Kamuda yeni dönem! Maaş ve kadro..
Kamuda yeni dönem! Maaş ve kadro.. Milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiriyor. Kamuda yeni önem başlayacak. Kadro ve maaş düzenlemesi ile ödül sistemi geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı’nda ana hedef istihdam olarak görülüyor. Bunun için de çok kapsamlı düzenlemeler geliyor. Kamu sektörüne ilişkin düzenlemeler de programda yer aldı.
4.10.2020 Memur
Ziya Selçuk açıkladı: Yüzde 90,34 seviyesine ulaştı
Ziya Selçuk açıkladı: Yüzde 90,34 seviyesine ulaştı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmen norm kadro doluluk oranlarının Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 90,61, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 88,45, ülke genelinde ise yüzde 90,34 seviyesinde olduğunu bildirdi.
15.11.2019 Eğitim
Kamuda yeni dönem! Bütün memurları ilgilendiriyor, her şey değişiyor...
Kamuda yeni dönem! Bütün memurları ilgilendiriyor, her şey değişiyor... Hükümet, açıkladığı Yeni Ekonomi Programı çerçevesinde kamu maliyesinde gelir performansının yükseltilmesi için teşvik ve destek sistemini sadeleştirecek, performans esaslı bütçelemeyi hayata geçirecek. Program süresince, vergi alacaklarına ilişkin yapılandırmaya gidilmeyecek.Kamuda kadro ve pozisyonların iş tanımları yapılacak, çalışanların yetkinlikleri belirlenecek, norm kadro çalışmaları gerçekleştirilecek, iş tanımı ve yetkinlikler dikkate alınarak norm fazlası personelin yeniden yerleştirilmesi yapılacak. "Kamu Taşıt Filo Yönetim Sistemi" kurulacak
3.10.2019 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri