Nikos Kocyas

Nikos Kocyas

Son dakika nikos kocyas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikos kocyas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikos kocyas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikos Kocyas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikos kocyas gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 nikos kocyas haberi bulunmuştur. Tüm nikos kocyas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti
Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti Kathimerini gazetesinin haberine göre Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocyas istifa etti.
17.10.2018 Dünya
Çipras ile gergin görüşme
Çipras ile gergin görüşme Yunan Başbakan NATO’da ‘Askerlerimiz NATO üyesi Türkiye’de rehin durumda. Askerlerimizi versinler NATO’nun bu yarası kapansın’ dedi. FETÖ’cü askerlere ülkesinin sığınma hakkı tanımasından hiç söz etmedi. Erdoğan ile bu gergin atmosferde bir araya geldi
12.07.2018 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye'ye küstah tehdit!
Yunanistan'dan Türkiye'ye küstah tehdit! Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocyas, Kardak açıklarında Türk-Yunan botlarının çarpışmasıyla ilgili "Kırmızı çizgiyi aştı" dedi. Hem Koçyas hem de hükümet sözcüsü, benzer bir olayda Yunan tarafının artık barışçı davranış sergilemeyeceğini söyledi.
16.02.2018 Dünya
Yunan Bakan: Erdoğan'dan başka kimse...
Yunan Bakan: Erdoğan'dan başka kimse... “Amacımız Türkiye ile yeni bir barış süreci başlatmak” diyen Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocyas, Erdoğan’ın da “Türkiye’de konuşulabilecek tek güvenilir lider” olduğunu söyledi
16.12.2017 Dünya
Ermenistan: Türkiye ile ilişkileri normalleştirmeye hazırız
Ermenistan: Türkiye ile ilişkileri normalleştirmeye hazırız Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan, Türkiye ile ilişkileri düzeltmeye hazır olduklarını söyledi.
10.03.2017 Dünya
Çavuşoğlu: 'Türk askerinin ne yapabileceğini en iyi onlar bilir'
Çavuşoğlu: 'Türk askerinin ne yapabileceğini en iyi onlar bilir' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocyas'ın açıklamalarına yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
Yunan Bakan Rusya yaptırımlarına karşı
Yunan Bakan Rusya yaptırımlarına karşı Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocyas, Suriye nedeniyle Rusya'ya yeni ekonomik yaptırımlar uygulanmasını tartışmak yerine bu ülkedeki çatışmaların sona erdirilmesi için diplomatik çabalara odaklanılması gerektiğini belirtti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikos Kocyas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikos kocyas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.