Otel odasında ölü bulunmuştu! Eski nişanlısının ifadesi ortaya çıktı: Kıskanıp boğdum
Otel odasında ölü bulunmuştu! Eski nişanlısının ifadesi ortaya çıktı: Kıskanıp boğdum Antalya'da, otel odasında ölü bulunan Nuray Demir'in (17) teyzesi Nur Çevik, yeğeninin eski nişanlısı Taner Bektaş tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, "Nişanlısı, Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışıyor. Arkadaşı da bu duruma şahit. Nuray'ı zorla konuşmak için otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi. Öte yandan Taner Bektaş'ın (30) ifadesi ortaya çıktı. Bektaş'ın, ifadesinde, "Eski karımdan beni aldattığı için ayrılmıştım. Nuray da 'Ne istersem yaparım, sen karışamazsın' deyince boğdum" dediği öğrenildi.
21.03.2022 Yaşam
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü...
Otel odasında cansız bedeni bulunmuştu! Nuray Demir hakkında flaş iddia: Eski nişanlısı zorla götürdü... Antalya'da otel odasında ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray Demir'in teyzesi Nur Çevik, yeğeninin eski nişanlısı T.B. tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, "Nişanlısı, Nuray'ı sinema salonu önünden götürmeye çalışıyor. Arkadaşı da bu duruma şahit. Nuray'ı zorla konuşmak için otele götürüyor. Daha sonra Nuray'ın cansız bedenine ulaşılıyor" dedi.
20.03.2022 Gündem
En büyük hediye bebekleri
En büyük hediye bebekleri Anne olabilmek için yıllarca çabaladılar, her şeyi göze aldılar ve sonunda yavrularına kavuştular... Hepsinin ortak sözü: Anneler günü için aldığımız en güzel hediye bebeklerimiz...
8.05.2015 Yaşam