Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aşk mı yaşıyor? ‘İlişkiniz hayırlı olsun’ deyince...
Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal aşk mı yaşıyor? ‘İlişkiniz hayırlı olsun’ deyince... Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste verdiği konserlerini tamamladı. Konsere adeta akın eden ünlü isimler arasında geçtiğimiz günlerde haklarında aşk yaşadıklarına dair haberler yapılan oyuncu Nilsu Yılmaz ve meslektaşı Berk Ali Çatal da vardı. Gazetecilerle konuşan ikili, aşk sorularına kaçamak cevaplar verdi.
3.06.2022 Magazin
Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor!
Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor! ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Cemile karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla gündemde.
25.11.2021 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak!
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, usta oyucu Sema Keçik'in hayat verdiği, çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'nin hikayesi ekranlara gelecek. Peki, Kırmızı Oda 11. bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve diziden detaylar...
13.11.2020 Gündem