Nihat Doğan Survivor

Nihat Doğan Survivor

Son dakika Nihat Doğan survivor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihat Doğan survivor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihat Doğan survivor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Doğan Survivor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat doğan survivor gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 nihat doğan survivor haberi bulunmuştur. Tüm nihat doğan survivor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Doğan'a talih kuşu kondu!
Nihat Doğan'a talih kuşu kondu! Survivor All Star takımında son hafta elenen Nihat Doğan, elenmesine sevinenlere cevap verdi. Nihat, "Hiç merak etmeyin 3 televizyon kanalından teklif aldım." dedi.
16.03.2018 Magazin
Giderayak aforizmayı patlattı!
Giderayak aforizmayı patlattı! Survivor'da yapılan SMS oylaması sonucu, iddialı yarışmacılar arasında yer alan Nihat Doğan adaya veda etti.
13.03.2018 Televizyon
Nihat Doğan yumruk atınca...
Nihat Doğan yumruk atınca... Dokunulmazlık oyununda Melih'e karşı oynayan Nihat Doğan, rakibine yumruk atınca diskalifiye oldu.
5.03.2018 Televizyon
Survivor'da bu da oldu! Nihat Doğan rezil oldu...
Survivor'da bu da oldu! Nihat Doğan rezil oldu... Dokunulmazlık oyununda Nihat Doğan kazandığını sandı, herkesi kahkahaya boğdu.
26.02.2018 Magazin
Ece Vahapoğlu'ndan Nihat Doğan'a ders!
Ece Vahapoğlu'ndan Nihat Doğan'a ders! Seda Sayan'da canlı yayına konuk olan yaşam koçu ve yazar Ece Vahapoğlu, Nihat Doğan'a tüyolar verdi.
26.01.2018 Magazin
Nihat Doğan'dan 'cinsel ilişki' itirafı: Survivor'da...
Nihat Doğan'dan 'cinsel ilişki' itirafı: Survivor'da... Seda Sayan, sunuculuğunu yaptığı programa bundan 12 sene önce ayrıldığı Nihat Doğan'ı konuk etti. Seda Sayan, Nihat Doğan'a "Survivor'da cinsellik oluyor mu?" diye sordu. Nihat "Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor." dedi.
26.01.2018 Magazin
Nihat Doğan'ın yerine iki ünlü isim getirildi!
Nihat Doğan'ın yerine iki ünlü isim getirildi! Beyaz TV'de magazin programı yapan Nihat Doğan, Survivor'a gidince yerine kimin geleceği merak konusuydu. Nihat yerine, Ece Erken ve Ali Eyüboğlu getirildi.
25.12.2017 Televizyon
Nihat Doğan'dan Survivor paylaşımı: Mekanın sahibi geliyor!
Nihat Doğan'dan Survivor paylaşımı: Mekanın sahibi geliyor! Survivor 2018 All Star kadrosu ünlüler takımında yarışacak Nihat Doğan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adeta meydan okudu.
29.11.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın'
Nihat Doğan'dan Hanife'ye: 'İstediği erkekle oynaşsın' Nihat Doğan'dan eski gelin adayı Hanife'ye çok ağır sözler... Doğan, Hanife'ye "artık istediği erkekle oynaşsın" diyerek çok ağır göndermede bulundu.
17.03.2017 Magazin
Nihat Doğan'ın cezası belli oldu!
Nihat Doğan'ın cezası belli oldu! Nihat Doğan, Survivor 2011'de rakibi olan Derya Büyükuncu'ya hakaretten 3 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu.
28.11.2016 Magazin
Nihat Doğan o görüntüyü izleyince hüngür hüngür ağladı
Nihat Doğan o görüntüyü izleyince hüngür hüngür ağladı

2011 senesinde katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllür'e damgasını vuran ve Survivor'da o sezon fi...

27.05.2016 Magazin
Duymayan Kalmasın!
Duymayan Kalmasın! Star Tv'nin yeni programının ilk konuğu Nihat Doğan...
24.07.2011 Televizyon
'Mesele şampiyon olmak değil!..'
'Mesele şampiyon olmak değil!..' Taksiciler Ödül Töreni'nde ödül alan Nihat Doğan, Survivor'daki arkadaşlarına gönderme yaptı
11.07.2011 Magazin
Ülkemi özledim!
Ülkemi özledim! Survivor yarışmasının en renkli siması Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı...
10.04.2011 Televizyon
Survivor adasına ne istedi?
Survivor adasına ne istedi? Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu
25.03.2011 Televizyon
Survivor geyikleri!
Survivor geyikleri! Nihat Doğan'ın da yeni Survivor yarışmacıları arasında olmasına internet ortamında espri yağdı
13.03.2011 Magazin
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak!
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak! Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
25.04.2020 Kültür Sanat
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a neşe katacak Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.
22.04.2020 Kültür Sanat
Gözaltına alınan Nihat Doğan'a sevgilisi sahip çıktı
Gözaltına alınan Nihat Doğan'a sevgilisi sahip çıktı Nihat Doğan, dün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındı. Nihat Doğan'a ilk destek sevgilisi Birsen Bekgöz'den geldi
11.09.2018 Magazin
Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama!
Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama! Buket Aydın'la Kanal D Haber'in yayınladığı özel haberde, Nihat Doğan'ın, iki kız kardeşi alıkoyduğu iddia edildi. Çocukların ailesi karakola gidip şikayetçi oldu. Kanal D Haber’in röportaj teklifini kabul etmeyen Nihat Doğan ise polis ifadesinde kızların evine fotoğraf çektirmek için geldiğini söyledi. Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
10.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Doğan Survivor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat doğan survivor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.