Note 7

Note 7

Son dakika note 7 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan note 7 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını note 7 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Note 7

haberleri sayfasında son dakika yaşanan note 7 gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 note 7 haberi bulunmuştur. Tüm note 7 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Hangi Xiaomi telefonlara Android Q yüklenebilecek?
Hangi Xiaomi telefonlara Android Q yüklenebilecek? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi Android Q'nun hangi Xiaomi telefonlara yüklenebileceği belli oldu.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Redmi Note 7 ile ilgili şaşırtan açıklama
Xiaomi Redmi Note 7 ile ilgili şaşırtan açıklama Çinli Xiaomi'nin popüler telefonlarından biri olan Redmi Note 7 serisi telefonları kayda değer bir başarı grafiği yakaladı; 10 milyonun üzerinde sattı.
28.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi, Redmi Note 7'yi uzaya fırlatıp fotoğraf çekti
Xiaomi, Redmi Note 7'yi uzaya fırlatıp fotoğraf çekti Xiaomi, Redmi Note 7 akıllı telefonunu uzaya fırlatıp, fotoğraf çekerek tekrar yere indirdi.
10.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Realme 3 Pro için geri sayım
Realme 3 Pro için geri sayım Realme adı altında uygun fiyatlı telefonlar sunan Oppo, Realme 3 Pro için hazırlıklarını sürdürüyor.
8.04.2019 Bilim ve Teknoloji
'Xiaomi Mi 9' 1,5 milyonu aştı!
'Xiaomi Mi 9' 1,5 milyonu aştı! Çin'in önde gelen teknoloji markalarından biri olan Xiaomi, son olarak satışa sunduğu Xiaomi Mi 9 telefonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
2.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi'den süper hızlı şarj olan telefon
Xiaomi'den süper hızlı şarj olan telefon Çin merkezli telefon üreticisi Xiaomi'nin merakla beklenen telefonları Mi 9 ve Mi Mix 4 bu yılın ses getiren telefonlarından olacak. Xiaomi CEO'sunun yaptığı açıklamaya göre Xiaomi Mi 9 hızlı şarj özelliğiyle dikkat çekecek.
16.01.2019 Bilim ve Teknoloji
48 MP kameralı telefondan şaşırtan fiyat
48 MP kameralı telefondan şaşırtan fiyat Çinli telefon üreticisi Xiaomi, İstanbul'a ikinci bir mağaza daha açtı. Dünyanın 48 megapiksel kameraya sahip ilk telefonu olan Xiaomi Redmi Note 7'yi tanıtan firma, etikete yazdığı satış fiyatıyla da pek çok kullanıcıyı şaşırttı.
15.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Akıllı telefonu patlayan CEO hayatını kaybetti
Akıllı telefonu patlayan CEO hayatını kaybetti Her ne kadar akıllı telefonlar bir parçamız olsa da oluşabilecek tehlikeleri de göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Malezyalı CEO Nazrin Hassan, yatak odasında şarj halinde olan akıllı telefonunun patlaması sonucu hayatını kaybetti
22.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Tesla Model X bomba gibi patladı
Tesla Model X bomba gibi patladı Bu güne kadar performansı, kalitesi ve başarıları ile gündeme gelen Tesla’nın Model X aracı skandal bir kaza geçirdi. ABD’nin Highway 101 isimli kara yolunda meydana gelen kazanın ardında Tesla Model X yolda adeta bir bomba gibi patladı.
25.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung doğruladı: Galaxy Note 8'de sıkıntı var
Samsung doğruladı: Galaxy Note 8'de sıkıntı var Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’de pil problemlerini yaşandığını kabul etti ancak çok az sayıda cihazın etkilendiğini bildirdi.
3.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Bazı Note 8 cihazları kullanılamaz hale geldi
Bazı Note 8 cihazları kullanılamaz hale geldi Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un başı yine batarya sorunu ile dertte. Şimdilik bazı Note 8 cihazlarında yaşanan batarya sorunu bu sefer cihazı kullanılamaz hale getiriyor.
28.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S9 ve S9 Plus’ın özellikleri ve tasarımı belli oldu
Galaxy S9 ve S9 Plus’ın özellikleri ve tasarımı belli oldu Samsung'un önümüzdeki yıl mart ayında tanıtmayı hedeflediği amiral gemileri S9 ve S9 Plus'ın özellikleri belli oldu. Çift ön ve arka kamerası dikkat çeken yeni S9, iPhone X'daki Face ID benzeri bir güvenlik teknolojisine sahip olacak.
31.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Şarja takılan iphone 8 patlamış halde bulundu!
Şarja takılan iphone 8 patlamış halde bulundu! Çin'den gelen iddialara göre bir kadın, geceden şarja taktığı iPhone 8'i sabah patlamış halde buldu. Cihazı Apple'a götüren kadın herhangi bir yanıt alamadı.
18.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı.
24.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Note 8'den bir ilk!
Note 8'den bir ilk! Samsung, Galaxy Note 8 ile birlikte, daha önce hiçbir Galaxy modelinde görmediğimiz bir sürprizi gerçeğe dönüştürecek!
25.07.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung Galaxy Note 8'in tanıtım tarihi!
İşte Samsung Galaxy Note 8'in tanıtım tarihi! Note 7 skandalından sonra bu seriye devam edip etmeyeceği merakla beklenen Samsung'un Sözcüsü Galaxy Note 8'in lansman tarihini açıkladı. Peki Galaxy Note 8'in özellikleri neler? İşte Galaxy Note 8 hakkında bilmeniz gereken her şey...
19.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note7 Fan Edition resmen tanıtıldı!
Galaxy Note7 Fan Edition resmen tanıtıldı! Galaxy Note7'nin yenilenmiş versiyonu olan Note7 Fan Edition sürpriz bir yenilik ile geldi. İşte Note7 FE özellikleri
3.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 8'in fiyatı ne kadar olacak?
Galaxy Note 8'in fiyatı ne kadar olacak? Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonunun fiyatı, "yok daha neler" dedirtecek cinsten!
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 hakkında tüm bilgiler sızdı
Samsung Galaxy Note 8 hakkında tüm bilgiler sızdı Samsung geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Galaxy Note 7 telefonlarla çok büyük bir kriz yaşamış, patlayan telefonlar en sonunda piyasadan tamamen toplatılmıştı. Şimdi serinin yeni telefonu üzerinde çalışan Samsung’un Galaxy Note 8 için planladıklarına ilişkin bilgiler sızdı.
27.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Yeni Galaxy Note 7 testlerde!
Yeni Galaxy Note 7 testlerde! Samsung Galaxy Note 7 FE Geekbench testlerinde keşfedildi. Peki Galaxy Note 7 FE kaç puan aldı?
19.06.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Note 7'nin yeni fiyatı!
İşte Note 7'nin yeni fiyatı! Galaxy Note 7'nin yenilenmiş modeli Galaxy Note 7 FE'nin fiyatı belli oldu.
1.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung’un kendini affettirdi!
Samsung’un kendini affettirdi! Geçtiğimiz yıl patlayan Note 7 skandalıyla zor günler yaşayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yüzü, yeni akıllı telefonu Galaxy S8’in satış rakamlarıyla güldü.
17.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung hatasını böyle affettirecek!
Samsung hatasını böyle affettirecek! Samsung'un Note 7'nin yenilenmiş versiyonu olarak görücüye çıkarmaya hazırlandığı Galaxy Note 7R'nin çıkış tarihi ve fiyatı netleşmeye başladı.
12.05.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Note 7 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki note 7 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.