuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 nurten tatlıtuğ haberi bulunmuştur. Tüm nurten tatlıtuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ'dan bebek açıklaması!
Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ'dan bebek açıklaması! 2016 yılında dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden müjdeli haber geldi. Başak Dizer, bebek beklediklerini ve üç aylık hamile olduğunu söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ ise, '2. Sayfa'ya bağlanarak yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Tatlıtuğ, heyecandan konuşmakta zorluk çekti.
18.11.2021 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ şokta! Borç bırakıp gitti...
Kıvanç Tatlıtuğ şokta! Borç bırakıp gitti... Kıvanç Tatlıtuğ, kardeşine ait 15 bin liralık borç yüzünden haciz ihbarnamesiyle karşılaştı. Üçüncü tebligatla olayı öğrenen oyuncu ‘Kimseye borcum yok’ diyerek tespit davası açtı. Avukatı: "Kardeşi müvekkilimin yanında çalışırken eşiyle birlikte ABD'ye gezmeye gitmiş, ancak oradan dönmemiştir" açıklamasında bulundu.
31.12.2017 Magazin
Başak Dizer'dan kayınvalide açıklaması!
Başak Dizer'dan kayınvalide açıklaması! Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer, önceki gün bir gözlük markasının Nişantaşı’nda verdiği tanıtım davetine katıldı.
9.12.2016 Magazin
Kayınvalidemle hiç sorun yok
Kayınvalidemle hiç sorun yok Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, önceki gün bir gözlük markasının 2016-2017 koleksiyon lansmanı için Nişantaşı’ndaydı...
8.12.2016 Magazin
Öpüşme sahnesi olay oldu! 'Hata yaptım'
Öpüşme sahnesi olay oldu! 'Hata yaptım' Star TV’de yayınlanan 'Cesur ve Güzel' dizisinin son bölümünde oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün öpüşme sahnesine övgüler yağdıran Nurten Tatlıtuğ, ses getiren paylaşımın ardından açıklama yaptı.
28.11.2016 Magazin
Cesur ve manidar!
Cesur ve manidar! Gelini Başak Dizer’in sosyal medyada hiçbir paylaşımını beğenmeyen Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün öpüşme sahnesine övgüler yağdırdı.
26.11.2016 Magazin
Vefalı Kıvanç
Vefalı Kıvanç Oyuncu Oya Aydoğan, aort damarı yırtılması sonucu kaldırıldığı hastanede 15 Mayıs’ta hayatını kaybetmişti...
22.05.2016 Magazin
Annesiyle ilgili soru Kıvanç Tatlıtuğ'u kızdırdı
Annesiyle ilgili soru Kıvanç Tatlıtuğ'u kızdırdı Eczane çıkışı görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, annesiyle arasının açık olduğu yönündeki iddiaları hatırlatan magazincilere sert çıktı.
16.03.2016 Magazin
Kıvanç’ın annesinden olay yaratacak paylaşım!
Kıvanç’ın annesinden olay yaratacak paylaşım! Geride bıraktığımız gün Paris’te yapılan bir törenle evlenen Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi Başak Dizer’le hayatını birleştirmiş ve ömür boyu sürecek bir beraberliğe imza atmıştı...
22.02.2016 Magazin
40 kişi düğün için yola çıktı
40 kişi düğün için yola çıktı Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer'in düğün töreni için aile üyeleri ve dostları önceki gün Paris'e uçtu...
19.02.2016 Magazin
Nurten Tatlıtuğ: "Evet, düğüne katılamayacağım"
Nurten Tatlıtuğ: "Evet, düğüne katılamayacağım" Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah törenine neden katılamayacağını anlattı.
12.02.2016 Magazin
Üçüncüde evlilik kararı
Üçüncüde evlilik kararı 2002 yılında başlayan ilişkilerinde 2 kez ayrılık yaşayan çift bu kez evlilik kararı aldı
12.04.2012 Magazin
Kayınvalide ile ilk yemek
Kayınvalide ile ilk yemek Kıvanç Tatlıtuğ-İdil Fırat aşkı evliliğe gidiyor. İdil, Kıvanç'ı annesiyle tanıştırdı
7.05.2010 Magazin
Hayırlı evlat Kıvanç
Hayırlı evlat Kıvanç Yatırımını gayrimenkule yapan ünlü oyuncu, Bodrum'dan 300 bin Euro civarında bir fiyatla daire alarak annesine hediye etti.
14.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nurten Tatlıtuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurten tatlıtuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.