Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi

Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi

Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Fenerbahçe, Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi ve transferin maddi detayları da paylaşıldı. Peki, Kim Min Jae Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae kaça satıldı? İşte Kim Min Jae transfer bedeli ve Napoli sözleşmesi…

Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi

FenerbahçeKim Min Jae transferi için Napoli ile görüşmelere başlandığını ve anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. Resmi açıklamada, "Futbol Takımımızın oyuncularından Min-Jae Kim’in transferi için Napoli Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı. Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, kaça satıldı?

Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, ne kadara gitti?

Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye 18 milyon 50 bin Euro bedelle transfer olduğunu KAP'a bildirdi. Kim Min Jae, 18,5 milyon euro ile Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferleri arasında yer aldı. Daha önce sarı lacivertliler 21 milyon euroya Elvir Baljic'i Real Madrid'e, 19,92 milyon euroya Vedat Muriqi Lazio'ya satmıştı.

Sarı-lacivertli kulübün diğer en pahalı transferleri şöyle; Eljif Elmas 16,20 milyon euro, Moussa Sow 16 milyon euro, Simon Kjaer 12,5 milyon euro, Jay-Jay Okocha 12,4 milyon euro ve Nicolas Anelka 12 milyon Euro.