Nicolas Anelka

Nicolas Anelka

Son dakika Nicolas Anelka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicolas Anelka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicolas Anelka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicolas Anelka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicolas anelka gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 nicolas anelka haberi bulunmuştur. Tüm nicolas anelka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef Ümraniyespor'un yeni CEO'su Nicolas Anelka için imza töreni düzenlendi. Fransız efsane töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Fenerbahçe, Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi ve transferin maddi detayları da paylaşıldı. Peki, Kim Min Jae Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae kaça satıldı? İşte Kim Min Jae transfer bedeli ve Napoli sözleşmesi…
27.07.2022 Şampiy10
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman; sarı lacivertli kulüpteki kariyeri, Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklama, geri dönüş beklentisi ve Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
Son yılların gözde "futbolcu fabrikası" PSG
Son yılların gözde "futbolcu fabrikası" PSG Fransa ekibi Paris Saint-Germain (PSG), son yıllarda Avrupa futboluna kazandırdığı oyuncularla dikkati çekiyor.
4.06.2020 Fransa
Anelka: "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim"
Anelka: "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim" Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Fransız yıldız sarı-lacivertli kulübe dönmek istediğini açıkladı.
26.02.2020 Fenerbahçe
Anelka'dan 'Samanyolu' eşliğinde Fenerbahçe paylaşımı!
Anelka'dan 'Samanyolu' eşliğinde Fenerbahçe paylaşımı! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka, sosyal medya hesabından yaptığı 'Samanyolu' paylaşımıyla sarı-lacivertli taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu.
22.11.2018 Spor
PSG'nin kralı Kylian Mbappe!
PSG'nin kralı Kylian Mbappe! Fransa Lig 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe, her geçen gün yükselen performansıyla takımını sırtlamaya devam ediyor.
13.11.2018 Fransa
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum"
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum" Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Mert Nobre, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istediğini belirtti.
20.10.2018 TFF 1.Lig
Anelka'dan Galatasaray itirafı!
Anelka'dan Galatasaray itirafı! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Nicolas Anelka, geçmiş dönemde Galatasaray'dan teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.
1.09.2017 Galatasaray
Türkiye’yi seviyorum
Türkiye’yi seviyorum Bir dönem Fenerbahçe’de futbol oynayan Fransız futbolcu Nicolas Anelka, Florya Crowne Plaza’da görüntülendi.
12.08.2017 Magazin
Fenerbahçe'ye ikinci Fransız
Fenerbahçe'ye ikinci Fransız Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı tecrübeli oyuncu Mathieu Valbuena, sarı-lacivertlilerin tarihindeki ikinci Fransız futbolcu olacak.
13.06.2017 Fenerbahçe
Anelka'dan Domenech'e gönderme
Anelka'dan Domenech'e gönderme Fransa'da Raymond Domenech ile Nicolas Anelka arasındaki gerilim tırmanıyor.
23.04.2017 Fransa
Anelka geri döndü
Anelka geri döndü Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Roda, danışmanlık için eski Fransız futbolcu Nicolas Anelka ile anlaştı.
1.02.2017 Futbol
Halk oylamasına Beşiktaş damga vurdu
Halk oylamasına Beşiktaş damga vurdu Spor Türkiye’nin düzenlediği 15. Türkiye Spor Ödülleri anketinde sona yaklaşılırken Beşiktaş tüm kategorilere damgasını vurdu. Şu ana kadar 530 bin oyun kullanıldığı halk oylaması 30 kasımda sona erecek
24.09.2021 Beşiktaş
Anelka'dan futbol dünyasını sarsacak iddia!
Anelka'dan futbol dünyasını sarsacak iddia! İki sezon Arsenal'de forma giyen Anelka, takımdan ayrılma sebebini anlattı.
14.10.2016 İngiltere
Anelka’dan siyasi mesajlar
Anelka’dan siyasi mesajlar Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nicolas Anelka, 2 ay hapis cezası alan PSG’li Serge Aurier’ye sahip çıkarken, ünlü futbolcu, tesettür mayo giyilmesini desteklerken, Paris’te bulunan çıplaklar kampına da karşı çıktı
28.09.2016 Futbol
Forlan, Hindistan'a transfer oldu
Forlan, Hindistan'a transfer oldu Hindistan Süper Lig takımlarından Mumbai City, Uruguaylı futbolcu Diego Forlan'ı kadrosuna kattı.
13.08.2016 Futbol
Parti zamanı
Parti zamanı Bir dönem FB’de top koşturan eski futbolcu Nicolas Anelka ailesiyle Bodrum’da tatiline devam ediyor...
12.08.2016 Magazin
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan Fenerbahçe Kulübü’nde 15 Şubat 1998'de düzenlenen olağan genel kurulda Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçerek göreve gelen Yıldırım, başkanlıktaki 18. yılını bugün tamamlayacak.
15.02.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'den 75 günde 11 transfer
F.Bahçe'den 75 günde 11 transfer Fenerbahçe, yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirerek kadrosunda önemli değişikliklere gitti.
1.09.2015 Süper Lig
Mutu ve Zokora'nın yeni takımı!
Mutu ve Zokora'nın yeni takımı! Hindistan Süper Lig takımlarından Pune City, Romanyalı Adrian Mutu ve Fildişi Sahilli Didier Zokora'yı transfer etti.
30.07.2015 Futbol
Roberto Carlos sahalara dönüyor
Roberto Carlos sahalara dönüyor Roberto Carlos, yeni takımı Delhi Dynamos ile 3 yıl aradan sonra sahalara geri dönüyor.
10.07.2015 Futbol
Anelka'dan sürpriz karar
Anelka'dan sürpriz karar Hindistan temsilcisi Mumbai City, Nicolas Anelka'nın futbolcu-teknik direktör olarak görev alacağını açıkladı.
3.07.2015 Futbol
Demba Ba'ya Premier Lig'ten yeni talip!
Demba Ba'ya Premier Lig'ten yeni talip! West Bromwich Albion, Demba Ba'yı transfer etmek için atağa geçti
24.06.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Nicolas Anelka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicolas anelka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.