Nsakala

Nsakala

Son dakika Nsakala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nsakala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nsakala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nsakala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nsakala gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 nsakala haberi bulunmuştur. Tüm nsakala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konyaspor maçından sonra... Takımdan ayrılacak 4 futbolcuyu resmen açıkladı!
Konyaspor maçından sonra... Takımdan ayrılacak 4 futbolcuyu resmen açıkladı! Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fransız teknik adam Valerien İsmael için 'risk aldık' derken, siyah beyazlı yöneticinin Konyaspor maçından sonra İsmael'in sunacağı raporu beklediklerini açıklaması büyük dikkat çekti. Çebi ayrıca takımdan ayrılacak 4 futbolcunun ismini verdi.
3.05.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta son dakika! 5 futbolcu Nevzat Demir'deki eşyalarını topladı
Beşiktaş'ta son dakika! 5 futbolcu Nevzat Demir'deki eşyalarını topladı Yeni sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta 5 futbolcuyla kesin olarak yollar ayrılıyor. Ayrıca siyah beyazlı ekipte 7 oyuncunun durumu ise henüz netleşmedi.
1.03.2022 Beşiktaş
4 futbolcunun maliyeti dudak uçuklattı! Akılalmaz rakam
4 futbolcunun maliyeti dudak uçuklattı! Akılalmaz rakam Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Jeremain Lens, Adem Ljajic, Douglas ve Fabrice N’Sakala’nın güncel Euro kuru üzerinden maliyeti Türk Lirası’na çevrildiğinde ise tam 650 milyon TL...
11.02.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta hiç çözülemeyen kriz! Öyle istekleri var ki çıldırttı
Beşiktaş'ta hiç çözülemeyen kriz! Öyle istekleri var ki çıldırttı Beşiktaş yönetimi kadro dışı kalan oyuncularıyla ilgili sorunlarını çözemiyor. Ljajic, Lens, N'Sakala ve Douglas'ın istekleri Başkan Ahmet Nur Çebi'yi bir hayli sıkıntıya soktuğu belirtildi.
25.01.2022 Beşiktaş
Beşiktaş dün akşam B.Dortmund'dan 5 yedi N'Sakala'nın paylaşımı sinirleri gerdi
Beşiktaş dün akşam B.Dortmund'dan 5 yedi N'Sakala'nın paylaşımı sinirleri gerdi Dün akşam B.Dortmund karşısında tarihi bir hezimet alan Beşiktaş'ta N'Sakala'nın paylaşımı taraftarları isyan ettirdi.
8.12.2021 Şampiyonlar Ligi
Taraftarlardan o paylaşıma tepki! 3 futbolcu...
Taraftarlardan o paylaşıma tepki! 3 futbolcu... Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala, dün tesislerden paylaştığı videoda "Hala fitiz, merak etmeyin" derken görüntülerde Adem Ljajic'in bacak bacak üstüne atmış halde, Jeremain Lens'in ayakta telefonla uğraşması siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.
3.12.2021 Beşiktaş
Ajax maçından sonra Beşiktaş'ta ortalık karıştı! Sergen Yalçın N'Sakala'dan sonra 2 yıldızın daha gözünün yaşına bakmadı! Kadro dışı...
Ajax maçından sonra Beşiktaş'ta ortalık karıştı! Sergen Yalçın N'Sakala'dan sonra 2 yıldızın daha gözünün yaşına bakmadı! Kadro dışı... Daha önce N'Sakala'yı kadro dışı bırakan Sergen Yalçın, Ajax maçından sonra radikal kararlar almaya devam ediyor. Tecrübeli teknik adam 2 yıldızı daha genç takıma gönderiyor...
26.11.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ilk fatura kesildi! Kadro dışı kararı
Beşiktaş'ta ilk fatura kesildi! Kadro dışı kararı Beşiktaş'ta tecrübeli sol bek N'Sakala kadro dışı bırakıldı.
22.11.2021 Beşiktaş
Ali Koç-Burak Elmas-Fatih Terim-Vitor Pereira hepsi kararını verdi! Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi 4 futbolcunun sözleşmesi feshediliyor
Ali Koç-Burak Elmas-Fatih Terim-Vitor Pereira hepsi kararını verdi! Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi 4 futbolcunun sözleşmesi feshediliyor Bir yandan derbiye hazırlanıp, diğer taraftan ocak ayı çalışmalarına start veren Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş ve Trabzonspor'da sürpriz ayrılıklar yaşanacak. İşte hesabı kesilen o futbolcular...
