Nintendo

Nintendo

Son dakika Nintendo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nintendo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nintendo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nintendo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nintendo gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 nintendo haberi bulunmuştur. Tüm nintendo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi!
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi! Mortal Kombat yepyeni hikayeyle geliyor. Devam oyunu olması beklenen oyunda farklı bir hikaye anlatacak. Peki, Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak?
9.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Nintendo'yu çip krizi vurdu! Hedefler düşürüldü...
Nintendo'yu çip krizi vurdu! Hedefler düşürüldü... Dünya devi Japon elektronik üreticisi Nintendo, yarı iletken çip tedarik sıkıntısı nedeniyle Switch oyun konsolunun satış hedefini düşürdü.
6.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Oyun dünyasını yeni yılda neler bekliyor
Oyun dünyasını yeni yılda neler bekliyor Video oyunlarında her on yılda bir trend değişikliği var. Pazarlama ve satış uzmanlarına göre, 2021 yılında oyun endüstrisi yeni bir dönüşüm görecek. Video oyuncuları haftada ortalama yedi saat oyun oynuyor ve bu sayı pandemi kaynaklı olarak da geçtiğimiz yıldan beri artış gösteriyor. Hem profesyonel hem de amatör oyuncular her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni teknolojiler, trendleri ve donanımları heyecanla bekliyorlar.
25.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Kadın yayıncılar seksi diye Twitch'e dava açtı!
Kadın yayıncılar seksi diye Twitch'e dava açtı! Dünyanın en büyük yayın platformlarından biri olan Twitch, her geçen gün yeni yayıncılara ev sahipliği yapıyor. Böylesine büyük bir platformu sıkı bir şekilde takip eden Erik Estavillo isimli bir kullanıcı, Twitch'e kadın yayıncıların seksi olması nedeniyle 25 milyon dolarlık dava açtı.
27.06.2020 Bilim ve Teknoloji
FIFA20 lansmanı İstanbul'da
FIFA20 lansmanı İstanbul'da Türkiye’nin en büyük dijital eğlence yatırımı Fitaş Digital Republic (FDR) Metropol AVM şubesinde FIFA20 lansmanını 26 Eylül’de gerçekleştiriyor.
10.11.2021 Espor
Dünyanın en çok satan konsol oyunları
Dünyanın en çok satan konsol oyunları Dünyanın en çok satan konsol oyunları belli oldu. PlayStation 4'ten Nintendo Switch'e ve Xbox One'a kadar işte yıllar içinde kapış kapış satan o oyunlar...
5.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Pokemon, Twitter'a damga vurdu
Pokemon, Twitter'a damga vurdu Final Fantasy VII Remake hakkında en çok tweet atılan en yeni oyun olurken Pokemon, Fortnite ve Splatoon en çok ilgi çeken ve hakkında en çok konuşulan oyun oldu.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite için dev güncelleme
Fortnite için dev güncelleme Fortnite oyununa gelen yeni güncellemeyle Vantuzlu Top adındaki çılgın bir araç oyundaki yerini alırken Xbox ve PlayStation oyuncu havuzları da birleştirildi. Benzer bir değişiklik Nintendo Switch ve mobil oyuncu havuzları için de yapıldı.
14.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Sony'den flaş karar! Artık üretilmeyecek!
Sony'den flaş karar! Artık üretilmeyecek! Sony'nin göz bebeklerinden biri olan ve dünya genelinde hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşan PS Vita, son günlerde modasını kaybedince şirket, ürünün fişini çekmekte çare buldu.
20.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Büyük gelir! Nintendo mobil oyunlardan...
Büyük gelir! Nintendo mobil oyunlardan... Nintendo'nun mobil oyunları 2018'de 348 milyon dolar kazandı.
5.01.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte 2018'in en çok satan oyunları
İşte 2018'in en çok satan oyunları Amazon, 2018 yılına damga vuran ve en çok sattığı oyunları açıkladı. Bakın ilk sırada hangi oyun var?
3.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Tüm zamanların rekoru kırıldı!
