Galaxy Note 8

Galaxy Note 8

Son dakika Galaxy Note 8 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galaxy Note 8 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galaxy Note 8 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galaxy Note 8

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galaxy note 8 gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 galaxy note 8 haberi bulunmuştur. Tüm galaxy note 8 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsung bir modelinin fişini çekiyor!
Samsung bir modelinin fişini çekiyor! Samsung Note serisinden tamamen elini eteğini çekiyor. Zira bir süre önce yeni model gelmeyeceğini öğrendiğimiz telefon serisinin eski modelleri de güncelleme alamayacak.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarına Pie müjdesi!
Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarına Pie müjdesi! Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus, Android 9.0 Pie güncellemesine sonunda kavuştu.
27.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un yeni arayüzü hangi telefonlara gelecek?
Samsung'un yeni arayüzü hangi telefonlara gelecek? Güney Koreli teknoloji devinden gelen son haberlere göre 'Samsung One' arayüzü, son dönemlerde çıkan bütün amiral gemileri için geliyor.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 9 testlerde göründü
Galaxy Note 9 testlerde göründü Samsung'un 9 Ağustos'ta ABD'nin New York şehrinde düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağı yeni akıllı telefonu Note 9'un yeni testleri de internete düştü.
5.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung telefonlarda güvenlik açığı!
Samsung telefonlarda güvenlik açığı! Samsung telefonlarda güvenlik açığı! 31 dakika önce eklendi Samsung telefonlarda güvenlik açığı! 1,120KEZ OKUNDU 0 Samsung akıllı telefon sahibiyseniz ve yerel Mesajlar uygulamasını kullanıyorsanız cihazınızın ayarlarını tekrar kontrol etseniz iyi olur. Bunun sebebi ise Samsung Mesajlar uygulamasının son dönemde tuhaf eylemlerde bulunması.
29.06.2018 Bilim ve Teknoloji
BİM Samsung Note 8'i satacağı mağazaları açıkladı
BİM Samsung Note 8'i satacağı mağazaları açıkladı BİM, satışını yaptığı teknolojik ürünlere bir yenisi daha ekleyerek Samsung Note 8’i piyasa fiyatından daha ucuza satışa sunuyor. Daha önce iPhone X, Vestel Venüs’te olduğu gibi Samsung Galaxy Note 8’de belirli mağazalarda satılacak. Galaxy Note 8’in yarın itibarıyla satışa sunulacağı mağazalar açıklandı.
22.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung'dan görülmemiş Galaxy S9 kampanyası
Samsung'dan görülmemiş Galaxy S9 kampanyası Samsung yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın satışlarını arttırabilmek için eski telefonunu getirenlere ciddi indirimler yapacak. Hangi akıllı telefon ile Samsung’dan ne kadar indirim alabileceğiniz sizin için araştırdık.
26.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı
Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı Samsung'un son amiral gemisi Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı.
5.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung doğruladı: Galaxy Note 8'de sıkıntı var
Samsung doğruladı: Galaxy Note 8'de sıkıntı var Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’de pil problemlerini yaşandığını kabul etti ancak çok az sayıda cihazın etkilendiğini bildirdi.
3.01.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar! Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. İşte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Yılbaşı için 10 teknolojik hediye önerisi
Yılbaşı için 10 teknolojik hediye önerisi Yeni yılda sevdiklerine uygun fiyatlı ve kullanışlı teknolojik hediye almak isteyenlere alternatif bol.
16.12.2017 Arşiv
Samsung'dan 7000 TL'lik Galaxy Note 8 modeli
Samsung'dan 7000 TL'lik Galaxy Note 8 modeli Son birkaç ayda yeni bir telefon duyurmayan Samsung, telefonlarını gündemde tutmak için farklı ürünlerle ön plana çıkıyor: Karşınızda Galaxy Note 8 X 99 Avant L.E.
15.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 8 iPhone X'e karşı