20.11.2021 Galatasaray
Beşiktaş'ta son dakika! N'Sakala'nın tesislere girmesi yasak!
Beşiktaş'ta son dakika! N'Sakala'nın tesislere girmesi yasak! Beşiktaş'ta ocak ayında kadrodan ayrılması gündeme gelen N'Sakala'nın tesislere girmesi yasaklandı.
19.11.2021 Beşiktaş
Ocakta gönderilecekti! N'Sakala antrenmana çıkmadı kadro dışı kalmaya...
Ocakta gönderilecekti! N'Sakala antrenmana çıkmadı kadro dışı kalmaya... Beşiktaş'ta hesabı kesilen tecrübeli sol bek N'Sakala antrenmanda yer almadı.
17.11.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3.3 milyon euro'luk plan!
Beşiktaş'ta 3.3 milyon euro'luk plan! Beşiktaş Lens, Ljajic ve N'Sakala ile yollarını ayırması halinde 3,3 milyon euro kar elde edecek.
16.11.2021 Beşiktaş
Yusuf Sarı'nın paylaşımını beğenince kıyamet koptu! N'Sakala...
Yusuf Sarı'nın paylaşımını beğenince kıyamet koptu! N'Sakala... Beşiktaş'ta tecrübeli sol bek N'Sakala'nın bileti kesildi. Tecrübeli futbolcuyla ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor.
15.11.2021 Beşiktaş
Lens - Douglas - Ljajic derken Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık
Lens - Douglas - Ljajic derken Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık Beşiktaş'ta gösterdiği performansla büyük eleştiri toplayan Fabrice N'Sakala ile yollar ayrılıyor.
14.11.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta N'Sakala'ya büyük tepki
Beşiktaş'ta N'Sakala'ya büyük tepki 4-1 biten Sporting Lizbon maçından sonra Beşiktaşlı taraftarlar tecrübeli sol bek N'Sakala'ya büyük tepki gösterdi.
19.10.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu belli oldu! Pjanic...
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu belli oldu! Pjanic... Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda B.Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon'la eşleşen Beşiktaş'ın kadrosu belli oldu.
3.09.2021 Beşiktaş
N'Sakala'dan Beşiktaş'a sevindiren haber!
N'Sakala'dan Beşiktaş'a sevindiren haber! Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala'nın sağlık durumu belli oldu. Kongolu sol bekin futbol oynamasına engel bir durum olmadığı ve yakın zamanda antrenmanlara başlayacağı belirtildi.
25.08.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala hastaneye kaldırıldı
Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala hastaneye kaldırıldı Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasında siyah beyazlı futbolcu Fabrice N'Sakala hastaneye kaldırıldı.
21.08.2021 Futbol
Bedavaya gelmişti! N'Sakala için Marsilya devrede
Bedavaya gelmişti! N'Sakala için Marsilya devrede Beşiktaş'ın bedavaya renklerine bağladığı N'Sakala Marsilya'nın transfer listesinde...
15.06.2021 Beşiktaş
Anderlecht N'Sakala için 2,5 milyon euro verdi
Anderlecht N'Sakala için 2,5 milyon euro verdi Belçika devi Anderlecht Beşiktaş'ın sol beki N'Sakala için 2,5 milyon euro teklif etti.
6.06.2021 Beşiktaş
Erzurumspor 2-4 Beşiktaş
Erzurumspor 2-4 Beşiktaş Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 7' ye yükseltti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Larin, Oğuzhan, Ghezzal ve Gökhan Töre kaydetti.
11.04.2021 Futbol
Beşiktaş 3-0 Alanyaspor
Beşiktaş 3-0 Alanyaspor Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek 2 maç aradan sonra kazandı ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 5'e çıkardı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Cenk Tosun, Ghezzal ve N'Koudou kaydetti.
7.04.2021 Futbol
Nefesleri kesen derbi sona erdi... Beşiktaş: 1 Fenerbahçe: 1
Nefesleri kesen derbi sona erdi... Beşiktaş: 1 Fenerbahçe: 1 Süper Lig'in 31. haftasında lider Beşiktaş Vodafone Park'ta ezeli rakibi Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.
21.03.2021 Futbol
Beşiktaş-Çaykur Rizespor: 1-0
Beşiktaş-Çaykur Rizespor: 1-0 Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Larin'in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.
13.01.2021 Futbol
Ankaragücü - Beşiktaş: 0 - 1
Ankaragücü - Beşiktaş: 0 - 1 Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleyi Vida'nın golüyle 1-0 kazandı ve puanını 25'e yükseltti.
24.12.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nsakala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nsakala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.