Nihat Doğan İnstagram

Nihat Doğan İnstagram

Son dakika Nihat Doğan instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihat Doğan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihat Doğan instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Doğan İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat doğan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 nihat doğan instagram haberi bulunmuştur. Tüm nihat doğan instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayranlarını şoke eden "dini inanç" açıklaması
Hayranlarını şoke eden "dini inanç" açıklaması Yıllardır İslam dini temalı sözler yazan ve tasavvufa ilgisi olduğunu söyleyen ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in, bir takipçisinden gelen 'dini inancın ne?' sorusuna "yok" diyerek cevap vermesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
28.05.2018 Magazin
Nihat Doğan'ı yıkan ölüm
Nihat Doğan'ı yıkan ölüm Ünlü türkücü Nihat Doğan, kadim dostu Cengiz Ateş'i kaybetti. Doğan, acı haberi Instagram paylaşımıyla takipçilerine duyurdu.
11.04.2018 Magazin
Nihat Doğan, Seda Sayan'ı canlı yayında rezil etti!
Nihat Doğan, Seda Sayan'ı canlı yayında rezil etti! Seda Sayan'a konuk olan Nihat Doğan, ilişki yaşadıkları dönemde Seda'nın kendisini konuşturmadığını söyledi. Seda, Nihat'ın her şeyi ifşa etmesinden sonra kıpkırmızı oldu.
26.01.2018 Magazin
Nihat Doğan'dan Survivor paylaşımı: Mekanın sahibi geliyor!
Nihat Doğan'dan Survivor paylaşımı: Mekanın sahibi geliyor! Survivor 2018 All Star kadrosu ünlüler takımında yarışacak Nihat Doğan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adeta meydan okudu.
29.11.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan şok sözler! 'Onu bir güzel sevdim...'
Nihat Doğan'dan şok sözler! 'Onu bir güzel sevdim...' 'İtle uyuyan pireyle uyanır' şeklinde bir açıklama yapan Ömür Varol'a cevap veren Nihat Doğan, 'Alnıma bardakla vurdu. Ben de onu bir güzel sevdim' dedi.
13.04.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın'
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın' Nihat Doğan'dan eski gelin adayı Hanife'ye çok ağır sözler... Doğan, Hanife'ye "artık istediği erkekle oynaşsın" diyerek çok ağır göndermede bulundu.
17.03.2017 Magazin
Nihat Doğan: Dik duracaksın ve yürüyeceksin
Nihat Doğan: Dik duracaksın ve yürüyeceksin Ünlü sanatçı Nihat Doğan, Instagram hesabından 'Dik duracak ve yürüyeceksin' yazdı. Bu paylaşım sonrası 'Survivor'a katılacak' yorumları yapıldı.
4.06.2016 Magazin
Nihat Doğan çocuğunun yüzünü ilk kez gösterdi! Bebeğine verdiği isim olay olmuştu
Nihat Doğan çocuğunun yüzünü ilk kez gösterdi! Bebeğine verdiği isim olay olmuştu Eylül ayında İranlı hayranı Arezoo Doğan ile evlenen şarkıcı Nihat Doğan ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Oğluna verdiği isim ile günlerce konuşulan Nihat Doğan, Badıkan ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Doğduğu gün oğlunun yüzünü göstermeyen ünlü türkücü bu kez Badıkan'ın yüzünü gösterdi.
23.01.2023 Magazin
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün'
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün' Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen türkücü Nihat Doğan (42), yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı kız arkadaşı Arezoo Gharlar ile sürpriz bir törenle dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Doğan, duygularını da dile getirmeyi ihmal etmedi.
13.08.2022 Magazin
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı!
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı! Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken sık sık eşiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Erken son yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. "Fayyem" yazılı bir fotoğraf paylaşan Erken'in ne demek istediği merak konusu oldu.
28.02.2022 Magazin
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak!
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak! Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
25.04.2020 Kültür Sanat
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
22.04.2020 Kültür Sanat
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Nihat Doğan açıklaması tepki çekti! "Karı gibi..."
Nihat Doğan açıklaması tepki çekti! "Karı gibi..." Esra Ersoy'un iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan hakkında "Karı gibi dedikodu yaparken görürüz" demesi kadın takipçilerini kızdırdı.
13.09.2018 Magazin
Gözaltına alınan Nihat Doğan'a sevgilisi sahip çıktı
Gözaltına alınan Nihat Doğan'a sevgilisi sahip çıktı Nihat Doğan, dün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındı. Nihat Doğan'a ilk destek sevgilisi Birsen Bekgöz'den geldi
11.09.2018 Magazin
Aşkını böyle dile getirdi!
Aşkını böyle dile getirdi! Birsen Bekgöz'ün instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına, Nihat Doğan "Güzellliğim kurban olurum sana" yorumunu yaptı.
18.08.2018 Magazin
Birsen Bekgöz kimdir? (Survivor 2018 yarışmacısı)
Birsen Bekgöz kimdir? (Survivor 2018 yarışmacısı) Birsen Bekgöz kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Survivor 2018'in başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Birsen Bekgöz ile ilgili tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Birsen Bekgöz'ün yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtı...
3.07.2018 Gündem
Özgecan'ın babasından Nihat Doğan'a dava
Özgecan'ın babasından Nihat Doğan'a dava Geçtiğimiz günlerde Özgecan Aslan'ın babasıyla görüştüğüne dair paylaşımda bulunan Nihat Doğan'a kötü haber. Mehmet Aslan, ünlü şarkıcıya dava açacak.
4.04.2018 Magazin
Özgecan Aslan'ın babasından Nihat Doğan'a sert tepki
Özgecan Aslan'ın babasından Nihat Doğan'a sert tepki Özgecan Aslan'ın katledilmesinden sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile büyük tepki alan Nihat Doğan Özgecan'ın babası ile görüşmüştü. Görüşmeden 24 saat sonra Özgecan'ın babası Instagram'dan paylaşımda bulundu
2.04.2018 Magazin
Nihat Doğan, Seda Akgül'ü Selin Ciğerci videosu üzerinden vurdu
Nihat Doğan, Seda Akgül'ü Selin Ciğerci videosu üzerinden vurdu Nihat Doğan ve Seda Akgül arasındaki "Kaşar" polemiği alevleniyor. Son olarak Nihat Doğan, Seda Akgül'ü, Selin Ciğerci ile alay ettiği video üzerinden vurdu.
1.04.2018 Gündem
'Kaşar' kelimesine çok sert cevap
'Kaşar' kelimesine çok sert cevap Nihat Doğan'ın konuk olduğu programda "Kaşar" yakıştırması yaptığı Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhatabına bakın" ifadesini kullandı.
30.03.2018 Magazin
Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacak? Survivor yeni yarışmacılar...
Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacak? Survivor yeni yarışmacılar... Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacağı merak konusu oldu. Yeni yarışmacıların katıldığı Survivor'da Merve ve Nagihan arasındaki gerilim dikkat çekiyor. Peki ödül oyununu hangi takım kazanacak? İşte Survivor yeni fragmanı...
15.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Doğan İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat doğan instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.