Anelka

Anelka

Son dakika anelka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anelka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anelka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anelka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anelka gelişmeleri de dahil olmak üzere 784 anelka haberi bulunmuştur. Tüm anelka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef
Anelka, Ümraniyespor'a imzayı attı: Benim için büyük bir hedef Ümraniyespor'un yeni CEO'su Nicolas Anelka için imza töreni düzenlendi. Fransız efsane töreninin ardından açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Anelka'dan sonra Fenerbahçe'ye imza atacak en büyük Fransız! Görüşmelere başlandı
Anelka'dan sonra Fenerbahçe'ye imza atacak en büyük Fransız! Görüşmelere başlandı Enner Valencia, Joshua King, Serdar Dursun, Batshuayi gibi seçenekleri olmasına rağmen kalitesi tartışılmayacak bir golcü transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Fransız santraforu gündemine aldı. İşte Ali Koç'un görüşmelere başladığı o futbolcu...
31.03.2023 Fenerbahçe
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
Alex de Souza, Anelka, Roberto Carlos hepsi unutulacak! Fenerbahçe'den yılın değil asrın transfer bombası
Alex de Souza, Anelka, Roberto Carlos hepsi unutulacak! Fenerbahçe'den yılın değil asrın transfer bombası Cumhuriyetin 100.yılında şampiyon olmak için kulübün tüm şartlarını seferber eden ve devre arasında takıma takviye yapmak için kesenin ağzını açan Fenerbahçe 2023'ün bombasını patlatmak üzere. Orta sahaya kalitesi tartışılmayacak bir yıldız arayan Sarı Lacivertlilerin Joao Pedro'nun sözleşmesini donduracağı öğrenilirken, Jorge Jesus'un Ancelotti'nin hesabını kestiği yıldızla görüşmelere başladığı bildirildi.
3.01.2023 Fenerbahçe
Lincoln Henrique ve Joao Pedro'yu mahveden transfer! Fenerbahçe'ye yeni Anelka...
Lincoln Henrique ve Joao Pedro'yu mahveden transfer! Fenerbahçe'ye yeni Anelka... Yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'la prensip anlaşmasına varmasına rağmen Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atan Joao Pedro'nun istenildiği gibi çıkmaması Sarı Lacivertli cephede hayal kırıklığı yarattı. Ocak ayında kadroya takviye yapmak isteyen Ali Koç'un yeni Anelka'yı bulduğu ortaya çıkarken, Jorge Jesus'un da yıldız forvetin transferine onay verdiği bildirildi.
21.11.2022 Fenerbahçe
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Fenerbahçe, Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi ve transferin maddi detayları da paylaşıldı. Peki, Kim Min Jae Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae kaça satıldı? İşte Kim Min Jae transfer bedeli ve Napoli sözleşmesi…
27.07.2022 Şampiy10
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe, Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Aykut Kocaman; sarı lacivertli kulüpteki kariyeri, Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklama, geri dönüş beklentisi ve Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Fenerbahçe
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik'
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik' Eşi Aslıhan Turan'ın Youtube kanalına konuk olan Arda Turan 2008 yılındaki şampiyonluğa değinerek 'Fenerbahçe'ye 4 yıl kaybettirdik' dedi.
12.05.2021 Galatasaray
Marcel Tisserand: Luyindama rakibim ama saha dışında dostum
Marcel Tisserand: Luyindama rakibim ama saha dışında dostum Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Marcel Tisserand, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
16.09.2020 Fenerbahçe
Son yılların gözde "futbolcu fabrikası" PSG
Son yılların gözde "futbolcu fabrikası" PSG Fransa ekibi Paris Saint-Germain (PSG), son yıllarda Avrupa futboluna kazandırdığı oyuncularla dikkati çekiyor.
4.06.2020 Fransa
Anelka: "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim"
Anelka: "Fenerbahçe'ye dönmeyi çok isterim" Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Fransız yıldız sarı-lacivertli kulübe dönmek istediğini açıkladı.
26.02.2020 Fenerbahçe
Anelka'dan 'Samanyolu' eşliğinde Fenerbahçe paylaşımı!
Anelka'dan 'Samanyolu' eşliğinde Fenerbahçe paylaşımı! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka, sosyal medya hesabından yaptığı 'Samanyolu' paylaşımıyla sarı-lacivertli taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu.
22.11.2018 Spor
PSG'nin kralı Kylian Mbappe!
PSG'nin kralı Kylian Mbappe! Fransa Lig 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe, her geçen gün yükselen performansıyla takımını sırtlamaya devam ediyor.
13.11.2018 Fransa
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum"
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum" Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Mert Nobre, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istediğini belirtti.
20.10.2018 TFF 1.Lig
Aziz Yıldırım, CNN Türk'te önemli açıklamalar yaptı
Aziz Yıldırım, CNN Türk'te önemli açıklamalar yaptı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonu yapılacak seçim öncesi CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
30.05.2018 Fenerbahçe
Serhat Akın'dan olay açıklamalar!
Serhat Akın'dan olay açıklamalar! Oyun yayın platformu Twitch'te yayın yapmaya başlayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, olay açıklamalar yaptı.
8.05.2018 Fenerbahçe
Ümit Özat: Alex de Souza her şey değildi...
Ümit Özat: Alex de Souza her şey değildi... Başkent ekibi Gençlerbirliği takımının teknik direktörü Ümit Özat, yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı...
6.04.2018 Gençlerbirliği
İşte Fenerbahçe'nin Gomis planı!
İşte Fenerbahçe'nin Gomis planı! Fenerbahçe’de ligin en kritik maçı olarak görülen Galatasaray derbisi öncesi Bafetimbi Gomis alarmı çalıyor.
17.03.2018 Fenerbahçe
Anelka'dan Galatasaray itirafı!
Anelka'dan Galatasaray itirafı! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Nicolas Anelka, geçmiş dönemde Galatasaray'dan teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.
1.09.2017 Galatasaray
Türkiye’yi seviyorum
Türkiye’yi seviyorum Bir dönem Fenerbahçe’de futbol oynayan Fransız futbolcu Nicolas Anelka, Florya Crowne Plaza’da görüntülendi.
12.08.2017 Magazin
Fenerbahçe'ye ikinci Fransız
Fenerbahçe'ye ikinci Fransız Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı tecrübeli oyuncu Mathieu Valbuena, sarı-lacivertlilerin tarihindeki ikinci Fransız futbolcu olacak.
13.06.2017 Fenerbahçe
'Galatasaray Çinlilere satılırsa...'
'Galatasaray Çinlilere satılırsa...' Usta yorumcu Mehmet Demirkol, haftanın maçlarını ve spor gündemini değerlendirdi.
3.05.2017 Galatasaray
Anelka'dan Domenech'e gönderme
Anelka'dan Domenech'e gönderme Fransa'da Raymond Domenech ile Nicolas Anelka arasındaki gerilim tırmanıyor.
23.04.2017 Fransa

Benzer Haber Etiketleri

Anelka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anelka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.