Tüm zamanların rekoru kırıldı! Epic Games’in battle royale türündeki oyunu Fortnite çıktığından bu yana pek çok rekoru kırarak oyun dünyasında az görülür bir başarıya ulaştı. Bu yılın Şubat ayında aynı anda 3.4 milyon anlık oyuncuya ulaşarak kırılması güç bir rekor kıran oyun 8.3 milyondan fazla anlık oyuncu sayısına ulaşarak kendi rekorunu kırdı.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Nintendo Switch, YouTube desteğine kavuştu
Nintendo Switch, YouTube desteğine kavuştu Nintendo, geçtiğimiz yıl Mart ayında satışa sunduğu konsolu Switch’in eksiklerini gidermeye devam ediyor. Nintendo Switch sonunda YouTube desteğine kavuştu.
10.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Nintendo Switch satışları uçuşta!
Nintendo Switch satışları uçuşta! Nintendo, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda Nintendo Switch konsolunun bugüne kadar ne kadar sattığını açıkladı. İşte detaylar!
3.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'dan akıllı telefon atağı!
Microsoft'dan akıllı telefon atağı! Akıllı telefonları ve tabletleri için kaliteli bir controller bulmakta zorlanan oyuncular için Microsoft'tan yeni ürünler geliyor.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Nintendo 64 Classic Mini sızdırıldı
Nintendo 64 Classic Mini sızdırıldı 1 yıldır söylentilerle gündeme gelen Nintendo'nun yeni konsolu Nintendo 64 Classic Mini sonunda ortaya çıktı. Konsolu gerçekte çıkıp çıkmayacağına dair soru işaretleri de Nintendo meraklıları tarafından son buldu.
23.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Sony, oyunseverlere müjdeyi verdi!
Sony, oyunseverlere müjdeyi verdi! Sony nihayet PS4 için Fortnite çapraz platform desteğini gündemine aldı. Hatta beta tarihi bile belirlendi!
29.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Nintendo'dan müjde! Efsane oyun telefonlara geliyor
Nintendo'dan müjde! Efsane oyun telefonlara geliyor Nintendo'nun popüler oyunları arasında yer alan Mario Kart sonunda akıllı telefon modellerine de geliyor.
1.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Super Mario beyaz perdede!
Super Mario beyaz perdede! Japon oyun firması Nintendo, 1983 yapımı video oyunu 'Super Mario Bros'un animasyon filmini çekmeye hazırlanıyor.
16.11.2017 Kültür Sanat
PES 2018 ne zaman çıkacak?
PES 2018 ne zaman çıkacak? PES son yıllarda FIFA'nın gerisinde kaldı ama 2018 oyunu, gerçekçi grafikleri ve oynanabilirliğiyle dikkat çekiyor.
18.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Nintendo SNES yeniden piyasada!
Nintendo SNES yeniden piyasada! Nintendo, efsane konsolu SNES'i HD TV'lere getiriyor. SNES mini sayesinde Mario, Star Fox, Kirby, Zelda ve Contra gibi kült yapımları oynayabileceksiniz.
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Nintendo Switch'in satışları patladı!
Nintendo Switch'in satışları patladı! Nintendo'nun yeni satışa sunduğu ve genel anlamda iyi tepkiler almayı başardığı video oyun konsolu Switch, Amerika Birleşik Devletleri'nde önemli bir rekorun altına imzasını attı.
8.03.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone ve iPad'e beklenilen oyun geliyor!
iPhone ve iPad'e beklenilen oyun geliyor! Apple ve Nintendo Aralık ayında Mario'nun iOS cihazlarına geleceğini açıkladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Pokemon Go çılgınlığı sürüyor!
Pokemon Go çılgınlığı sürüyor! Pokemon Go çılgınlığı sürüyor! 90'lı yıllarda çocukların televizyon ekranlarına kilitlenmesini sağlayan Pokemon, uzun bir sürenin ardından telefon uygulaması oldu. Pokemon Go adı ile piyasaya sürülen oyun milyonlarca insan tarafından oynanıyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve oyuna dair detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nintendo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nintendo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.