Galaxy Note 8 iPhone X'e karşı 'EverythingApplePro' isimli YouTube kanalı iPhone X ile Samsung Galaxy Note 8'e hız karşılaştırması yaptı. İşte amiral gemisi modellerinden en hızlı olanı...
7.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung Türkiye tarih verdi
Samsung Türkiye tarih verdi Samsung Türkiye, ülkemizdeki Samsung marka akıllı telefon kullanıcıları için Android 8.0 Oreo güncellemesinin tarihini verdi. Yeni güncelleme, Android akıllı telefonlara çok sayıda yenilik ve iyileştirme getiriyor.
26.10.2017 Bilim ve Teknoloji
'Eski' telefonlarınızı yeni gibi hissetmenizi sağlayacak 5 yöntem!
'Eski' telefonlarınızı yeni gibi hissetmenizi sağlayacak 5 yöntem! Eski telefonunuzu yeni gibi görmek ve hissetmek istiyorsanız, bunun tek yolu binlerce lira verip yeni bir cihaz almak değildir. Küçük performans iyileştirmeleri ve makyajlarla cihazınıza bambaşka bir hava katabilirsiniz.
12.10.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte "yılın telefonu" ödülünü kazanan cihaz!
İşte "yılın telefonu" ödülünü kazanan cihaz! Samsung'un Galaxy Note 8'den önce çıkardığı amiral gemisi Galaxy S8, The Mobile Coice Consumer Awards 2017'de yılın telefonu seçildi.
8.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Yeni ürüne özel lansman
Yeni ürüne özel lansman Samsung Electronics, Galaxy Note 8’inTürkiye lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi. Ünlü isimler, etkinlikte ürünü ilk defa deneyimleyerek görüşlerini paylaştı
29.09.2017 Magazin
Huawei'nin yeni amiral gemisi iPhone X’i geride bırakacak
Huawei'nin yeni amiral gemisi iPhone X’i geride bırakacak 17 Ekim itibariyle görücüye çıkacak olan Huawei Mate 10 amiral gemisinin Pro versiyonunda çıta iyice yükseliyor. Kaynaklar 1200$ seviyesinin zorlanmaya başladığını rapor ediyor.
20.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı
Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i tanıttı Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 sonunda tanıtıldı. Galaxy Note 7 hüsranından sonra kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta yapılan görkemli bir lansmanla kullanıcıların karşısına çıktı.
24.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Note 8'den bir ilk!
Note 8'den bir ilk! Samsung, Galaxy Note 8 ile birlikte, daha önce hiçbir Galaxy modelinde görmediğimiz bir sürprizi gerçeğe dönüştürecek!
25.07.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung Galaxy Note 8'in tanıtım tarihi!
İşte Samsung Galaxy Note 8'in tanıtım tarihi! Note 7 skandalından sonra bu seriye devam edip etmeyeceği merakla beklenen Samsung'un Sözcüsü Galaxy Note 8'in lansman tarihini açıkladı. Peki Galaxy Note 8'in özellikleri neler? İşte Galaxy Note 8 hakkında bilmeniz gereken her şey...
19.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 8'den bir kare daha!
Galaxy Note 8'den bir kare daha! Galaxy Note 8'in nasıl görüneceğine dair yeni bir kare, internette boy göstermeye başladı!
30.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 8'in fiyatı ne kadar olacak?
Galaxy Note 8'in fiyatı ne kadar olacak? Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonunun fiyatı, "yok daha neler" dedirtecek cinsten!
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 hakkında tüm bilgiler sızdı
Samsung Galaxy Note 8 hakkında tüm bilgiler sızdı Samsung geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Galaxy Note 7 telefonlarla çok büyük bir kriz yaşamış, patlayan telefonlar en sonunda piyasadan tamamen toplatılmıştı. Şimdi serinin yeni telefonu üzerinde çalışan Samsung’un Galaxy Note 8 için planladıklarına ilişkin bilgiler sızdı.
27.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung tarihinde bir ilk!
Samsung tarihinde bir ilk! Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olacak Galaxy C10 modeli görüntülendi.
18.05.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Galaxy Note 8 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galaxy note 8 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.